Reklama

Reklama

Zkrat

  • USA Haywire (více)
Trailer 1

Mallory Kane je tajnou vládní agentkou, která pracuje v těch nejnebezpečnějších a nejšpinavějších koutech světa a její mise nejsou vždy tak úplně legální. Po úspěšném osvobození jednoho čínského novináře jí někdo z kolegů podrazí a chce její smrt. Stane se terčem zabijáků, kteří znají každý její krok, a aby přežila, musí dopadnou ty, jenž ji zradili. Díky svému vojenskému výcviku vymyslí dokonalou – a nebezpečnou – léčku. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Mne bojové scény nevadili, akurát, po dopozeraní som rozmýšlal, že sa mi film príliš nepáčil. Niekto ho chcel zjavne príliš skomplikovať a tak napísali scenár ktorý komplikuje zápletku. Režisér to natočil podivným spôsobom, takým akoby neosobným. Žiadna dramaturgia, žiaden cit pre výnimočnosť, ani snaha. Nalákal a tí súhlasili, kopu slávnych hercov so slávnymi menami. Hudba mi prišlia nepatričná, akoby rušila scény, kde má byť ticho. Ticho oveľa viac dramatizuje. A ono celý čas hrala taká divná brnkacia hudba. Akoby vlastne to bolo celé nejaké v pohode. Gina zdrhá, ale hudba pobrmkáva. Gina má dôležitý rozhovor, ale hudba pobrmkáva. A aj tie scény a scenár s agentom MI5 a potom aj so šéfom CIA v Langley, Kus som sa strácal v tom, že kto je kto, kto je s kým, kto je zradca a prečo. Divný film od divného režiséra.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

smith22: Ok zhodli sme sa, že sa nezhodneme. Inak Bourne aj Taken majú super akciu (zdá sa mi, že Damona aj Neesona trénoval ten istý človek). No čo už s tebou. Ja Gine prajem bohatú kariéru.

smith22

smith22 (hodnocení, recenze)

ywo666: A co by si chtěl ode mně proboha slyšet?To ti mám detailně popisovat jak mají na plátně vypadat bojové scény?Se podívej třeba na 96 hodin či Bourna a možná pochopíš.To jsou jen filmy co mě momentálně napadly.Stačilo by pohledat a našlo by se jich mnohem víc.To se mi ale fakt nechce tímto marnit čas.Prostě mě se ty bytky nelíbily, tobě ano a tím to hasne.Víc to nemá cenu rozebírat.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

smith22: Takže sa nedozviem, čo je kvalitná akcia. Mne sa páčila a skutočne by ma zaujímalo, čo za kvalitnú akciu považuješ. Inak ja súhlasím, že film je premárnený. Ale to hlavne preto, že tej akcie je tam málo a zvyšok je vata.

smith22

smith22 (hodnocení, recenze)

ywo666: To stím, že je šampiónka nijak nesouvisí.Ty scény(bitky) byly špatně až amatérský natočené.A za to může režisér.Stejně tak zato, že totálně utopil a promarnil a nevyužil potenciál spousty kvalitních herů co měl k dispozici.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

smith22: A čo sú potom dobré akčné scény? Mne takáto, ženská akčná hrdinka chýbala ako soľ. A narozdiel od ostatným wonnabe kočiek, Gina je šampiónka v ženskom mma. A jej verím tie kopance viac ako iným.

smith22

smith22 (hodnocení, recenze)

ywo666: Akčí scény byly opravdu špatné až laciné.Film nezaživný od začátku až dokonce.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

dakota21: Akčné scény boli to jediné, čo stálo za to a jediný prínos filmu považujem, že uviedol Ginu do Holywoodu. Film je otras, ale nechápem, čo považuješ za dobrú akciu.

dakota21

dakota21 (hodnocení, recenze)

Velke sklamanie tak strašne nudny film som už dlho nevydela akčne sceny s tou ženskou boli hrozne trapne proste celi film bol na p...u.

senky15

senky15 (hodnocení, recenze)

ak by sme vo filme nechali iba akciu tak fajn, ale takto nie. 
A gina to mala ťažké po boku toľkých legendárnych hercov... 

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

sharky: Tak ona sa živila nakopávaním zadkov v najtvrdšom ženskom športe. Má 173 cm a 65 kg čím prekonáva napr hviezdy ako Tony Jaa, Jet Li... Je to ideálny typ na túto rolu. Ale ešte som ju nevidel v akcií na film si predsa len počkám. Už som čítal, že sa chystá na ďalší akčný film. Čo je dobre. Ženský Van Damme by nezaškodil.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

sharky

sharky (hodnocení, recenze)

naopak kvituju, ze poprve v historii hollwoodu nejaka zenska skutecne vypada na to, ze prepere svalnatyho chlapa... neni nic trapnejsiho nez filmy typu Domino, kde by drobonka Keira při prvním výstřelu z pušky normálně odletěla pět  metrů dozadu.

aluna

aluna (hodnocení, recenze)

Emkey: O můj bože! Ona to není Fox nebo Jolie, ale normální ženská! Tak na to nepáchnu!

Emkey

Emkey (hodnocení, recenze)

Na film, s tak ošklivou herečkou v hlavní roli, fakt nepujdu.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Pokud film něčím rozhodně není, pak vypatlaností ve stylu Salt. Je spíše komentářem k podobným filmům, což nevím, jestli divák naladěný na přímou akci ocení.

Blaken

Blaken (hodnocení, recenze)

st.ranger : taky z toho mam trosku strach,proto doufam ze to zachrani her. obsazeni :)

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Podle traileru to vidím na vypatlanost ve stylu Salt. Takových filmů tu už bylo, ale te´d musejí lákat na herecké obsazení, protože jsou to jen povrchní záležitosti. Smutné.

atomn

atomn (hodnocení, recenze)

ajéjé, soderbergh a jeho nesmyslný casty :D to jsem zvědavej, docela se těšim

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Elyssea: To není tak úplně jisté. Ten trailer může být zavádějící. A nebo také ne. :-)

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

kikin01: Ehm, to není oficiální trailer. To je fanouškovský. :)) Ten dotyčný má na kanálu více videí s Ginou Carano.

Související novinky

Gina Carano jako anděl pomsty

Gina Carano jako anděl pomsty

21.07.2013

A to doslova. Drsná holka z MMA („mixed martial arts") se úspěšně přesunula na plátna kin díky Zkratu a letošnímu Rychle a zběsile 6. Další role? Anděl. Ale takový, který z vás svým mečem a sadou… (více)

Drsné holky pro Expendables v sukních

Drsné holky pro Expendables v sukních

09.10.2012

Zpočátku zněly plány studia Lionsgate natočit jakési „ženské Expendables“ jen jako součást kampaně před uvedením druhé mise legendárních vysloužilců. Všechno ale nasvědčuje tomu, že se filmu opravdu… (více)

Posádka pro rychlou a zběsilou jízdu číslo šest

Posádka pro rychlou a zběsilou jízdu číslo šest

05.05.2012

Rychle a zběsile 5 bylo hodně fajn, takže se těšíme na Fast Six. Natáčení je za rohem, Justin Lin zavelí do akce už příští měsíc v evropských lokacích. Logicky právě finišuje obsazování. Kromě Vina… (více)

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

25.04.2012

Dnes tu pro máme pořádnou dávku akce, tak se nezdržujme: Robert Rodriguez je odvážný muž. Chce totiž do role hlavního záporáka v Machete Kills obsadil Mela Gibsona. Podle posledních zpráv je všechno… (více)

Reklama

Reklama