Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprostřed ulice je ve vozovce díra zaplavená vodou. Dva kamarádi dědkové Jarda Bálek (Lubomír Lipský) a Jarda Titěra (Miroslav Homola) se baví tím, jak auta do díry zapadávají. Když je řidiči požádají o pomoc, hrají si na hluché dědky. Když se žena Bálkova vnuka Marie (Michaela Mišková) chystá porodit, běží Bálek telefonovat. V tu chvíli mu život začíná vracet údery. (Bart)

(více)

Recenze (6)

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Lipský ve své nejprotivnější póze. Připitomělá takykomedie zhruba tak na úrovni Babovřesků. Jistě byla ve své době velmi oblíbená. Ostatně i teď je na jedničku! ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele

"Jdeš nějak pozdě, jako kdybys byl ješte hasič a ne požárník." Čarovné dôchodcovské duo Lipský/Homola si užíva škodoradostnej zábavy na úkor iných, ale nakoniec príde na psa mráz a na rodičku kontrakcie. Vtipné. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Oba hlavní představitelé si tyto roličky jistě vychutnali. A ani divák nepřijde zkrátka, i když je to trošku těžkopádné.  Tech. pozn. V titulcích není uvedeno nic co by naznačilo, o který díl jde. Je tam jen uvedeno, že jde o mikro komedii z cyklu „Bližní na tapetě“. Na konci je v titulcích originál rok 1972.  ** A PŮL ()

Reklama

Reklama