Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Zánik

  • USA Justice League: Doom
Trailer

Obsahy(1)

Liga spravedlivých sestává z nejlepších superhrdinů a ochránců lidstva. Pro Temného rytíře však zároveň představuje ty nejnebezpečnější lidi planety. Batman proto sestavil super tajný nouzový plán pro případ, že by se některý z hrdinů vymkl kontrole. Když tato data ukradne skupina nových záporáků, musí se Liga připravit na střetnutí, které prověří sílu jejího spojenectví. Animovanému dobrodružství ze světa DC Universe propůjčili své hlasy v původním znění hvězdy jako Kevin Conroy, Tim Dally nebo Nathan Fillion. Připravte se na příběh, který obrátí vzhůru nohama vše, co znáte o Lize spravedlivých i o samotné podstatě hrdinství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

melloun 

všechny recenze uživatele

Dobrá jednohubka, ale doufám, že se nikdy nedočkám Hollywoodského zpracování. Velký úspěch Avengers sice může vzbuzovat určité naděje, že by takto mohla fungovat i Liga spravedlivých, ale v tomto případě jsem poněkud skeptický. Batman a Superman by prostě měli zůstat každý ve svém světě. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Svým stylem je Justice League: Doom další z animovaných týmovek, které se stále častěji vypouštějí divákům a představují hromadu postav ve velmi jednoduchých příbězích s tahem na bránu a hromadou akce. Problém ovšem nastává u faktoru "překvapení" nebo "nečekaného". Ten je u celého filmu prakticky nulový, protože po pár minutách je zápletka a bohužel i vyústění až moc jasné a bez zádrhelů. Je to podle mě škoda, protože tím se podobné filmy nedokáží dostat ze škatulky "dětská akční zábava" do něčeho opravdu... výjimečného. ()

Reklama

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Na odpudivou jednoduchou grafickou stylizaci jsem si musel zvyknout. Začátek zajímavý, zápletka zajímavá a pak se to všechno sesypalo opět na stejnou nudnou hromadu, jako to bývá u těchto superhrdinských amerických animáků. Hned je jasné, že nikdo nezemře. Záporáci nenaháněli hrůzu ani nenávist. Někde za polovinou už dochází dech a finále je zase jako přes kopírák. Nevím, asi nejsem ten správný fanoušek komiksu a film je asi určen spíše pro mládež. Jako vzor týmové práce je pro děti tento film jako dělaný, ale jinak je až moc tradičně milý. Padouši byli potrestáni a Batman je zase nakrknutý. Nejzábavnější postava = Flash. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Hodnotím vysoko všechny filmy od Lauren Montgomery. Je to přesně můj šálek kávy.. V pohodě si drží svůj vysoký standard. Animace se mě líbí, zbytečně se tam nekecá a jde se do akce.. Opět se potvrdilo, že můžete mít svaly ze železa, laso od bohů, zelenou lucernu od strážců, ale nejdůležitější sval i pro komixovýho hrdiny je mozek !!! Batman je prostě vždy o krok napřed a nikdy nezklame. !!!!!! ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Nový animák z dílny DC Comics je opět standartní superhrdinskou týmovkou - Justice League se utká s Legií zkázy, kterou představují archenemies jednotlivých členů JLA, v jejichž čele stojí nesmrtelný pračlověk Vandal Savage. Sice vcelku souhlasím s příspěvkem Djkoma - žádné překvapení, "dětská akční zábava" atd., ale mě to prostě u těhle filmů vůbec nevadí, neboť superhrdiny mám rád téměř v jakékoliv podobě. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o první film o Lize spravedlivých, ve které se objevil skutečný Cyborg z naší reality. (jh666)
  • Film je věnován památce zesnulého Dwayneho McDuffieho, autora komiksové předlohy, který zemřel 21. 02. 2011 ve věku 49 let. (Conspi)
  • Film je volně inspirován komiksem „Tower of Babel“ od Marka Waida z roku 2000. (Caszidy)

Reklama

Reklama