Reklama

Reklama

Atrocious

všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní. (Immortal17)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

Piggsy odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda od začátku až do konce. Nejprve nezáživné blábolení, potom běhání s kamerou po baráku a po lese. To bych uměl taky. Otřesní herci, stupidní děj, nulová atmosféra, všechno špatně. Ubohá kopie Záhady Blair Witch bez jakéhokoliv nápadu. Laciné nic. S takovými "horory" běžte už (s prominutím) do prdele! ()

MareT. odpad!

všechny recenze uživatele

Mě už došla trpělivost. Veškeré variace na PA už mi lezou krkem. Grave Encounters v pohodě, Tunel v pohodě, ale toto nebo Paranormal Entity to už prostě ne. Ukázka toho, že to není tak jednoduché pobíhat po lese, domě, sklepě či kde všude a zaroveň nenudit. Tady nejenže se budete nudit, ale nic vás ani nevytrhne z židle (nebo spánku) a ke všemu to hodí takovou pointu, která se do tohoto žánru ani nehodí. ()

Reklama

Sludger 

všechny recenze uživatele

Chalan sa rozhodne preskúmať „urban“ legendu o dievčati, Melinde, ktoré sa stratilo v lese a doteraz sa zjavuje v lokálnych lesoch. Chalan zoberie rodinu a idú všetci na chatu, ktorá sa nachádza práve v tých lesoch. Ide o klasický retro Found Footage, čiže sa priprav na otrasnú kvalitu obrazov, nezmyselné dlhé zábery, polka filmu len nutná vata a keď ide do tuhého, technika zlyháva, no na druhú stranu to pôsobí realisticky. Buď to máš rád alebo nie. Prvú polovicu filmu by sa dalo pekne zostrihať, no od kedy zmizne pes, tak sa to rozbehne. Vadila mi neskutočne dlhá naháňačka v lese (to fakt nemalo konca a som si myslel, že tým to aj skončí), osobne by som pridal viac „scary“ nadprirodzených prvkov a hlavnú pointu nechal viac temnú, inak sa jedná o ľahký nadpriemer v tomto žánri. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

V rozpätí týždňa som skukol tri ručnokamerové horory - Grave Encounters, The Tunnel a Atrocious a kým prvé dva menované majú aspoň slušne mrazivú atmosféru a disponujú fungujúcimi ľakačkami, španielsko - mexický Atrocious v podstate nemá diváka čím vystrašiť. Je to také zmätené lesné nič na spôsob Blair Witch, na svoje si tu však možno prídu aspoň amatérski botanici, ktorým tento film ponúka jedinečnú možnosť z najrozmanitejších uhlov detailne študovať vegetáciu južného Katalánska. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy točené ruční kamerou. Bohužel takový The Tunnel se my líbil daleko více příběh tohohle jakoby převzatý z Blair Witch akorát místo lesa tu máme jakýsi labyrint po kterém běhají děti s kamerou co točí místní legendy. Samozřejmě ta legenda je pravdivá a něco se jim stane bohužel zhruba po celý film vidíme jen stromy a zeleň a když se to sune ke konci pro změnu slyšíme jen sténání a tak to směřuje ke konci který je určitě originální (racionální vysvětlení žádné nadpřirozeno) ale t je asi tak vše. Ve výsledku se jedná o hodně slabý film točený ruční kamerou takže 20 procent za styl natáčení který žeru :-) a 20 za děj a že to byl debut režiséra Luna víc si ten film nezaslouží. Podruhé do toho už nejdu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v okolí Barcelony, v mestách Cunit (lesy a labyrint), Sitges (interiéry domu) a Vilanova i la Geltrú (exteriéry). (BoredKid)

Reklama

Reklama