Reklama

Reklama

Thomasovi rodiče odjíždí na víkend pryč a nechávají dům v rukou svého syna za příslib, že na jeho večírek přijde maximálně 5 osob. Thomasův limit je následně stanoven na desetinásobek. Jeho kamarád Costa se rozhodne, že uspořádá největší party, jakou jejich střední škola pamatuje. Místo původně plánovaných padesáti lidí přijde 2500 spolužáků a jejich známých, ti se velmi rychle vymknou kontrole. Ale na to, co je bude čekat, nebyl nikdo z nich připraven. Když chlapci přijdou po víkendu do školy, všichni je oslavují, na rozdíl od doby před víkendem, kdy nějakého Thomase a Costu ještě vůbec nikdo neznal. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (867)

jerry12 

všechny recenze uživatele

80%. Film, který by se měl stát legendou. Dokonale poukazuje na reálný život 21.století a navíc vtipnou a originální formou předvádí mejdan, o kterém každý teenager sní. Nejsem, nikdy jsem nebyl a patrně už nikdy nebudu "pařící" typ, přesto upřímně lituji, že jsem něčeho takového nebyl v minulosti svědkem. To lze zažít asi jen v Americe. Zdánlivě typický puberťácký snímek typu American Pie, který však pod svou maskou skrývá poselství - ať záměrně, či náhodně. Poselství o tom, co všechno dokáže dnešní mladá společnost a kde je budoucnost tohoto světa. Projekt X. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Další z produktů americké „filmové“ tvorby, v němž se v celé své nahotě odkrývá naprostý kulturní a morální úpadek zdegenerované západní společnosti. Jsem upřímně rozhořčen, pohoršen a zděšen způsobem zábavy buržoazní mládeže, jejíž rodiče evidentně v bezohledné honbě za mamonem zcela opomněli výchovu základních společenských a lidských norem. Nebo snad rezignovali? Dílo by bylo možné považovat za nastavené zrcadlo, v němž můžou američtí pubescenti, bezradně a bez zkušených rad se probíjející životem, vidět sami sebe v plytkém, obscénním divadle plném drog, nechráněného sexu a zpátečnické, tzv. rapové hudby se značně pokřiveným názorem. Je zcela typické, že jediná pokrokově smýšlející postava, proletář T-Rick, je zde karikována do podoby věčně zfetovaného a retardovaného distributora omamných jedů, jehož občanská vzpoura proti prohnilé kapitalistické společnosti je uhašena a zadupána do země tvrdou podrážkou represivního orgánu vedeného obludným, hrabivým molochem Wall Streetu. Můžeme být šťastni, že v naší svobodné, socialistické zemi jsou mladí lidé neomylně a neochvějně vedeni takovou organizací, jakou je SSM, k příkladnému plnění pracovních, studijních a občanských povinností a k aktivní účasti na urychlování sociálně ekonomického rozvoje naší společnosti v rámci revolučního učení dělnické třídy marxismu-leninismu. A je pouze zpátečnickým bludem, že se naše socialistická mládež nedokáže spokojeně a bezstarostně bavit i v rámci konvencí a bez přemíry alkoholu a návykových látek! Viz foto. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Projekt X je důvodem, pro by se měla najít věková hranice, nad kterou je sledování podobných filmů nevhodné. Její přesnou výši nejsem schopen určit, ale vím zcela jistě, že jsem ji před několika desetiletími překročil. Ale jsem pozitivní člověk, takže když jsem se nebavil, tak jsem alespoň hledal a našel poučení. Až se mé děti přiblíží hranici zletilosti, tak si zvednu pojistku na barák, připojístím si káru proti utopení a při každém odchodu z domu zaktivuji nástražný výbušný systém kolem domu. Mně se zkrátka po zahradě 2000 lidí, pyroman ani liliput producírovat nebude, ale kdyby mi Metallica zahrála do rytmu k sexu se slečnou podle mého výběru, tak bych možná udělal výjimku. Ale v devět ráno, ať jste všichni v posteli! ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Né film, dokument. Jeden, 2, tři lusery, kteří by už nechtěli být nepovšimnuté existence na US. školských chodbách, kde se musí brodit chcankama povinnou školskou docházkou uspořádají SuPeR MeGa (ehm) neuskutočniteľnú PaRtY. Jako TV spot, či jakási reklama to vypadá božiií, no takhle s "dějem"... Nemá to ani hlavu, ani patu a závěr mně fakt dostal. Jebat 4/10 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kurva epicka parba. Tohle tenhle film vystihuje nejlip, byl tak prezentovanej v trailerech a je to presne to, co reziser vytvoril. Necekejte zadnej pribeh ani originalitu, proste parta skoro looseru dela parbu, ktera je ma ucinit legendama a vse sledujeme formou amaterskeho zaznamu a tady se ta rucni kamera neskutecne povedla, bez ni by to nebylo ono. Sledujeme vse od priprav a nesmelyho zvani hostu, vykopani rodicu z baraku, nakup chlastu, prichod prvnich kalicu pres rozjezd naprosto hyper ultimatni parby a stiznosti sousedu a prijezd policie az po totalni destrukci celyho okoli. Film skvele slape, herci jsou perfektne prirozeny a ackoliv co si budem povidat, film buhvijak vtipnej neni, tak to vubec nevadi, sledovat tuhle party plnou drog, koz, chlastu, zvratku a destrukce veskeryho vybaveni a jeste dalsi naloze koz, je proste cira zabava a na 90 minut skvely vypnuti mozku. V ramci zanru nemam co vytknout. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (36)

  • Všechny kaskadérské kousky byly prováděny herci v kontrolovaném prostředí. (JARDAHONDA)

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Pokračování, pokračování, pokračování

Pokračování, pokračování, pokračování

10.03.2012

Americká kina se po zimní mizérii konečně teší solidní návštěvnosti. Hned několik filmů si vedlo tak dobře, že studia okamžitě nařídila pokračování. Především se daří Cestě na tajuplný ostrov 2,… (více)

Reklama

Reklama