Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja priatelia, Steven Craven (Nick Eversman) a Nico Bradley (Jay Gillespie), si vyrazili do Mexika, aby si vyhodili z kopýtka. Jedného krásneho dňa sa však po nich akoby zem zľahla, a tak mexické úrady odovzdali ich rodičom to čo po nich ostalo, vrátane videokazety nahratej Stevom, na ktorej sú zdokumentované ich posledné dni. O rok neskôr sa obe rodiny stretnú na spoločnej večeri. Stevovej sestre Emme sa počas nej podarí nájsť záhadnú zlato-čiernu skrinku, ktorá sa nachádza aj na jednom z posledných záberov natočených jej bratom. Netušiac, čo za zlo sa v nej skrýva, začne sa s ňou hrať... (beso74)

(více)

Recenze (78)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Momentálne ´´vyvrcholenie´´, ale bez ejakulácie. Čiže iba bolesť a utrpenie. Divácke. Preobsadenie Pinheada je najväčším problémom filmu. Aj keby ste na tú prdelatú tváričku toho herca nadžabali 20 kilogramov make-upu, stále bude vyzerať ako pedofilný strýko, ktorý si pri svojich chúťkach potrpí na železiarske pomôcky. Dajte prosím pokoj tejto sérii. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Bol som pripravený na najhoršie, takže nakoniec ma to zásadne neurazilo, i keď, pravdaže, to, kde skončila kedysi pompézna (pamätáte na Hellbound?) séria Hellraiser, je vskutku šokujúce, lebo, úprimne, tomuto tu som neveril ani len tých deklarovaných 300 tisíc. Kamera prekvapivo nie je až taký grc, ako som čakal, oveľa horšie sú herecké výkony a scenár. Ja už vlastne v týchto posledných dieloch ságy ani veľmi nebadám nejaký súvis s kanónom definovaným v prvých troch-štyroch dieloch. Od prekliatej päťky sú to všetko snové detektívky, kde hocijaký poloretard otvorí Lament Configuration a začnú sa scenáristické orgie wake-up scenes, halucinácií a lacných televíznych filtrov. PS: Rebríček série: H2, H1, H3, H4, ... H8, H10, H5, H6, H7, H9 ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#9 Hellraiser. OK, nový Pinhead je směšný, ale těch pár záběrů s novými cenobity nebylo zase tak marných. Sama zápletka by byla dobrá a jako kratší povídka by mohla být i velice povedená, ale... to provedení je prostě liché. Nejsem zhnusená, ani uražená, jen doufám, že další plánovaný remake bude alespoň o fous lepší. Jak to vidím celkově: H8, H5, H4, H11, H7, H2, H6, H1, H3, H10, H9. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Poté, co Bota poslal celou sérii totálně do hajzlu, jsem od Gracíi žádný zázrak nečekal... Když jsem se dozvěděl, že natočení filmu stálo jen 300 000 dolarů (za to dneska nenatočíte ani reklamu na trencle) a že Bradley byl v roli Pinheada nahrazen víceméně neznámým Collinsem, jsem tak nějak tušil, že půjde o průser a že více než odpad nedám... No, trochu jsem se zmýlil... Ono je to ještě horší... Mnohem horší... Takže asi takhle... O příběhu se nebudeme vůbec bavit, je stejně nepodstatný a debilní jako v předešlých dvou dílech, což jsem čekal... Triky a gore záběry jsou zcela amatérské, ale to jsem taky čekal, co bychom taky za ty prachy chtěli, že? Geniální soundrack z prvního dílu je už jen dávnou (a krásnou) vzpomínkou, ale co už, člověk od deváteho dílu nemůže čekat tolik, jako od prvního (zejména když jde o jeden z nejlepších 5-ti hororů všech dob)... Ale co totálně nasere je Pinhead (že pozdravuje Freddy)... Ten se stal v Collinsově podání směšnou karikaturou sebe sama a já se přistihl, že u scén ve kterých se objevuje, se buď hystericky směju nebo pláču... Prostě García dokázal z tohoto zrůdného zvratku udělat nejhorší díl série (ano, je to k nevíře, ale jde to) a potvrdil tak, že po nástupu Dimensionu je Hellraiser nejzkurvenější série všech dob... ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tak už nám udělali telenovelu i z Pekelného pěstitele! Film zaplatila sociálka, herce najaly odbory v docích z fronty na čištění hajzlů v zaoceánských ropných tankerech, o komparz se postaralo pár plochých mexických děvek, které zrovna měly sezónní výprodej, celý děj situovali do producentova obýváku a z Pinheada je Pinass. Ričrd tu nudou hraje s NianadeLou šachy a já jen k té anotaci dodám, že ten tah na H9 byla hloupá, amatérská chyba, protože každý přece ví, že za černou věží už je jenom stůl a z takové kraviny by dostal autistický záchvat snad i jindy naprosto vyrovnaný David Navara! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo od září do října roku 2010 v americkém Los Angeles. (gogos)
  • Doug Bradley, který ztvárnil Pinheada ve všech předchozích dílech filmové série, byl s nabídkou na roli osloven i tentokrát. Dlouho však váhal, scénář mu připadal nedokončený a nakonec roli definitivně odmítl kvůli nízké odměně, kterou přirovnal k „ceně lednice“. (gogos)

Reklama

Reklama