Reklama

Reklama

Po tragické manželově smrti se pro Beccu (Ashley Judd) stává smyslem života její jediný syn Michael (Nick Eversman). Když však Michael získá stipendium v Římě, matka nechce svému nade vše milovanému dítěti bránit a nechá ho odjet do Evropy. Její obavy se nicméně promění ve skutečnost, když Michael zmizí. Becca, která je bývalou elitní agentkou CIA, nemůže zůstat jen tak sedět doma; začne jednat a ujme se soukromého vyšetřování. Využije všech svých jedinečných schopností i zkušeností a při hledání svého syna musí otevřít staré rány, obnovit dávné kontakty a dokázat nemožné. Všichni, kdo stojí za Michaelovým zmizením, záhy zjistí, že Becca není matka, nad níž by mohli snadno vyhrát. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Vyděny všechny díly ( tedy snad všechny ) Nic nemůže navnadit na seriál lépe než známé tváře a hlavně hezké slečny ( a že Ashley Judd hezká je, o Tereze Voříškové ani nemluvě ) Bohužel si nemůžu nějak žádnou z těchto slečen oblíbit natolik, abych se v ději nenudil. Dost nezáživný seriál, který by mohl být o trochu lepší kdyby se někdo obtěžoval trochu víc vypilovat scénář. To je jako TAKEN ( 96 hodin ) ale natáhlej do sposty nudných scén a dílů. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

První minuty slíbily sympatickou podívanou ve stylu filmu "96 hodin". Základní dějová linie je ale roztažena do deseti dílů, což bohužel znamená, že se divák někdy v polovině začíná docela nudit. Ashley Judd pro mě navíc nebyla vhodnou představitelkou hlavní hrdinky. Plusové body samozřejmě dávám za vysokou účast českých herců a české lokace. Kdo ale proboha mohl vzhledem k závěrečné epizodě dopustit nenatočení další řady? ()

Reklama

pm 

všechny recenze uživatele

Jak nemám ve zvyku hodnotit seriály, které jsem neviděla celé, po 8. dílu "Pohřešovaného" vím, že níž jít rozhodně nemůžu, tedy za předpokladu, že 10. epizoda děj skutečně uzavře. (Jasně, že neuzavřela, jasně, že se to rozplizne do další série. Dobře mi tak. 18.5.) Že je Missing béčková záležitost? Nechápu, proč by na podobnou oddechovku měl někdo dát víc peněz. Nevadí mi čitelnost postav ani předvídatelný děj, které k tomu patří. Líbí se mi, když ruské a italské postavy mluví vlastním jazykem, není to samozřejmost. Žánr, který nevyhledávám, ale taky potřebuji občas vyčistit hlavu, asi proto se celkem bavím. A vlastně jsem ráda, že to s Paulem a agentem Zero je tak, jak jsem předpokládala. Mám už jen dvě otázky, z nichž jedna je, kdo zemře další. Jediná má připomínka se týká Karla Rodena: je na čase, aby změnil kadeřníka. ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

S nadsazkou mozno povedat, ze ide o femimnisticku verziu Taken, ci Bourneoviek. Prvy diel dobry, celkom ma navnadil. Zvysok ale znacne hapruje aj napriek obcasnym pozitivam. Serial je plny kliske a logickych kotrmelcov, posledne casti su plne deus ex machina rieseni, kde sa scenaristi zjavne dostali do kuta a pribeh posuvali dalej tym, co ich prve napadlo. A absolutny zaver bol uplne zbytocny. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po 1. díle: Chtěla jsem si pustit VB seriál "The Missing" (2014) a místo něj si omylem pustila seriál USA/CR "Missing" (2012).. Osudová chyba.. Naprosto nesmyslný pilot déčkového ražení o bývalé agentce, která jde hledat do Evropy svého ztraceného (zřejmě uneseného) syna je už podle příběhu jasnej propadák na všední den dopoledne.. Jasně jde to dělat i jinak, jak nám ukázal skvělý Liam Neeson v prvním filmu "96 hodin".. Slovo prvním prosím podtrhnout.. Potom už se s dvojkou a trojkou snažili vydělat ještě trošku peněz, když byl z jedničky kasovní trhák.. Ovšem nutno podotknout, že ani trojka !96 hodin" není tak ubohá a zoufalá jako pilotní díl tohohle "akčního thrilleru".. Jediná opravdu zajímavá věc bylo v Římě identifikovat české lokace :-) Bacha na to, co pouštíte.. Tomuhle seroši se vyhněte obloukem ;-) ()

Galerie (295)

Zajímavosti (9)

  • Ministerstvo kultury ČR v rámci Programu podpory filmového průmyslu přispělo v roce 2011 dotační částkou 66 milionů Kč. V daném roce se jednalo o nejvyšší dotační částku z celkových 260 milionů a 40 dotovaných projektů. [Zdroj: ppfp.cz] (Artran)
  • Ve scénách, kdy se děj odehrává v italském městě Ravello, jsou na lodích chorvastké vlajky i názvy. (Frki16)

Reklama

Reklama