Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

A co jste jako čekali? Vždyť t přesně odpovídalo kvalitě, kterou jsem očekával. Videostřihy, videoherci a videoakce. Naopak si myslím, že pojem videofilm zaručuje vrtkavou a mizivou kvalitu a o tomhle bych klidně řekl, že to bylo dobré. Možná trochu vykrádačka nebezpečný rychlosti, ale dobře maskovaná, takže nepůsobila ani směšně. Přišlo mi to prostě dobrý a nevidím důvod to nějak víc rozebírat. Hvězdu to u mě ztratilo za slabší konec (myšleno volba likvidace záporného hrdiny), ale těch 30 vteřin nijak zvlášť film nenaruší. A říkal jsem si celou dobu, že ten záporák nebyl tak špatný a vida....on je to můj oblíbený terminátor ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Jako baví mě, jak všichni eště před pár lety čučeli dychtivě na béčka od Intersonicu a teď jim nic není dost dobrý. Jasně, ten film nemá oscarový scénář ani sto milionový rozpočet. Ale je fakt dobře natočenej a Gabriel Macht je sympaťák. Možná to není film roku, ale když si chce člověk vorazit a pustit si něco obstojnýho, tenhle film to bohatě splní. Jsou tu mnohem horší filmy, s mnohem lepším hodnocením, takže to skóre fakt nechápu. Pro mě 70% ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Nieže by sa z dvojice zlých terminátorov nedalo vytrieskať viac, to by tu však Kristanna musela hrať viac ako pol minúty. Na jednotku to nemá, to je jasné, no pozerateľné to je určite. Tým je fajn a kameraman nemal triašku čoho som sa najviac obával. Na neskoré popoludnie a s absťákom po akčňáku ako stvorené. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Když od filmu nic nečekáte,může vás mile překvapit. Tak tomu je i u pokračování S.W.A.T.u. Nejde o žádný super film, ale celkem fajn nenáročnou zábavu ušitou podle střihu původního filmu. Především je hodně zajímavá kamera, střih je někdy trochu zmatený a děj? No okopírované,ale zas tak moc to nevadilo. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Kristannu Loken v úvodních titulcích je opravdu zábavné sledovat. Jedná se pouze a jedině o lákadlo. Ve filmu je asi tak 30 vteřin a to navíc skoro není ani poznat. Potenciál celkově značně nedotažený. Tématika dobrá, několik kvalitních záběrů a střihů, nicméně jinak je to plytké až hanba. Slabá akce, nevýrazní hrdinové. Klasické béčko. V rámci rozpočtu solidní podívaná, ale vyšší ambice rozhodně ne. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno