Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (608)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný zážitek. Těžko se to popisuje, chvíli jsem tomu totiž nevěřil, co vidím. Chvíli to je nevtipná komedie, pak chvíli přehnaná parodie. Myslí to vážně? Je to vtip? Ta CJ je fakt kus... To poslední vlastně platí po celý film. Nejsem si jist, zda scénáristé s režisérem neměli obdobné pocity, bohužel v rámci tvůrčího procesu:-). Vystihli vlastně tvůrci ducha Pobřežní hlídky (co si z ní pamatujete? Tři čtyři opálené a perfektně stavěné postavy na pozadí každodenního pracovního shonu na krásné pláži s vždy dokonalým počasím a pravidelnou dávkou "životních" poučení)? Pravděpodobně nejlepší role Zaca Efrona a pár slušných vtipů, ale i pár dní po shlédnutí mám pocit, že tady někdo zůstal příliš dlouho na sluníčku... Přitom papírově to vlastně mohla být pecka... mohla? Je? CJ, potřebuji zachránit! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Instinkt mi říká, že se děje něco nekalýho. A koule mi říkají, že tam musíme jít." Když jsem na pláži potkal Mitche Buchannona, tak jsem si uvědomil, že od našeho posledního setkání pilně navštěvoval solárko, posilovnu, oddělení plastické chirurgie a kadeřníka. Přesto jsem ho bezpečně poznal podle červeného plováku a taky proto, že mu ostatní říkali Mitchi. A pokud někdo tvrdí, že tento snímek je stupidní, tak má pravdu. Nicméně já tvrdím, že by se k němu hodila ještě o kousek větší stupidita a víc zpomalených běhů se zaříznutými plavkami do zadečku Stephanie, Summer a zejména C. J. Já jsem zkrátka náročný divák, který při sexuálním útoku na oči reaguje spokojeným vrněním. ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

IQ pod úrovní sprchového koutu se zabudovaným rádiem, přehlídkové molo těch nejnesympatičtějších pipek a pipů. Hned v úvodu, kdy si jde Skála zaběhat, jsem dostal exzém. A na konci filmu mi z kůže nezbyl nic než měsíční krajina. Čekal jsem blbost na odreágování, když člověk žere antibiotika a venku mrzne. Výsledek? K Antibiotikům jsem přidal acylpyrin a otevřel okno. Tohle fakt nešlo. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ve vzduchu poletoval neskutečný potenciál na vytvoření komedie tak trapné, že by se mohla snad i svým způsobem proměnit v kult. Místo toho tvůrci vytvořili naprostou píčovinu bez nápadu, která velmi brzy zanikne. Dwayna Johnsona mám moc rád, análního průzkumníka Efrona nenávidím. Oba zde byli zasazani do maximálně trapných a odpudivých rolí. Příběh pořádně nikam nesměřuje. Humor zde funguje pouze v kratičkých momentech, když se drží toho nepokleslejšího záchodového dna. Jakmile se tvůrci pokusí zajít o stupínek výš, celé se to boří jako domeček z karet, přes který se projelo tornádo. Jakožto zástupce lepšího pohlaví jsem se těšil i na nějaké ty pohledné a lehce oděné slečny. V pár případech to ušlo, ale jsem si jistý, že se dalo rozhodně najít pohlednější kusy. Camea dvou nestárnoucích legend bývalého televizního hitu jsou těmi nejhoršími a nejnudnějšími, jaké jsem za svůj filmově bohatý život viděl. Snímek se vyplatí vidět snad pouze proto, abyste mohli při dlouhých podzimních večer sdílet svoje zhnusení nad sklenkou dobré lihoviny. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Fakt je to TAK špatné. Škoda. Keby z toho vyliezla aspoň poctivá fekálna komédia, na ktorú to nabieha úvodným (vtipným!) zacvaknutým dickom. Ale ono tu nefunguje nič, a pri dvoch hodinách (a postupne vzrastajúcej neschopnosti tvorcov udržať to pokope aspoň v jednej rovine) je finále doslova pretrpené. Dokonca ani cameá Hasselhoffa a Pamely nie sú nápadito či vtipne zakomponované. A to trvajú pár sekúnd! ()

Galerie (234)

Zajímavosti (18)

  • Hlavním služebním vozem Pobřežní hlídky je pickup Ford F-150. Využívají ale také Jeep Wrangler. Stejný typ vozu má i hlavní záporná postava, tedy Victoria (Priyanka Chopra). (FIAT 500)
  • Ronniemu (Jon Bass) se na začátku filmu směje skupina kluků kvůli nápadně chlupatým bradavkám, když jej ale později vidíme ve sprše, má je úplně holé. (TaNya_)
  • Vrtulník, objavujúci sa v niektorých scénach nesie označenie USCG Helicopter 6551. (belinko)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama