Reklama

Reklama

Daryl uzavře dohodu, guvernérka shodí vše na Hornsbyho a uvězní ho. Doufá, že tak může Společenství dál fungovat. To se ale mýlí. (TV Prima)

Recenze (8)

Phoenixcq 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase je to natahovaný a plný prázdných keců. Navíc si začínám všímat, že snad 100% párů je různé rasy. V prvních sezónách to byly snad jen Rick s Michone a Glen s Maggie, což bylo naprosto OK, ale teď už to podezřele stoupá: Eugene + Stephanie, Carol + Ezekiel, Rosita + Gabriel (těm to vůbec nežeru), Sasha + Abraham, Negan + Annie (těm to taky nežeru), Princess + Mercer, Daryl + Connie, Lydia + Eliah.... Sakra, já si fakt vzpomenu tak na 2 páry stejné barvy za celou dobu!!! ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O poznání lepší než minulý díl. A stačil lepší námět a o dost lepší scénář. Syn Pamely byl nesnesitelný, přesto pro příběh potřebný. Teď ale de facto bude celá řada bez hlavního záporáka, pokud nebudeme počítat Hornsbyho. A záporák by mohl posledním dílům znatelně chybět. ()

Krychlicka1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono by to asi byla dobře napsaná epizoda, kdyby můj vztah k TWD už úplně nevychladl, všechnu naději vkládam, že alespoň Hornsby ještě něco předvede, i když o tom silně pochybuju, kvůli směru kterým se TWD vydalo. ()

Reklama

Reklama