Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teena Brandonová, děvče z malého městečka, utíká po krádeži auta před spravedlností. Při té příležitosti si změní jméno na Brandon Teena a spolu s tím kompletně změní svou osobnost. Teena má totiž už dlouho pocit, že se narodila ve špatném těle. V obrovských zmatcích, které provázejí její přeměnu se seznamuje s dívkou jménem Lana, která fatálně vstoupí do jejího života. Po krátké romantické známosti se Lena doví celou pravdu - policie totiž zatkne "Brandona" a uvězní ho v ženském oddělení. Vyjevit těžkou pravdu milované osobě je pro Teenu nadlidský úkol, ale ukáže se že pravda její vztah s Lanou neohrozí. Bohužel do situace zasáhne Lanina rodina - která vyrovná účty za "zrazenou Lanu" po svém... Film vznikl na základě skutečných událostí a neskutečně věrohodný herecký výkon vynesl představitelce hlavní role Oscara v roce kdy Cenám Akademie dominovala Americká Krása. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

erased

erased (hodnocení, recenze)

chloe sevigny že není krasavice? tak to už pak nevim kdo je :)

edie sedgwic

edie sedgwic (hodnocení, recenze)

Chce to hlavne obrovsku odvahu zahrat ulohu, na ktoru sa podujala Hilary Swank. A zahrala ju vynikajuco. Cely cas som cakala, kedy sa prezradi, no jej vykon bol od zaciatku do konca brilantny. Pribeh divaka udrzuje cely cas v napati, ani na chvilu som nemala pocit, ze sa vo filme vyskytuju zbytocne pasaze. Herci v pribehu nie su ziadni krasavci a krasavice a presne tak to ma byt. Odviedli vsak skvelu pracu. Nemam nic, co by som filmu vytkla.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Motte

Motte (hodnocení, recenze)

Pro mne dost nesympaticka hlavni postava. Asi jsem moc ocekaval. ***

shisho

shisho (hodnocení, recenze)

Vzdy krasnu Hilary Swank sprasili k nepoznaniu tak ze ma to iritovalo po cely film. Urcite pre mnohych skvely film ma nudil od zaciatku do konca a ten nutene spraveny tragicky koniec som cakal uz polhodinu Cakal som lahodku ale paradoxne a zial najlepsia cast boli pre mna zaverecne titulky.... 2*

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

hmm.. ja davam 70% mna to moc nedostalo.. nevedelsom moc lutovat hilary .. a to nie pretoze mam srdce z kamena proste to neslo..

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

slovenské televízie sa znova nezaprú a nasadzujú tie naj. filmy na nepozerateľnú hodtinu, v tomto prípade 1 hodina ráno

erased

erased (hodnocení, recenze)

jeden z nejdojemnějších příběhů...hnus že se to fakt stalo,navíc ne zas tak dávno...u tohoto filmu jsem se fakt zamyslel nad sebou i okolím..

Fry1990

Fry1990 (hodnocení, recenze)

Nikdy sem nevidel Hilery Swank v lepší horecké roly. Film mě dostal od začátku až do konce, ktérý pro mě dodal filmu 5 hvězd!

Omnyse

Omnyse (hodnocení, recenze)

Na tom filmu je nejsmutnější to, že je to podle skutečného příběhu, že lidé jsou a zřejmě ještě dlouho budou úplně necitelní a hloupí... no asi ano, když už i tady se bavíte hlavně o tom, jak to spolu mohly dělat? :-(

StClara

StClara (hodnocení, recenze)

Vybornej film, nechapu proc jsem ho videla az dnes. Hilary byla proste uzasna a Chloe taky. 5* nekompromisne.

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Geller: Já si teda pod pojmem "se vším všudy" představuji i něco bílého navrch; no nebuďme nechutní a změňme radši téma, každý si myslí něco jiného.

Geller

Geller (hodnocení, recenze)

Tak asi použila ten vibrouš ne? Jak tam venku ležely. Jinak nevim.

Dakot

Dakot (hodnocení, recenze)

rozhodně o moc lepší než "konkurenční" Americká krása..viděla jsem sice asi jen půlku protože jsem pořád někam odbíhala, ale konec byl opravdu výbornej a já seděla jak přimrazená nad tím, jak někdo (Tom a Johnny) může být tak hnusnej :-/ výbornej film!

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Se vším všudy také nechápu :o) ale jestli si Sevigny představovala bůhvíco, tak se tomu dá i věřit ;-)

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Ehm.. no nejspíš budu za perverzáka, ale jak bylo pro hlavní postavy technicky možné zvládat sexuální styk se vším všudy, to jsem jaksi nepochopila. :-/

Související novinky

Chloe Moretz krví zbrocená

Chloe Moretz krví zbrocená

31.03.2012

Dětská hvězdička, která vlastně v dětských filmech nikdy moc nehrála, nám rychle dospívá. V upoutávkách na Temné stíny jí Johnny Depp doporučuje, aby „ta rodidla nenechala více zahálet“. S dospíváním… (více)

Smysl života v dopisech

Smysl života v dopisech

26.05.2006

Dvojnásobná držitelka Oscara za herecký výkon ve filmech Kluci nepláčou a Million Dollar Baby, Hillary Swank, opět spojí své síly s režisérem Richardem LaGravenesem v snímku P.S. I LOVE YOU. Adaptace… (více)

Reklama

Reklama