Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Brutálna paľba od navoskovaných členov zbytočného komanda. Aj málo času stačí na nudné motívy a balastom vyplnený scenár od piky. Nič dychberúce, či nebodaj originálne sa nekoná a ste tak svedkom zbytočných lightmotívov o pomste, kde zväčša sa pristihnem ako fandím Patrickovi. NIektorý budú spomínať na časy T-1000, iným ostávajú oči pre plač, že kde tá jednotka urobila chybu. Všade navôkol a pod vedením neschopného filmárskeho dozoru. (videné 30.11.2018, Dajto) ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Film si zaslouží určitě vyšší hodnocení, za mě sice 65% ale i tak dávám 4* jelikož na video film super, byť na jedničku ztrácí! Příběh stojí na bezchybném důstojníkovi Cutlerovi s L.A., který drží nulové konto mrtvých rukojmích při zásazích za 10let. Jenže když je povolán do Detroitu, vše se obrací a v záchraně bude životů hned několik! Po vybojování velení, se pouští s jednotkou do tréninku, ve kterém má na konci každý získat certifikát. Při prvním zásahu, nezvolí však nejlepšího svého střelce a ten chybuje a teroristu, který drží ženu v budově netrefí! Jenže psychicky narušená žena vezme otěže do svých rukou a se slovy musíte ho zabít si prostřelí hlavu! Záhy se ukáže, když unosce propustí, že se jednalo o tajného agenta, který ženu miloval a nyní chce Paula a jeho jednotku odstranit... ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Nieže by sa z dvojice zlých terminátorov nedalo vytrieskať viac, to by tu však Kristanna musela hrať viac ako pol minúty. Na jednotku to nemá, to je jasné, no pozerateľné to je určite. Tým je fajn a kameraman nemal triašku čoho som sa najviac obával. Na neskoré popoludnie a s absťákom po akčňáku ako stvorené. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Jako baví mě, jak všichni eště před pár lety čučeli dychtivě na béčka od Intersonicu a teď jim nic není dost dobrý. Jasně, ten film nemá oscarový scénář ani sto milionový rozpočet. Ale je fakt dobře natočenej a Gabriel Macht je sympaťák. Možná to není film roku, ale když si chce člověk vorazit a pustit si něco obstojnýho, tenhle film to bohatě splní. Jsou tu mnohem horší filmy, s mnohem lepším hodnocením, takže to skóre fakt nechápu. Pro mě 70% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Neškodný akční výplach, který osamělému sobotnímu večeru ostudu rozhodně neudělá. Tempo, šampónoví (ne)herci, strhující akce a tuna imbecilních scén. Pro milovníky odpočinkových televizních filmů na jedno použití jasná volba, celé to připomíná mix C.S.I., Hawaii Five-O a původního (skvělého) S.W.A.T.u. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama