Reklama

Reklama

VOD (1)

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (302)

roorybacky 

všechny recenze uživatele

Apatow natočil po výborných Funny People "jen" lehce nadprůměrnou komedii, která sice poskytuje příjemně nenáročnou zábavu, ale bohužel trpí mnohými nedostatky, z nichž nejzásadnějšími jsou nepřesvědčivé herecké výkony (především dětí) a značná klišovitost příběhu. Trochu zbytečný film, který Apatowovu tvorbu nikam neposouvá, ale zůstává koukatelný. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Apatow správně viděl potenciál u povedené rodinky, která byla ve Zbouchnuté na vedlejší koleji a je moc dobře, že jim vytvořil vlastní film. Krize středního věku dostihne každého, ale to neznamená, že nemůže být terčem posměchu. Obsazení je přímo boží a slabost pro Leslie Mann je samozřejmě výhodou. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt prijemne prekvapilo. Pribehove naprosto jednoduchy, proste dva ctyricatnici s detma, co resi kazdodenni problemy. Jenze Rudd i Mann jsou naprosto skvely, vedlejsi postavy se taky povedly, pro nejaky fuck nebo uchylarnu se nejde daleko a ze sebe obycejnejsi situace se dari vytriskat nejakej for. Skoda typickyho problemu Apatowovo filmu, naprosto premrsteny delky, posledni rozhadane udobrovaci pulhodinka uz je krapet navic a srazi maximalni hodnoceni na slusny 4*. Fakt jsem se bavil. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Judd Apatow už není "fucking geek", ale ocitá se "between labeles", přičemž tuto svou pozici reflektuje ve svém posledním, zatím nejlepším filmu. A co je hlavní, našel Amy - a nevzdal se přitom popkulturních narážek, které poprvé začlenil do vyprávění natolik důsledně, že ho ve zlomových momentech organizují a posunují dál. ()

castor 

všechny recenze uživatele

To, že se Judd Apatow neobává pustit do kterékoliv látky, jsme už tak nějak zvykli. Užvaněná taškařice o životě na prahu čtyřicítky naznačuje, že autor lehce stepuje u dveří serióznější látky ze života. Váhu to má, Apatow ale opakuje své předchozí „chybky“ a „chybičky“. Znovu si každý z jeho vyprávění vezme to své, každý si uvědomí nějakou tu partnerskou pravdu. Režisér svůj nejnovější klenot napěchoval celou řadou citací a narážek na okolní dění, opět mísí hrubozrnnou a romantickou linii, jenže ten nespočet povedených gagů a situací (debata na toaletě, hlodavci na hotelu, závislost na dortících, dospívající dcerky a řada dalších, na které už si ani nevzpomínám) obepínají i ty méně povedené a hlavně naprosto zbytečně ukecané pasáže (z těch 135 minut se zase mělo výrazněji ukrajovat). Neříkám, že stejně jako u soužití ústředního páru zmizela jiskra i u Apatowova pera (myslím psací pero), ale „jen“ ty tři hvězdy dát nakonec musím!! Herci každopádně na jedničku, o tom žádná.. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Všechny elektronické výrobky ve filmu pocházejí z továrny Applu. (URBAN)
  • Leslie Mann (Debbie) mala v dobe uvedenia filmu skutočne 40 rokov. (ludovit14)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama