Reklama

Reklama

Po tragické manželově smrti se pro Beccu (Ashley Judd) stává smyslem života její jediný syn Michael (Nick Eversman). Když však Michael získá stipendium v Římě, matka nechce svému nade vše milovanému dítěti bránit a nechá ho odjet do Evropy. Její obavy se nicméně promění ve skutečnost, když Michael zmizí. Becca, která je bývalou elitní agentkou CIA, nemůže zůstat jen tak sedět doma; začne jednat a ujme se soukromého vyšetřování. Využije všech svých jedinečných schopností i zkušeností a při hledání svého syna musí otevřít staré rány, obnovit dávné kontakty a dokázat nemožné. Všichni, kdo stojí za Michaelovým zmizením, záhy zjistí, že Becca není matka, nad níž by mohli snadno vyhrát. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

DEMON 

všechny recenze uživatele

S nadsazkou mozno povedat, ze ide o femimnisticku verziu Taken, ci Bourneoviek. Prvy diel dobry, celkom ma navnadil. Zvysok ale znacne hapruje aj napriek obcasnym pozitivam. Serial je plny kliske a logickych kotrmelcov, posledne casti su plne deus ex machina rieseni, kde sa scenaristi zjavne dostali do kuta a pribeh posuvali dalej tym, co ich prve napadlo. A absolutny zaver bol uplne zbytocny. ()

L_A_D_A_S 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po zhlédnutých sedmi dílech. Vím že celý seriál je jedno klišé za druhým a očekávaná překvapení nikoho nepřekvapí ale mě to baví. Seriál při kterém nemusíte přemýšlet, naopak si můžete všímat krásných českých kulis a přítomnosti českých herců. Velmi mě osobně zklamala akorát Tereza Voříšková kterou v českých filmech mám hodně rád ale tady občas působí až směšně. Vypněte mozek, zapněte Missing a užijete si každý díl. S tím mozkem to myslím vážně protože seriál se hemží absurdními situacemi jako např. když hlavní hrdinka ukradne před zraky všech zpravodajských služeb nedaleko Prahy vrtulník a odletí s ním nepozorovaně až do Moskvy. ()

Reklama

alambert 

všechny recenze uživatele

Ano, je to chvílemi tak křečovité, až je to trapné, a kýčovité, až je to směšné, ale celkově to má spád a je to prostě příjemný přímočarý KONEČNÝ (aspoň to tak zatím vypadá) seriál. Velmi oceňuju některé detaily, zejména, řekněme, zobrazení života agenta (nebo třeba diplomata atd.), který se pohybuje v takovém magickém n-úhelníku zájmů agentury, pro ktrerou pracuje, svých vlastních - kariérních, ochrany soukromí a rodiny, závazků vůči informátorům a partnerům a X dalších. Navíc prostě musím přidat za natáčení, a nejen natáčení, ale i odehrávání se v Praze a ČR...a že toho tam z Prahy bylo fakt dost... No a samozřejmě taky musím přidat za Terezku Voříškovou...která sice trochu přehrávala - což zamrzí, protože to není jejím zvykem - ale stejně, rád se na ni koukám a přeju jí úspěch...:-P ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy jsou za první dva díly, pak jde seriál do kopru. Silně tomu napomáhá naprosto příšerná Tereza Voříšková které zdatně sekunduje Nick Eversman, úspěšný vysokoškolák s chováním a IQ desetiletého dítěte. Bez těch dvou by byl seriál o půlku lepší, ale o čem by to pak bylo, že. Ještě že už zastřelili Rodena - tedy doufám. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dosti nevýrazný a totálně nevyužitý béčkový potenciál, který zabijí hlavně scénář a průměrná režie. Ashley Judd se sice snaží, ale ty bitky jí člověk stejně moc nežere. Chvála bohu za Rodena, Voříškovou a český kulisy, aspoň se má člověk nad čím bavit. Seriálové Taken se nekoná ani omylem. Zatim 50% ()

Galerie (295)

Zajímavosti (9)

  • Seriál měl v Indii předčasnou premiéru 11. března 2012 na stanici STAR World. (griph)
  • 22. března 2012 oznámila televizní skupina Disney-ABC, že 12. června 2012 plánuje vydat první sérii seriálu na DVD ve Spojených státech a jejich teritoriích, v Kanadě a na Bermudách. (griph)
  • Část seriálu se natáčela v České Republice v Barrandovských studiích v Praze, také ale například na novogotickém zámku Sychrov, který se nachází nedaleko Turnova v Libereckém kraji. Scény, ve kterých se děj odehrává v italském městě Ravello, byly natáčeny v Chorvatsku ve městě Hvar. Část 9. dílu odehrávající se v Bulharsku se natáčela v severočeském Duchcově. (slatkac)

Reklama

Reklama