Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 1

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (861)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dějově milá ozvěna béček z počátku devadesátých let. V rámci hláškující postavy skvělá pocta Poslednímu skautovi. Ale zoufale tomu chybí vyvážené tempo, lepší výběr herců (ztracená Maggie Grace prostě nikdy nebude umět hrát) i silnější záporáci. A těžko říct, jak mohl někdo s vážnou tváří pustit do éteru film s tak okatě digitální akční sekvencí na dálnici (vypadá jako demo hry z prvního Playstationu). Výborná úvodní "fyzická" akce, famózní Guy Pearce a sympatický chuťový ocas žánrové akční blbiny, která chce jenom pobavit. Škoda, že se tu škatulku nepovedlo stoprocentně naplnit... 70% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Výbušné, odvázané, dech beroucí, neobhajitelné. A tím spíš neodolatelné. Guy Pearce našel svoji novou kariérní výzvu a po boku čím dál krásnější Maggie se ukázal jako prvotřídní frajer. Díky neutuchající kadenci hlášek a vražednému tempu je tak z Lockout pecka, která mě k sobě na půldruhé hodinky zamkla a na konci celého uříceného vyplivla zpátky do světa, kde si na vesmírná vězení ještě asi nějaký ten rok počkáme. Čirá akční zábava v nejpozitivnější formě. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Ukrutně laciný a v podstatě tupý film, ale je krásné, že to tvůrci vědí a v defacto se baví stejně jako divák, který nevěřícně zírá na obrazovku co pár minut. Nečekal jsem, že Guy Pearce umí být až takhle cool a že Maggie Grace má až takové koule. Překvapení na všechny strany, aneb i za pár babek se dá natočit celkem solidní akční film, který nestaví na pitomém scénáři (kupodivu ale nevadí), nýbrž na charizmatu hlavních představitelů a smršti arogantních hlášek. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Milé akční překvápko, které se liší od těch ostatních tím, že tenhle počin byl vtipný. Pokud zde Gay Pearce Bruceho v nejlepších letech, co se týče hláškovitosti, netrumfl, tak ho minimálně dorovnal. Je zde vidět, že scénář psalo více osob, takže jsou dialogy hlavního hrdiny dovedeny k dokonalosti. Bohužel už nezbyl čas a asi ani chuť na nic dalšího. Příběh je debilní, akce za nic nestojí, ale jak už jsem výše zmínil - film je vtipný. Hlavní hrdina nevypouští z úst taková ta stereotypní hovna, jaká bychom v podobných filmech očekávali. Všemu co řekne se dá zasmát, nebo to alespoň přejít bez pocitu trapnosti. Člověk je poté ochoten odpustit filmu ledacos. Za zmínku stojí počáteční honička, závěrečný let skafandrem z oběžné dráhy i zázračnou proměnu hloupé blondýnky v novodobého Colomba. Solidní 3*. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, priamočiare, ale perfektne fungujúce. Lúbi sa mi ten dej, ale hlavne to, že je to zasadené do vesmíru. Ten sci-fi kabátik je rozpočtovo skromný, ale vo filme vyzerá skvelo. Herecké obsadenie je perfektné, Guy Pearce nahlaškovaný ako John Mclane k tomu pekná a sympatická Maggie Grace, štipka humoru, poriadna dávka akcie a nápadov. Tak trochu vesmírna Die Hard, ktorá skvelo pobaví. 80% - 4* ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • S obojstranným balistickým sklom a ďalšími bezpečnostnými opatreniami nie je dôvod na to, aby boli členovia tajnej služby v priestore s väzňami počas výsluchu. (Pat.Ko)
  • Natáčanie prebiehalo v metropole Srbska - Belehrade, a tiež v Štúdiu PFI, ktoré tam sídli. (MikaelSVK)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama