Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Ultra nářez u kterého jsem se párkrát slušně zasmál... Týpci jsou ale NATOLIK dementní, že u mně mají jen 3 hvězdy... Přesto se těším na New Kids Nitro.. ()

konysua 

všechny recenze uživatele

Když mi kamarád řekl, že má parádní komedii, nečekal jsem takovou odzbrojující řež. Tahle partička se nepárá vůbec s žádným tabu a dělá si prdel opravdu ze všeho. Jednotlivé charaktery jsou už jenom z fotky k smíchu natož jak začnou házet hlášky a dělat si co chtějí. Je těžké tohle k něčemu přirovnávat, ale svou drzostí se podobají Sacha Baron Cohenovi. Celkem jsem byl překvapen dobrou kamerou i efekty, které u těchto nenáročných filmů bývají katastrofální. Zkrátka se už nemůžu dočkat dalšího dílu. 9/10 ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to ešte vyzeralo trochu nádejne, no zdanie niekedy klame. Zvrátený, až stupídny humor. Scenár plný vulgarizmov, kde sa omieľali tie isté hlášky stále dookola. Čakal som trocha lepšiu zábavu. /45%/. ()

Mordecai 

všechny recenze uživatele

Nech mi po tomto niekto skúsi hovoriť že sociálny štát je popiči. To si len Blaha môže takú zhovädilosť myslieť. ()

ac1976 

všechny recenze uživatele

No tak toto je neskutočný primitívny zvratok bandy zhulených holandských degenerátov, ktorý osloví snáď len divákov bez mozgu. Ale keďže som rozumu mdlého a intelektu obmedzeného, tak som si to pozrel už asi 20 krát. Dokonca mi (mne neskutočnému filmovému odborníkovi 😀) až tak nevadí, že dve teľce, ktoré to režírovali sú úplne netalentované hovädá (jeden dokáže len šľukovať a u druhého je vrcholom herectva  povedať som hladný) a že to asi nikdy na oskarka nekandidovalo. Scény so streľbou sú trápne, ale to im prepáčim. Wesley a Huub hrajú prekvapivo dobre a Tim je pre mňa nadpriemerný herec ( na úroveň tohto filmového či televízneho veľdiela) Navyše takto použiť kripla je šialené, keby to urobili u nás, tak je to snáď v správach. (šunka v peňaženke). P.S.1: V scéne "Ty buzerant" v strede stojí Dvojník Júliusa Pántika 😀😀😀. P.S.2: Jody Bernal ide do Maaskantje - buzerant. P.S.3: Rikkert a jeho sexuálna výdrž mi pripomína mňa. 😀😀😀(teda pred mnohými rokmi). P.S.4: Pôvodne som chcel do komentára vtrepať aj zoznam nadávok, ale nechce sa mi toľko písať. P.S.5: Mojim obľúbeným tento filmový zvratok úprimne NEODPORÚČAM. P.S.6: Objaví sa tu aj môj obľúbený bombardér Peter Aerts. P.S.7: Hej Rikkert a Tvoju matku som pojebal do riti. Len aby si vedel. 😀 Kvalitne prijebané dielo. 😁 Ak sa snáď nájde niekto, komu sa tento môj prudko geniálny komentár nelíbí, ať mi prdel políbí. 😂 ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Castingově zvládnuté dobře, vtipy (pokud vám nevadí tento odlehčený typ zábavy) také skvělý a vše jede tak v solidním tempu, že nevidím důvod, proč tento film hodnotit záporně. ()

Mira00 

všechny recenze uživatele

Všechno,co v životě chci je křiklavě zelenej Opel Manta, růžový tepláky, pít nejlevnější holandský pivo, poslouchat DJe Elstaka, mít těhotnou holku, čtyři retardovaný kamarády a žít v Maaskantje! ()

Safa Daniel 

všechny recenze uživatele

Tento film doporučuju pustit, když absolutně nechcete nad ničím přemýšlet, jste třeba unavení z práce a chcete se zasmát, jinak je to bezsmyslný film, bez žádného velkého významného děje. Hlášky jako "homo" nebo "Maaskantje" vám budou kolovat hlavou ještě dlouho :D. ()

Stumbleine 

všechny recenze uživatele

Připadal jsem si, jako když koukám na partičku čmoudů z Chánova. Akorát v bílém provedení, s osmdesátkovým outlookem, a taky debilní holandštinou. Zasmál jsem se nahlas jen během cca dvacetisekundového záběru na toho největšího černovlasého kreténa v jeho bytě plném marihuany. Zbytek bylo už jen mírné pousmávání (přiznávám, byl jsem střízlivý) ()

koza3 

všechny recenze uživatele

No tý krávo. Tak tohle je ultra nášup. První půlku jsem se držel, ale když začali vytahovat ptáky, přejíždět autem všechno možné, odstřelovat psy a jiné zhovadilosti, tak už jsem si klepal na hlavu. Tohle je fakt turbo a vypadnou vám z toho oči z důlku. Řekl bych, že jsem nikdy neviděl holandský film a jen tiše doufám, že tohle nejsou holandské Pelíšky, ale spíše Upír z Feratu, který je šílený, zasmějete se, ale pojďme zase o dům dál. Výplach! ()

Steeler91 

všechny recenze uživatele

Na odporúčanie mojich holandských kolegov som si tento "skvost" s obavou pozrel....Čakal som že to bude dementné a zvrátené.A nemýlil som sa. Moje oči spatrili ozajstný vrchol záchodového humoru, ktorý naozaj baví. Tváre a výrazy v pohode strčia do kapsy celé obsadenstvo v Dumb and Dumber. Človek sa nedokáže nesmiať. Proste partička vulgárnych buranov sa rozhodne, že sa zahrá na cigánov. Výsledok? Každá veta zakončená božským a ľubozvučným holandským slovíčkom "kut", neplatenia všetkého a demolovania čohokoľvek. Celý fim je tak neskutočne hlúpy a dementný, že z toho robí niečo, čo si človek bude pamätať a bude sa na tom smiať :-)) ()

Reklama

Reklama