Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními postavami filmu Krycí jméno U.N.C.L.E., zasazeného do první poloviny šedesátých let minulého století, do doby vrcholící studené války, jsou agent CIA Solo (Cavill) a agent KGB Kuryakin (Hammer). Oba agenti jsou nuceni odložit dlouholeté nepřátelství a spolupracovat na společném úkolu překazit plány tajemné mezinárodní zločinecké organizace, která chce šířením jaderných zbraní a technologií destabilizovat křehkou rovnováhu sil ve světě. Dvojice agentů má k dispozici jediné vodítko – dceru zmizelého německého vědce, která je klíčem k proniknutí do zločinecké organizace. Musí závodit s časem, aby vědce našli a zabránili celosvětové katastrofě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (877)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nenáročná záležitost na odreagování. Žádná smršť něčeho originální co tu ještě nebylo, jak možná vypovídá hodnocení, to sice není ani náhodou, ale dá se u toho vypnout mozek a pobavit. Chce to jenom ignorovat skutečnost, že celej děj filmu se víceméně posune za necelý dvě hodiny odnikud nikam a ani tu mimo ten základní prostinkej děj není nic dalšího potřeba, protože tu jde stejně hlavně o ty hlášky a nejrůznější komické situace. Některé fungují víc, některé míň. Co se akce týče tak nic extra dobrá úvodní honička z trabantem, konec trochu divně sestříhanej. Ústřední duo ušlo, záporáci nevýrazní. Ale jo na jedno či dvě shlédnutí to dá.55% ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Neoriginální a nebývale povrchní špionážní retro snímek ukazuje, jak moc Guy Ritchie plýtvá svým talentem. Po formální stránce zcela dokonalá věc, k čemu je to ovšem platné, když obsahově je to naprosto o ničem. Velká škoda, že Guy není schopen umělecky udělat krok směrem vzhůru a natočit konečně film bez té své (tak typické a po x-tém opakování už protivné) nadsázky, kdyby se zapracovalo na scénáři a tohle byl film takříkajíc ,,na vážno", mohla to být nebetyčná pecka... ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie nestráca nič zo svojho štýlu (hudba, strih, kamera) a po Sherlockovi pumpuje do diváka ďalšiu skvelú (šesťdesiatkovú) dávku fajn dvojky. Henry Cavill a Armie Hammer sa fajn doplnali, bavilo ma ich predbiehanie v tom kto je lepší. Dobre im sekunduje aj sexi Švédka Alicia Vikander. Man from U.N.C.L.E aj keď nemá nejaké pamätihodné scény(tým nechcem povedať, že akcia bola zlá), zábava (aj vďaka tempu) tu funguje na výbornú a nuda tu nemá skoro žiadny priestor. Obľúbený soundtrack: Circular Story, Take You Down. 90% - 5* ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Celý film je takový nevýrazný, ačkoli se výrazným snaží být. Až přehnaná šedesátková stylizace odvádí pozornost už od tak banálního příběhu. Herci mají náběh vytvářet komické a zábavné etudy, nicméně u náběhu to zůstává. Cavillovi poloha zloděje-sukničkáře poměrně sedí, Hammerovi se ty jeho exploze zuřivosti moc věřit nedají, Vikander je pak jednoznačně nejslabším článkem, kdy z výrazu její tváře nepoznáte vůbec nic (většinu času se tváří jako ženský Seagal za mlada). ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Technicky samozřejmě patřičně vypiplané a ústřední dvojce příjemně laškující, ale jinak tahle popkornovka nemá stejně jako většina Richieho filmů vůbec nic navíc. Překvapivě dámské osazenstvo úplně o ničem jak vzhledově (!), tak herecky. Ještě neznamená, že když posloužilo retro skvěle v X Men First Class, že se stejnou elegancí a důvtipem padne na úrodnou půdu i zde. Není tomu tak. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (21)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v Ríme, v mestečku Chichester v západnom Sussexe vo Veľkej Británii, v Londýne a Neapole. (dyfur)
  • Do kín bol film distribuovaný pod krycím menom "Waterloo". (MikaelSVK)

Související novinky

Ritchie chystá novou gangsterku

Ritchie chystá novou gangsterku

05.05.2018

Guy Ritchie se v roce 2009 přesunul od gangsterek k blockbusterům. Po dvou dílech Sherlocka Holmese se vrhnul na Krycí jméno U.N.C.L.E. a loni mu propadnul Král Artuš, na kterého příští rok naváže… (více)

Guy Ritchie chystá Aladina

Guy Ritchie chystá Aladina

12.10.2016

U Disneyho zabodovali s hranou Popelkou i Knihou džunglí a příští rok dostaneme Krásku a zvíře. K tomu se chystají předělávky Mulan, Dumba nebo Lvího krále a teď se celovečerního kříšení dočká i… (více)

Alicia Vikander je nová Lara Croft

Alicia Vikander je nová Lara Croft

29.04.2016

Snad žádná herečka za sebou nemá lepší rok než Alicia Vikander. Švédská kráska zazářila v retru Krycí jméno U.N.C.L.E., ve sci-fi Ex Machina i v dramatu Dánská dívka, za které nakonec vyhrála Oscara.… (více)

Superman nebude britským špiónem

Superman nebude britským špiónem

30.05.2015

Na začátku tohoto týdne opustil scenárista a režisér Cary Fukunaga (Temný případ) novou adaptaci románu To od Stephena Kinga (Osvícení). Do natáčení zbývaly tři týdny a studio New Line Cinema stále… (více)

Reklama

Reklama