Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

nevermore 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem se hlavně kvůli turnaji. A pravda některý zápasy byly fajn, ale někdo ten polepil klišé sračkama, aby to drželo dohromady. Jen to lepidlo bylo z věcí jako: můj táta je gay, není to nemoc! Přeberu ti holku, sundám nejsilnějšího týpky scopem atd, takže se to rozlepilo na sračku a zbylo jen cosi dost nevýraznýho kromě soubojů. Je to dokonce tak debilně uhnětený, že na dořešení VŠECH vedlejších storylines, stačila poslední minuta půl filmu. Yuck! ()

Proky 

všechny recenze uživatele

První díl byl velmi velmi povedení opravdu krásně zpracován poměrně dobré obsazení herců a oblíbil jsem si ho proto jsem se velmi těšil na pokračování které také přišlo ale bylo to velké zklamání výkon herců pod průměrný příběh ucházející hudba nezajímavá prostředí filmu nezajímavé.nedoporučuji radši si puste znova první díl ! ()

Reklama

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

Ničím zajímavý fight film, který nejvíce trpí absencí čehokoli co by připomínalo děj a neuvěřitelnou naivitou toho co je divák nucen sledovat. Ilegální zápas s monstrózní reklamní kampaní na internetu, nabušený geekovský prodavač komixů jenž s klidem po chvíli tréningu dokáže přizabít tři chlápky a ubohá milostná konstrukce, která má podtrhovat nevyjasněné vztahy mezi hlavními postavami - to nemůže fungovat a také to nefunguje. Dvě hvězdičky za bitky na standardní úrovni které neurazí nikoho kdo rád pozoruje rozbíjení tlam. Nic víc bych ve filmu ale nehledal. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu doopravdy nemám rád když se točí dvojka něčeho a není tam nikdo z jedničky a nebo to nenavazuje, jo sice byly tam úryvky z jedničky ale ve směs to byla těžce zkopírovaná jednička ale dalo se to čekat kdyby tam nebylo tolik nesrovnalosti tak to bude suprová dvojka ale nebudu to tak zahazovat dalo se to pozerat. Sebraly jsme par svalovcu okopírovaly něco s prvního dílu a natočily dvojku na par dobrých scén a některé super kopy dobře ale toď vše no snad příště škoda. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taká sranda, pri ktorej sa netreba zamýšľať nad obsahom a dejom, neriešiť dialógy a konanie, ale sledovať súboje a vychutnávať atmosféru. Bohužiaľ, to tu trochu chýbalo. Jednotka udala smer, s kvalitným obsadeným a peknými súbojmi. Dvojka chcela pritvrdiť, viac MMA, viac vymakaných profíkov. Človek by trochu čakal, že súboje budú aj počas prvej hodiny a nie že všetky sa koncentrujú až na samotný Beatdown,´Keď už sme pri ňom, fightov nebolo málo, ale od profíkov som čakal predsa len trošičku viac. MJW v roli režiséra nesklamal, ale ani neprekvapil, v roli učiteľa potešil ( to čo predvádzal na hrazde, no wow ) aj keď ho veľmi nemusím. Ale páčilo sa mi, ako bol vykreslený tréning a jednotlivé štýly. To bolo fajn. Preto slabé 3 z 5 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Čtyři hlavní hrdinové (až na Whita) pocházejí z MMA nebo UFC, což jsou originální soutěže, kde se zápasí v klecích. (Ouwen)
  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)
  • Uvaďeč a DJ na Beatdownu je Eddie Bravo, mistr brazilského jiu-jitsu. Má i vlastní klub, kde vyučuje jiu-jitsu, jmenuje se Legends. (Rohata krysa)

Reklama

Reklama