Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Diskuze

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

Bandáže nejsou k ničemu. Jsou pro zpěvnění zápěstí a je to o hodně lepší v rukavici potom. Bez bandáží se můžeš lehčejc zranit. A když držíš lapy bez bandáží...uf,uf..

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

Capik: vim co myslíš, ale to fakt nevim. Vem prostě krátkou bandáž a obmotej ji jen kolem zápěstí. Ale stejně to je k ničemu.

Likeness Tie

Likeness Tie (hodnocení, recenze)

Nevíte kde můžu koupit takovu tu bandáž, co je vlastně jen "proužek", který se lepí jen okolo zápěstí a je na jendo použití?..něco jako izolepa. Měl to i Boyka a ten co mu to uvazoval mu pak nastříhl omylem kůži.

Sartorius

Sartorius (hodnocení, recenze)

Čekal jsem teda hodně špatný film a dost mě překvapilo, že mě to nenudilo...Jednička se mi líbila sice mnohem více, soundtrack mě nijak nezaujal, ale byl to docela svižný odpočinkový filmek...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Miuri

Miuri (hodnocení, recenze)

Chyběl mi alespoň o trochu větší příběh, páč tenhle byl fakt o hovně... Tvrdší soundtrack a trochu krve by taky neuškodilo, každopádně tréninky a fighty byly skvělý.. Celkově se mi to líbilo, Scottie Epstein a ten řízek co mi připomínal Lundgrena rulez, MJW nevyjímaje.

JohnnyBane

JohnnyBane (hodnocení, recenze)

Mě se první díl líbil mnohem víc. Souhlasim s Mr.Hudson.
Evan Peters mi přišel extrémě nesimpatickej , v prvním díle byl dobrej ale tady hrál strašnýho Debílka.

Salem

Salem (hodnocení, recenze)

ale jako na to že to je první film co režíroval MJW tak dobry

Likeness Tie

Likeness Tie (hodnocení, recenze)

S krví naprosto souhlasím...v tom se mi třeba líbil Undisputed 2,3..bylo to s tou krví realičtější.

Rohata krysa

Rohata krysa (hodnocení, recenze)

Jednička je určitě lepší v jedné věci,a to soundtracku,ke dvojce mi ta hudba neseděla a rozhodně by se tam hodily pořádný hardcore nářezy a ne pár teplej songů + nějakej ten rap. V jedničce jsou sice taky podobný srdcovky ale je tam i pár dobře padnoucích songů hlavně u některých tréninků a pak na konci v beatdownu. Wrestler jako hlavní hrdina byl nezajimavej v tom je jednička taky lepší. Víc krve by taky neuškodilo jinak souboje a tréninky ok hlavně kvůli bjj. S tou hudbou to ale posrali...

Fash

Fash (hodnocení, recenze)

@kapsomut: Ano tohle mi taky vcelku vadilo, nebo pri nejmensim prislo divny. Ale jak pise Salem, ta "chvilka" je 100 dni, at se to zda sebeblbejsi, tak pokud ten clovek na to ma vlohy a pohnutou mentalitu jako Justin, je to mozny. Na rany byl zvykly uz z drivejska kdy do nej rubali ti pindouri, ktery pak rozbije.
 
@Mr.Hudson: Nevim vid,..u jednicky mi bylo uplne jasny, ze se finalne porve s Gigandetem (mimochodem, klidne bych jim role vymenil...G kladas, F zaporak). U NBD2 vis o beatdownu, ovsem ne s kym se budou mlatit. Mozna bych skutecne i pristoupil na variantu uplne jineho jmena filmu a pozmeneni nazvu souteze....

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Prvá polovica bola hrozná, mal som nutkanie to vypnúť, ale našťastie druhá už zachraňovala, čo sa dá. Po tej hroznej teenagerskej báchorke s neuveriteľne otravnou romantikou už konečne prišli aj nejaké súboje, na ktoré sa už pozerať dalo. Ale chýbal mi tu výraznejší charakter, mimo Whita a Cery ma bavil iba Epstein, škoda, že z neho urobili to, čo urobili, bol omnoho zaujímavejší ako to hlavné modelduo. Ale minimálne kvôli parádnej čistke policajtov neľutujem, že som si to pozrel, ale aspoň viem, že jednotke sa mám v každom prípade vyhnúť. Kombinácia akčného bojového filmu a filmu o randiacich tenageroch chodiacich na večierky u mňa absolútne nefunguje.

Mr.Hudson

Mr.Hudson (hodnocení, recenze)

kapsomut: Přesně tak je to jenom film . To , že se z něho stane drsňák, kterej to tam všechno vymlátí by mi ani moc nevadilo spíš mi ten herec moc nesedl , správnej záporák byl Gigandet.

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

Navíc v 2jce mi přišlo hrozně "debilní" to, jak se z utlačovanýho Justina stane za chvili bijec, kterej zvládne tři násilníky jako nic. Ale od toho jsou filmy, že? :)

Mr.Hudson

Mr.Hudson (hodnocení, recenze)

Fash: souhlasím s tím, že je ve dvojce více soubojů a agrese. Tvůrce na to určitě myslel a proto taky ve filmu hrají profíci z MMA a dalších profesionálních soutěžích. A možná proto se mi to taky nelíbí, někteří herci měli i charisma např. Tim Newhouse se mi velmi líbil, M. J. White taky odehrál svoji roli celkem  v pohodě, ale zbytek byl nevýrazný.
 
Na jedničce se mi líbilo i to prostředí americké školy, jednoho šéfa ( Cam Gigandet) a jeho vyzyvatele .... Film měl nějaký příběh a nevěděl jsi jak to nakonec dopadne ( aspon trochu ne ) , tady všechno míří k Beatdownu a zdá se mi , že vše je moc profesionální, prostě uplný kontrast s jedničkou.
 
Ale dvojka si taky určitě najde svoje příznivce  .....

Fash

Fash (hodnocení, recenze)

Hlavniho hrdinu bych spis zmenil na Alexe Meraze, ale to nic. 
 
@Mr.Hudson: Ohledne souboju,...ve NBD2 se mi libi o neco vic, protoze na me minimalne pusobej xkrat agresivneji a je tu i vic duraz na groundfighting. Co me moc mrzi, ze si clovek neuzije krve, protoze po desnych sodach co si davaj v oktagonu obvykle nikomu netece ani krev z nosu, ackoli by ho mel mit treba na 2x prerazenej. U obsazeni,...priznam se, ze Faris me moc nesednul a jsem tak tedy rad za vsechny ctyri kluky i s MJW. Co se pribehu tyce,......to se moc omlouvam, ale je to jakoby nekdo hledal extra pribeh ve starych kung fu filmech. Zkratka zde je zcela jasny oc jde a proc na film divaci koukaj - MMA / fight.

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

Mr.Hudson: Cam Gigandet (hlavně) a Sean Faris ... to je přesně to, co dělalo jedničku jedničkou. Souhlasím s tebou skoro ve všem, ale i přesto jsem dal 5*, protože mam hrozně rád MMA a filmů o MMA je málo a navíc jsou všechny hrozně špatný.

Reklama

Reklama