Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po bláznivých Taxi 1, 2, 3, 4 přichází další rychlá jízda z dílny Luca Bessona. Sam je jako kurýr celý den v ulicích Paříže a svou "misi" plní velmi zodpovědně. Udělá cokoliv, aby dostál pověsti expresního doručovatele. Ale ať se snaží sebevíc, jeho šéf mu nikdy nepřidá, nikdy se mu nepodaří předstihnout své kolegy a nikdy nepřeveze svého otce policistu. Jediným světlým bodem jeho života je Nadia - ale i ta se na něj pořádně naštve, pokud se neukáže na svatbě její sestry. Jenže Sam má zrovna rozvoz navíc a zdá se, že na něj lepí pořádná smůla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Prothean 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že je to ''taková ta oddechová komedie''. Některé scény byly povedené a některým se dalo dokonce i smát, ačkoliv to trochu připomíná Bessovu trilogii filmů Taxi a film Kurýr s Jasonem Stathamem. Film je podle mě docela zbytečně dlouhý takže počítejte, že přibližně po prvních 60ti minutách vás film přestane bavit a zbylých 30 minut vás bude nudit a ke konci filmu vás stejně nic nepřekvapí, protože to končí klasickým happyendem. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Súhlasím s uživateľom Fr, že najväčším prínosom tejto chaotickej hry na mačku a myš v parížskych uliciach je osoba Cataliny Denis. Dokonca aj oproti sérii Taxi - v tomto zmysle slova možno tento film nazvať PseudoTaxi 1 - je to mizerná filmárčina s kopou nepochopiteľných scenáristových počinov a partičkou postáv, ktoré očividne po nociach čuchajú k výparom zo starých čokoládových veľkonočných zajačikov. Vyzerá to, že v dielni Luca Bessona sa môže sebarealizovať už kde-kto a výsledkom je konflikt mierne natvrdlého Sama s FedExom zla. Sami si zvážte, či vám to stojí za tú námahu... ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Trochu sem doufal podle traileru,že by se film mohl alespoň zčásti podobat filmům Kurýr s J.Stathamem,ale hovno.Ne,že by to byla úplná pitomina,ale pravda je taková,že po půlce filmu už to začne nudit.Přítelkyně hlavního týpka je kravka upištěná,a když film skončí,nic nezůstane.Bessone,už začni pracovat na něčem na úrovni,tohle je hodně beztvarý.50%. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Příjemný překvapení,kdy člověk leží a přepíná bednu a na Filmboxu poprvé dokouká celý film:)Mně se líbí,že to má doopravdy spád a neustále se něco děje,že člověk ani neví,že už je konec.Ta berlička s mobilním telefonem je vlastně tah k akci,kdy se hned někam opět jede a zase se mění podmínky,vyjednávání a takhle pořád dokola někam musíte.Herecky nemám výhrady a Michaël Youn bavil i s dobrým českým dabingem.Možná je to pro někoho kopie,u mě je důležitý se u tohohle typu filmu nenudit a bavit a to kupodivu splňoval s pár výhradama.75% ()

GATTO 

všechny recenze uživatele

Presne to čo som čakal som aj videl, bavili ma filmy taxi , takisto ma bavil aj tento film. Pobavil som sa na vtipných scénach. Zo začiatku sa človek stratí kto je vlastne s kým ale na konci filmu sa všetko vyjasní. Vetsina hercov neznáma ale svoju úlohu zohrali dobre. Komu sa pačili filmy taxi bude sa mu pačiť aj tento film. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama