Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními postavami filmu Krycí jméno U.N.C.L.E., zasazeného do první poloviny šedesátých let minulého století, do doby vrcholící studené války, jsou agent CIA Solo (Cavill) a agent KGB Kuryakin (Hammer). Oba agenti jsou nuceni odložit dlouholeté nepřátelství a spolupracovat na společném úkolu překazit plány tajemné mezinárodní zločinecké organizace, která chce šířením jaderných zbraní a technologií destabilizovat křehkou rovnováhu sil ve světě. Dvojice agentů má k dispozici jediné vodítko – dceru zmizelého německého vědce, která je klíčem k proniknutí do zločinecké organizace. Musí závodit s časem, aby vědce našli a zabránili celosvětové katastrofě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (877)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nenáročná záležitost na odreagování. Žádná smršť něčeho originální co tu ještě nebylo, jak možná vypovídá hodnocení, to sice není ani náhodou, ale dá se u toho vypnout mozek a pobavit. Chce to jenom ignorovat skutečnost, že celej děj filmu se víceméně posune za necelý dvě hodiny odnikud nikam a ani tu mimo ten základní prostinkej děj není nic dalšího potřeba, protože tu jde stejně hlavně o ty hlášky a nejrůznější komické situace. Některé fungují víc, některé míň. Co se akce týče tak nic extra dobrá úvodní honička z trabantem, konec trochu divně sestříhanej. Ústřední duo ušlo, záporáci nevýrazní. Ale jo na jedno či dvě shlédnutí to dá.55% ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Skvělý situační scénky a gagy (elektrický křeslo, vloupání do sejfu,..), parádní soundtrack, ve kterým je slyšet značná inspirace v tvorbě Ennia Morriconeho a Iana Andersona, což není vůbec na škodu a skvělé herecké obsazení. Přesto tomu do plnýho počtu chyběla lepší atmosféra, výraznější padouši a vadily nějaké zdlouhavější scény. Ale jinak líbilo. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Původně jsem film vůbec nechtěl vidět. Trailery mě vůbec nezaujaly...nikdo mě v nich nebavil, snad s výjimkou fantastické Alicii Vikander, a zkrátka jsem si film chtěl nechat ujít. Byl jsem akorát naštvaný, že si Guy Ritchie místo vyhlíženého třetího Sherlocka točí jiné projekty, nuže po tomhle už by se to snad mohlo uskutečnit. Každopádně musím uznat, že je tento režisér velice zručným všeumětelem s výtříbeným smyslem pro detail, fantastickou atmosféru, stylovou hudbu a v neposlední řadě strhující tempo, což člověka nechá vydechnout až se závěrečnými uměleckými a následně klasickými titulkami. Opravdu oceňuji, když má nějaký rejža svůj styl a umí ho promítnout do svých děl a jelikož je moderní, že dělá sequel někdo jiný, i když je sice nepravděpodobné, že by po finančních výsledcích nějaký vznikl, teprve tam by se promítlo, že kdyby jej dělal nějaký fušer, vylezla by z této pohodové, trošku futuristicky dobové, akčňárny pouhá změť hezkých obrázků, ovšem bez pověstného anglického šmrncu, což umí pouze Guy. Velice jsem se u filmu bavil a velice lituji svých předsudků. PS : Hugh Grant zestárl teda fest PPS : David Backham? cože? ...90% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie nestráca nič zo svojho štýlu (hudba, strih, kamera) a po Sherlockovi pumpuje do diváka ďalšiu skvelú (šesťdesiatkovú) dávku fajn dvojky. Henry Cavill a Armie Hammer sa fajn doplnali, bavilo ma ich predbiehanie v tom kto je lepší. Dobre im sekunduje aj sexi Švédka Alicia Vikander. Man from U.N.C.L.E aj keď nemá nejaké pamätihodné scény(tým nechcem povedať, že akcia bola zlá), zábava (aj vďaka tempu) tu funguje na výbornú a nuda tu nemá skoro žiadny priestor. Obľúbený soundtrack: Circular Story, Take You Down. 90% - 5* ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

A vy byste snad někdy v životě na ČSFD otevřeně napsali, že asi tak nějak přestáváte číst MovieZone, páč jste kvůli tamějším recenzím už třikrát za posledního půl roku nevyrazili do kina na ve skutečnosti zatraceně našláplé hollywoodské pecky, hm? No já si myslim! Tak ticho. [zdravím KarlaR, nějak jsem se vymluvit musel, v létě nebyl čas] ()

Galerie (63)

Zajímavosti (21)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 75 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • K filmu vydalo studio Warner Bros. i stejnojmennou mobilní hru s podtitulem „Mission Berlin“. (Plukovnik538)

Související novinky

Ritchie chystá novou gangsterku

Ritchie chystá novou gangsterku

05.05.2018

Guy Ritchie se v roce 2009 přesunul od gangsterek k blockbusterům. Po dvou dílech Sherlocka Holmese se vrhnul na Krycí jméno U.N.C.L.E. a loni mu propadnul Král Artuš, na kterého příští rok naváže… (více)

Guy Ritchie chystá Aladina

Guy Ritchie chystá Aladina

12.10.2016

U Disneyho zabodovali s hranou Popelkou i Knihou džunglí a příští rok dostaneme Krásku a zvíře. K tomu se chystají předělávky Mulan, Dumba nebo Lvího krále a teď se celovečerního kříšení dočká i… (více)

Alicia Vikander je nová Lara Croft

Alicia Vikander je nová Lara Croft

29.04.2016

Snad žádná herečka za sebou nemá lepší rok než Alicia Vikander. Švédská kráska zazářila v retru Krycí jméno U.N.C.L.E., ve sci-fi Ex Machina i v dramatu Dánská dívka, za které nakonec vyhrála Oscara.… (více)

Superman nebude britským špiónem

Superman nebude britským špiónem

30.05.2015

Na začátku tohoto týdne opustil scenárista a režisér Cary Fukunaga (Temný případ) novou adaptaci románu To od Stephena Kinga (Osvícení). Do natáčení zbývaly tři týdny a studio New Line Cinema stále… (více)

Reklama

Reklama