Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Diskuze

Jimi Joker

Jimi Joker (hodnocení, recenze)

Mohl bych poprosit někoho z adminů, aby oddělil OMS talk show (hosté) a OMS "prankový" videa (obsah).

Jsou to dva úplně odlišný pořady, i když se stejným názvem. Děkuji. 

na příspěvěk reagoval Leopard105

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

Zajímavé, o kolik procent stouplo zdejší hodnocení po odvysílání dílu ohledně Prostřena. :-)

Andrew_Deer

Andrew_Deer (hodnocení, recenze)

Nechci to psát jako komentář... ale přijde mi, že to, jestli to je pravda nebo ne vlastně vůbec neni důležitý. Protože je to udělaný hrozně dobře, fakt mě to baví a vždy to má nějakej moral. Nepřijde mi, že by byl Kazma vyloženě zlej vůči lidem. Dělá to samý, co Českej sen. Akorát on brnká víc do světa, než Klusák s Remundou. Je tak drzej a má tak velký koule, že mu všechno odpustim a přeju. Na druhou stranu to nechci přisuzovat jemu. Dost dobře on může bejt jenom obličej, zatimco to je práce jiných lidí. A asi to tak je. Baví mě to, je to gesto jako kráva... akorát skutečnej dopad na internetovou popkulturu jsem moc nezaznamenal :)

Honza135

Honza135 (hodnocení, recenze)

Na rovinu, druhá generace mě donutila sednout za počítač a jedním dechem to zkouknout. Jim Carrey byl fakt dobrej, cestování kolem světa nevyjímaje a ještě to Rusko, (ten Žigul drive byl nejvíc, společně se závěrem +nejnovější díl s "američanem" v ruský šatně). Takže plnej počet!

Reklama

Reklama