Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (805)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po naprosto zbytečném a nudném pokračování Wall Street se Oliver Stone alespoň částečně vrací v podobě v jaké jej absolutně respektuji. Nepřišlo mě že by film byl nějaký násilnější než spousta jiných. Nekoukáme se rozhodně na něco co bychom již dříve někde neviděli. Film solidně šlape, hlavní hrdinové mají o motivaci postaráno a Benicio Del Toro je absolutně skvělý! Čím to je, že s Mexičanama se prostě nevyplácí vyjebávat. Viz seňor Macheta. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Má to krásné herce, zajímavé prostředí mexické mafie, chvílemi velmi realistické příběhové zákruty, slizského Benicia Del Tora a mafiózní mama Salmu Hayek. Tenhle film tiká jako hodinky a mě příjemné překvapilo, že Oliver Stone je stále schopen natočit něco tak vizuálně agresivního a - pokrokového, dalo by se říct. Naše hlavní trojka (jedna dívka a dva muži) totiž jede v úspěšném obchodu s marjánkou a navíc spolu žije v moderním a spokojeném vztahu. A i přesto, že se tímto dost vymykají průměru, jim držíte palce (tedy spíš těm klukům, protože Ophelia je většinu děje dost pasivní). V mnoha ohledech originální, chytré a rozhodně nadprůměrné. 80 % ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Příííííliš dlouhý film - dvojitý konec byl vrcholem zdržování. Poslední pořádně atmosférická scéna přišla na řadu někdy po hodině od začátku (napínavá jízda s policejním autem v patách), od té doby až do konce se Divoši (s výjimkou přepadení vozu s penězi) stali nudnou podívanou, která mě v závěru málem překvapila. Málem (viz poznámka o dvojitém konci). V hlavních mužských rolích jsem viděl dva obyčejné panáky bez výrazu, a proto mě mnohem více zajímaly postavy Salmy Hayek a Benicia Del Tora. Divíte se mi snad? Pokoukání to nebylo zlé, ale od Olivera Stonea jsem čekal něco lepšího. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vizuálně neskutečně protřelé a atraktivní, barevně přefiltrované, vytuněné, ryze "imidžový" film. Ne že by snad solidní děj byl až na druhém místě, ale fanoušci tvorby režiséra přesně vědí co a jak. Pro diváka laika to bude po všech aspektech konzistentní film a solidní zážitek ať už v kině, či kvalitní domácí projekci například na dvd. Herecky povedené, hudebně stylové. Film se solidním spádem a líbivým feelingem. Jako vždy zdatně reflektující současnou dobu. Místo sportu tu máme drogy, proč ne, i tak se to dá uchopit. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Oliver u mě v poslední době spíš body ztrácel než získával, ale v tomhle případě do to mě sypal jak nekonečně nabitým kalešnikovem. Oliver se filmově odpolitizoval a vzniklo nesmírně sexy barevný hejbadlo. Třeba ty herecký výkony, to je vůně vole, takhle se to má hrát ,uááá, Blake úplně světová, Benicio jede v luxusním stylu a tak dále a tak dále. Tady je to topkový bez diskuzí. Samotný děj má svou jasně určenou dějovou linií, pozor vůbec ne předvidatelnou, jen, že za tou hlavní zápletkou se skrývá ještě takovej krásnej bohémskej podobraz a ten byl rajcovní neskutečně. Hrozně se mě líbil vztah tří hlavních představitelů, asi by to nebylo úplně pro mě, ale tady to po mě šlapalo neskutečně a navíc ty tři dostaly do vínku doslova vymazlený dialogy, takže sem z toho blahem lítal až někde v kosmu. Jo dvě hoďky tady pelášily jak Usain Bolt na olympiádě, ale i tak jsem si stačil mnohokrát pochrochtat jak čuníček v bahínku. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Jako součást přípravy na natáčení prošel Taylor Kitsch skutečným výcvikem speciálních jednotek U.S. Navy Seals. Poté absolvoval všechny své kaskadérské kousky sám. (Ajka1)
  • Názov filmu sa objaví v siedmej minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama