Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po bláznivých Taxi 1, 2, 3, 4 přichází další rychlá jízda z dílny Luca Bessona. Sam je jako kurýr celý den v ulicích Paříže a svou "misi" plní velmi zodpovědně. Udělá cokoliv, aby dostál pověsti expresního doručovatele. Ale ať se snaží sebevíc, jeho šéf mu nikdy nepřidá, nikdy se mu nepodaří předstihnout své kolegy a nikdy nepřeveze svého otce policistu. Jediným světlým bodem jeho života je Nadia - ale i ta se na něj pořádně naštve, pokud se neukáže na svatbě její sestry. Jenže Sam má zrovna rozvoz navíc a zdá se, že na něj lepí pořádná smůla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Prothean 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že je to ''taková ta oddechová komedie''. Některé scény byly povedené a některým se dalo dokonce i smát, ačkoliv to trochu připomíná Bessovu trilogii filmů Taxi a film Kurýr s Jasonem Stathamem. Film je podle mě docela zbytečně dlouhý takže počítejte, že přibližně po prvních 60ti minutách vás film přestane bavit a zbylých 30 minut vás bude nudit a ke konci filmu vás stejně nic nepřekvapí, protože to končí klasickým happyendem. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Normálně bych si tohle asi nepustil, ale kvůli jménu Luca Bessona, který měl s tímto snímkem co do činění, jsem to zkouknul. Je to bláznivá akční komedie ve stylu Taxi, nic víc, nic míň. Příběhem to nijak neoslní, ale párkrát jsem se zasmál a podival se sem tam na slušně natočenou akci, které tu není uplně málo. Po technické stránce zvládnuté velmi slušně, jenomže má bohužel Kurýr expres tu smůlu, že už mě nějaký čas tyhle bláznoviny moc neberou. Nemá to čím překvapit, ale na jedno zhlédnutí pro odreagování to poslouží docela dobře. ()

Reklama

GATTO 

všechny recenze uživatele

Presne to čo som čakal som aj videl, bavili ma filmy taxi , takisto ma bavil aj tento film. Pobavil som sa na vtipných scénach. Zo začiatku sa človek stratí kto je vlastne s kým ale na konci filmu sa všetko vyjasní. Vetsina hercov neznáma ale svoju úlohu zohrali dobre. Komu sa pačili filmy taxi bude sa mu pačiť aj tento film. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Paradicka! Film mal vsetko co clovek od akcnej komedie moze ocakavat, nahanacky na motorkach, hra o velke peniaze, napad bol dobry, nic podobne tu este nebolo...Teda aspon co si ja pamatam. A milujem toho herca co hral hlavnu rolu, to je proste tvar na ktoru clovek len tak nezabudne. Kopec zabavy, dost zamotane zo zaciatku, ale to robi film dobrym! Pecka ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Příjemný překvapení,kdy člověk leží a přepíná bednu a na Filmboxu poprvé dokouká celý film:)Mně se líbí,že to má doopravdy spád a neustále se něco děje,že člověk ani neví,že už je konec.Ta berlička s mobilním telefonem je vlastně tah k akci,kdy se hned někam opět jede a zase se mění podmínky,vyjednávání a takhle pořád dokola někam musíte.Herecky nemám výhrady a Michaël Youn bavil i s dobrým českým dabingem.Možná je to pro někoho kopie,u mě je důležitý se u tohohle typu filmu nenudit a bavit a to kupodivu splňoval s pár výhradama.75% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama