Reklama

Reklama

Atrocious

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní. (Immortal17)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

oje 

všechny recenze uživatele

V závěru španělské duchařské báchorce efekt nechybí a psychické zdrcení postav servíruje relativně přesvědčivě. Celkově však trpí obrovskou nevyvážeností. Všechno předtím je totiž amatérská slátanina téměř bez náznaku horrorového žánru. Dlouhou dobu je děj nulový, napěti nijak negraduje, scénář nenabízí žádné zajímavé detaily a mdlé postavy nejsou schopny vypustit jedinou zajímavou větu. Jen moje nezdolné sympatie k roztřeseným záběrům z ruční kamery mi brání dát filmu větší čočku. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Atrocious“ se tak drží klasického trendu found footage filmů a snaží se o to, aby se děs na diváka přenesl tím, že on se prostřednictvím ruční kamery stane součástí děje. Na mě tohle prostě nefunguje a já se součástí děje nestávám. Naopak, začíná mě tahle kamera opravdu odpuzovat a já nejsem schopen už pochopit ten efekt, pro který je nadále tak používána. Mlad – a možná nejen mladí filmaři – top ale dál budou zkoušet. A třeba se jim příště podaří, aby mě opět trochu vyděsili. V tomhle případě ale nikoli. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy točené ruční kamerou. Bohužel takový The Tunnel se my líbil daleko více příběh tohohle jakoby převzatý z Blair Witch akorát místo lesa tu máme jakýsi labyrint po kterém běhají děti s kamerou co točí místní legendy. Samozřejmě ta legenda je pravdivá a něco se jim stane bohužel zhruba po celý film vidíme jen stromy a zeleň a když se to sune ke konci pro změnu slyšíme jen sténání a tak to směřuje ke konci který je určitě originální (racionální vysvětlení žádné nadpřirozeno) ale t je asi tak vše. Ve výsledku se jedná o hodně slabý film točený ruční kamerou takže 20 procent za styl natáčení který žeru :-) a 20 za děj a že to byl debut režiséra Luna víc si ten film nezaslouží. Podruhé do toho už nejdu. ()

kery- odpad!

všechny recenze uživatele

Horší found footage jsem ještě neviděl. Příběh úplně o ničem, naprosto imbecilní chování postav(!!!!!!!!!!!!!), kamera na hovno - od druhé půlky začíná grandiozní finále plné větví, křiku, tmy a totální nudy. A to úplné finále, to asi patřilo úplně k jinému snímku. Myslím že jakýkoliv FF si na dlouhou dobu teď odpustím.. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Takže jsem vážně jediný debil, co tvrdí, že právě shlédl jeden z těch lepších FF filmů?? Zřejmě ano, když tady tak čtu ty všechny komentáře. Nechápu, co tady všichni brblají, že to je nudné - však právě o tom budování atmosféry to podle mě je hlavně v tomto žánru. Pokud by tu nebyly zdlouhavé záběry (tady například bloudění v bludišti), jak by tedy podle zdejších filmových odborníků a specialistů na kritiku měl správný horor vypadat? Já se tedy nenudil - naopak, máme tu standardní seznámení se se členy rodiny (tady musím podotknout, že působili všichni sympaticky,jako herci, což je někdy v těchto snímcích spíše zázrak), poté prostřední část filmu, kde dětští herci bloudí, kvičí a vzlykají (nutno dodat že tu jejich paniku sehráli fakt skvěle) a překvapivý závěr, který byl ale opravdu překvapivý, ať mi tu zase nikdo netvrdí, že to bylo předvídatelné. Celková stopáž 75 minut a někdo tady bude mlet o zdlouhavosti? FUCK OFF !......................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v okolí Barcelony, v mestách Cunit (lesy a labyrint), Sitges (interiéry domu) a Vilanova i la Geltrú (exteriéry). (BoredKid)

Reklama

Reklama