Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Jednička byla taková fajn pohodovka. Na dvojku jsem se těšil, jak jinak hlavně díky Michael Jai Whiteovi. Rozdíl mezi oběma díly je hlavně ten, že jednička nabízela sympatické postavy. Zde jsem nenašel jednu jedinou , na které by mi nějak záleželo. Jasně, když je třeba postavit se proti zlu, tak těm hodným fandíte, ale tím to končí. Zatím co u borce z jedničky bych se klidně podíval, co se s ním děje dál, u žádně postavy z druhého dílu mě to nezajímá ani v nejmenším. Co pochválím jsou souboje, které často vypadají dobře. A když už se MJW dostane do akce je to asi to nejlepší z filmu. Pro mě čistý průměr, ale trojku si dám určitě taky. 60 procent. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to ani lepší, ani horší než první díl, je to tak nějak stejná, ale kdybych tenhle film viděl první, asi by se mi líbil víc. Je takový příjemně malý, herci si zde sice hrají na frajery, ale tak nějak se to dá kousnout. Souboje jsou dobré, i když většinou krátké, scéna s teleskopickým obuškem na konci je dobře drsná. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se bál, ale nakonec jsem byl velice spokojen. Podle mého více než solidní fighterská akce. Michael Jai White má formu jako bejk. Scéna kdy vyřídí policajty je úplně k sežrání. Zapasy z arény jsou taky velice dobře udělaný. Hlavní prim hraje to, že tyhle pánové se prát umí. Bavilo mě to, sice to není tak dobrý jako Neporazitelný II a III, ale je to na dobré cestě. ()

Proky 

všechny recenze uživatele

První díl byl velmi velmi povedení opravdu krásně zpracován poměrně dobré obsazení herců a oblíbil jsem si ho proto jsem se velmi těšil na pokračování které také přišlo ale bylo to velké zklamání výkon herců pod průměrný příběh ucházející hudba nezajímavá prostředí filmu nezajímavé.nedoporučuji radši si puste znova první díl ! ()

Doom351 

všechny recenze uživatele

Od dvojky jsem očekával velmi málo, už jen proto že se jedná o béčkový film .... Ale mě se překvapivě líbil. Michael Jai White je ostřílený bojovník a tak není divu že se spíš věnoval choreografii bojových scén než příběhu ... I tak je ale zápletka a celý scénář mnohem lepší než třeba u freerunnera a celkově jsem z toho byl takový rozpolcený ... No po ucelení myšlenek musím usoudit že film se mi opravdu líbil. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)
  • Lyoto Machida, se kterým Case (Michael Jai White) trénuje, vyhrál v roce 2009 divizi ve váze Light-heavyweight pod organizací UFC. (JardaBauer)
  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)

Reklama

Reklama