Reklama

Reklama

Když se pod noční oblohou narodila Jupiter Jones (Kunis), znamení napovídala, že je předurčena k velkým činům. Nyní již dospělá Jupiter sní o hvězdách, ale probouzí se do chladné reality uklízečky toalet a nekonečného sledu neúspěchů. Až když na Zemi dorazí Caine (Tatum), geneticky upravený bývalý armádní lovec, jehož úkolem je Jupiter sledovat, začne si uvědomovat naplnění svého osudu - její genetická výbava ji předurčuje jako dědičnou následnici královny vesmíru. Toto neobvyklé následnictví by však mohlo ovlivnit rovnováhu ve vesmíru. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Škoda. Mohl to být megafilm, kdyby z toho nebyla monstozní přeplácaná kravina.

Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

Na to že to točili podla skutočních udalostí, teda aspon sumerské tabulky také dačo popisovali.... :-) 

Fenquick

Fenquick (hodnocení, recenze)

Caine, mimo záznam, vy jste takový statečný, chytrý a všestranně hustý, že bych vás nejraději ojela tady na ovládacím panelu kosmírného plavidla, ale přenechám tu čest její výsosti W.C. Kundisové. Škoda námětu, škoda vyhozených peněz. Jediné čeho není škoda, je talentu skvělých herců, protože tato komodita v investicích do této májové sračky nefiguruje.

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

No fakt se tu vždycky najde nějaký "člověk" co odpoví i na největší píčovinu. csfd je snad větší sbírka mimoňů než fejsbůk-)

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Beckett51

Poradím ti co pomáhá. Vem mamince tak dvacet prášků na spaní a běž je hned všechny zapít, uvidíš že tě už nikdo trápit nebude a budeš se mít dobře kamaráde.

na příspěvěk reagoval Beckett51, Yoshitsune

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Sethius

Jj z toho vedra venku se přece musím trochu odreagovat a zatrolit na večer trošku ty debílky z csfd ju?-)

Sethius

Sethius (hodnocení, recenze)

Kobain

Jasně, zahazovat se s náma budeš, ale argumenty nepředložíš protože prostě bagr, je mě o jasný. :)

na příspěvěk reagoval Kobain

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Kobain

Ovečky můžou zčervenat i třeba takovej Kick-ass, Schindlerův seznam, nebo Hvězdný války. To opravdu není inteligentní argument :)

na příspěvěk reagoval Kobain

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Kobain

ano, typicky "argmument" pubertaka, ktery si mysli, ze snedl vsechnu moudrost sveta a jenom on vi co je dobre a co ne :D

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Kobain

prumerny film ma kolem 50%, neco jako Jupiter. Oni maji temer vse v cervenem, takze tvoje "odborne" hodnoceni jejich filmu dost pokulhava ;-)

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Lol když se řekne Wachowski tak ovce hned začnou bečet a oni přitom točí průměrný filmy. Od koho máte vy buzny navočkovaný že točej parádní filmy? Nebo to jen jedna ovce zabékala někde za rohem a ostatní se k ní přidali? Co se vlastně divím, jsem na csfd....

na příspěvěk reagoval Duncan66

Související novinky

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama