Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Raubíř Ralf je padouch z retro videohry "opravář Felix Junior". Každý den rozbíjí dům s nešťastnými nájemníky, za ním chodí opravář Felix a díky kouzelnému kladívku vše opravuje. Pro fungování hry je Ralf nezbytný, ale všichni ho přehlížejí, a když se oslavuje 30. výročí vzniku hry, nikdo ho nepozve. Ralf touží být milován a obdivován jako Felix. Podnikne proto nebezpečnou cestu do ostatních her, aby získal zlatou medaili, která by mu přinesla vytoužený obdiv. (TV Nova)

(více)

Recenze (873)

schuby252 

všechny recenze uživatele

Jiný animák, ale skvělý. Bavil jsem se a nenudil se a to je nejdůležitější. Určitě se rád kouknu znovu. Zvažoval jsem i pět hvězd, ale nakonec jsem zvolil 4, ale kdo ví jak to bude po druhým shlédnutí. ()

Kiszoun 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase dobrý animák, který mě 94 minut přiměl čumět do monitoru a konzumovat ty pohybující se barevné obrázky, jež se tam míhali s kadencí 30 snímků za vteřinu. Trošku škoda jen, že většina retro prvků se vyskytuje hlavně na začátku a větší část děje se odehrává ve hře Sugar rush, což by mohlo u některých diváků časem vyvolat poruchu slinivky. To co však nejde odpustit, je odporný product placing, ač někdy humorně zamaskován... Za mě 75% ()

Cumacbegyc 

všechny recenze uživatele

Parádní podíváná, originální příběh, a jako fandovi animovaných filmů nezbývá nic jiného než dát retro 5* jako že super.. :) ()

Aresko123 

všechny recenze uživatele

Paradny animak, asi najlepsi co som v poslednej dobe videl. Pozeral som to v 3D a efekty su taktiez pekne. Bolo fajn vidiet niektore "starucke" hry z mladosti............. ()

neo101 

všechny recenze uživatele

úžasné, skvělé, nostalgické. kolik času jsme strávili na plavečáku u páček se streetfigterem? za mě plná palba a kdyby tvůrci uvedli více herních světů, dal bych dvakrát tolik. zangiefovy spodky, Ken a Ryu na pivko, vůbec celej bar a nádraží a pacman... pohyby postaviček, no boží. A sezení záporáků taky. U třicátníků a starších to nutně probouzí radost, že vůbec někdo něco podobného natočil. ()

kyzi 

všechny recenze uživatele

Bezva, vtipné, originální...co dodat. Bavila jsem se a zasmála ideální na zlepšení nálady a do deštivého počasí i pro děti:-) ()

VoiDson 

všechny recenze uživatele

Na Raubíře Ralfa jsem moc těšil ... no a po shlédnutí jsem byl nadšen. Rejpalové si vždy něco najdou a udělali by vše líp a po přečtení jejich kritik to vypadá, že i v pohádkách by potřebovali samou akci a nekonečné množství krve ... něco Vám prozradím - tohle je pro děti. Tak a k samotnému filmu: Nejvíce mě pobavil začátek a celá terapie, ale ani u zbytku filmu jsem se nepřestal bavit a byl jsem rád, že jsem viděl retro herní postavy. Grafika příjemná. Hlášky pobavily ... ale nemá cenu se dále rozepisovat prostě doporučuji ke shlédnutí ()

Althreya 

všechny recenze uživatele

Tak co som Vazne necakala ze ma ocari princezna z hry kde je povacsine vsetko ruzove, lizankove a sladke. Paradne retro z hlaskami ako sa patri. Vanellope von Schweet a jej zlepene vlasy a paradne smutne ociska proste zasmiala som sa bolo to po dlhom case nieco ine. ()

migr 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaky zábavný oldscholl aninimák pro širší spektum diváku, občasné slabčí cajdák chvilky 78%. ()

Ollivander 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to trošku odvázanější. Začátek vypadal hodně slibně, ale ne, je to zkrátka animák pro nejmenší příjemně osvěžen světem games, srandičkami v animaci a sem tam nějakým vtípkem. Hudba Henryho Jackmana dokonalá pouze místy. Hudba (Henry Jackman): 4z5 (80%) ()

Welldoneadam 

všechny recenze uživatele

O tomto filmu by se dalo říci mnoho dobrých věcí, ale vždy lepší se dívat bez jakýchkoli předběžných rozhodnutí. Mám velké množství pozitivních emocí, když jsem viděl své oblíbené herní postavy z mého dětství. Raubíř Ralph byl skvělý. Smysl pro humor, animace, příběh. Vše bylo na vysoké úrovni, bez hloupých a levných momentů. ()

JancakV 

všechny recenze uživatele

Vcelku hezký animák, kde je několik fajn postav a můj ročník (a podobné) potěší vzpomínka na mnohé hry. Skvělá animace například postaviček z Raplhovi hry, včetně jejich trhaného poskakování, ale 8bit animace prostě potěší. Líbíl se mi cit pro detaily prvků, nic nebylo odbyté. Bohužel pro ostaní to bude bez toho vtipu a vzpomínek. Zbude ucházející příběh a s fajn postavami, ovšem bez jakýchkoliv dalších emocí. ()

Laslo 

všechny recenze uživatele

Super rozprávka.Ralf nemal chybu bol taký podarený.Bol by som nadšený keby že bola aj 2dvojka tejto rozprávky... Odporúčam všetkým... ()

Edwin44 

všechny recenze uživatele

Pro mě jasných 5 *. Mnoho odkazů na staré hry a nejsympatičtější dvojka hlavních hrdinů v animáku ever. Mentosky a cola to byl naprosto super vtípek. ()

Qirozepi 

všechny recenze uživatele

Sraz záporáků u Pac-Mana je cool. Je tam odkaz na spoustu retro games. Škoda, že ve druhé polovině se zábava přibrzdí. Přesto se člověk opravdu zasměje ()

Související novinky

Raubíř Ralf dostane pokračování

Raubíř Ralf dostane pokračování

02.07.2016

Disneyovské animáky jsou momentálně na vrcholu sil. Ledové království i Zootropolis se líbily divákům i kritikům a došly si pro miliardové tržby, což je u originálních projektů nevídaný triumf. U… (více)

Raubíř Ralf hraje dál

Raubíř Ralf hraje dál

14.07.2015

Od premiéry disneyovského animáku Raubíř Ralf už uplynuly téměř tři roky. John C. Reilly (Strážci Galaxie) tehdy namluvil videoherního záporáka, který se chce stát hrdinou, a byla z toho téměř… (více)

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Reklama

Reklama