Reklama

Reklama

Hasič Jeremy Coleman se se svým otcem stal svědkem brutální vraždy a sám jen tak tak vyvázl živý. Jakožto svědek proti vládci podsvětí Haganovi je umístěn do programu ochrany svědků pod dozor amerických maršálů. Když je však ohrožena i jeho nová identita, je Jeremy nucen podniknout neočekávanou akci, aby získal zpět svůj život a zachránil životy svých nejbližších. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (168)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

To je ale krásně zkurvenej systém, ale pozor je to ten nejlepší, který máme. Úplně náhodou se připletete do cesty takovému darebákovi (zmrdu) tak už vás nic nezachrání, pokud tedy nejste Equalizer. Mafián si koupí či jinak zaváže top advokáty a pro sichr i pár lidí od policie a pak se neboj chlapče svědčit. My tě ochráníme, vždyť jsme Marshallové a máme dokonalý systém na ochranu svědků. Myslím že kdyby Soptík měl rodinku rozhodl by se jinak. Takhle se spokojil s tím, že je jeho Buchtička uklizená a mohl si začít hrát na samozvaného (to slovo miluju) vykonavatele zákona. V některých momentech to byl celkem krvák, nevíte jak se to řekne správně americky... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to becko v starom dobrom oldschoolovom baleni, kde nechybaju detailne headshoty a herci maju povolene povedat slovo fuck viackrat ako len raz, ako je to bezne v sucasnych PG-13 akcniakoch. Dejova linia je tiez v pohode. Ziadne prekombinovane zvraty, ale pekne jednoduchy priamociary osobny pribeh o manikovi, ktory v urcitu chvilu musi zobrat zakon do vlastnych ruk a hlavnemu parchantovi poriadne natrhnut prdel. K strvrtej hviezdicke mi chyba len charizmatickejsi herec v hlavnej ulohe. Duhamel mi nevadi, ale keby obsadili lepsieho herca, tak by bol vysledok pôsobivejsi. A potom by este neuskodilo pridat takych 20 mega na rozpocte, aby boli akcne sceny velkolepejsie. Ale z daneho rozpoctu vytazili dost. Tych par akcnych scen je natocenych prehladne a pôsobivo. Niekoho mozno sklame maly priestor pre Bruca Willisa. Podla mna v tomto filme podal jeden zo svojich lepsich vykonov. Konecne nevyzera znudene a narozdiel od poslednych dielov Die Hard si mohol aj poriadne zafuckovat. Aj dalsi herci su v pohode. Vincent D'Onofrio si svojho zaporaka poriadne uziva, Rosario Dawson je sympaticka ako vzdy a dokonca mi ani nevadil poldolar. Nastastie dostal len minimum priestoru, takze nemal co pokazit. Vysledkom je prijemne becko, ktore si urcite este niekedy pozriem. 7/10. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavý akční snímek s velice zajímavým obsazením. Příběh celkem dobrý, hasič je v ochraně svědků a aby nezabili jeho přítelkyni a její blízké, tak se musí chopit zbraně a sejmout pár grázlů. Joshe Duhamela mám rád a tady se mi jeho výkon taktéž líbil, skvěle táhnul celý film. Zdatně mu sekundovali Rosario Dawson a Bruce Willis ve vedlejší roli. Je to taková nenáročná akční podívaná, proto asi to zdejší nízké hodnocení, ale já si myslím, že na film s takhle nízkým rozpočtem je to super, mě se to líbilo a zaslouží si to 4*. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to taká priemerná detektívka, ktorú som si pustil kvôli Bruceovi. Lenže to bol tak jediný dobrý herec filmu. Bruce netradične absolútne neakčný, buchne si do zloducha len raz, to viac akcie mala Rosario. Krimi / thriller ktorý má dobré obsadenie, slušnú akciu, spád, drsné scény, hustú bandu záporákov, ale tiež pár nelogickostí a vecí, ktoré sa nesmú brať moc vážne. Inak uchádzajúci film, ktorý spríjemní voľný čas. Priemerná zábava s priemerným filmom a bonusom v podobe Bruce Willisa. Napriek tomu nič, čo by vám uviazlo v pamäti. Nič nie je vyložene zle, ale to nestačí. Takže suma sumárum, veľa známych hercov, ale príbeh veľká slabota. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nezahrávej si s hasičem. Mohl by ignorovat, že jsi Big Boss a vysvětlit ti, že dělání děr do hlav pumpařů či formování kamarádů baseballovou pálkou je sice zábavné, ale oheň je oheň a tvá zločinecká organizace je zatraceně hořlavá. Abych se přiznal, tak obvykle nemám slabost pro filmy, ve kterých se rozdají karty a pak už příběh frčí po vyjetých kolejích až k očekávanému finále, ale tentokrát mi to příliš nevadilo. Zmatený hasič byl totiž celkem fajn, sexuchtivá marshalka také měla něco do sebe a vyloženou radost mi udělal zločinecký advokát, jehož sebevědomé kličkování mezi paragrafy ve mně zase jednou vzbudilo chuť pro blaho lidstva vystřílet celou advokátní komoru a opětovně uvést do funkce soudce Lynche. ()

Galerie (141)

Zajímavosti (3)

  • Po filmu Sin City - město hříchu (2005) se jedná o druhou spolupráci hereckého dua Bruce Willis a Rosario Dawson. Herci Josh Duhamel a James Lesure si spolu zahráli hlavní role už v seriálu Las Vegas: Kasino (od r. 2003), kde rovněž hráli kolegy v zaměstnání. Josh Duhamel a Kevin Dunn si spolu zahráli také ve všech dílech série Transformers. (mzss1)
  • Napriek tomu, že sa väčšina filmu odohráva v Kalifornii, tak celé natáčanie prebiehalo v meste New Orleans v Louisiane. (MikaelSVK)
  • Film je věnován herci Justinu Holecekovi, který zemřel v roce 2009. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno