Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rob (John Cusack) si ve svých třiceti letech uvědomuje, že neví, kam ve svém životě směřuje. Po odchodu přítelkyně Laury (Iben Hjejle) se Rob dostává do krize a přemýšlí o tom, co vedlo k tomu, že ho všechny dívky opustily, že nedokončil vysokou školu, a že skončil jako majitel obchůdku s gramodeskami, kde zaměstnával dva podivínské hudební fandy. Rob začne přerovnávat svou soukromou sbírku gramodesek a rekapituluje jednotlivé okamžiky svého sexuálního životy spojené s různými songy a hudbou, kterou v té době poslouchal. Postupně ale dochází k závěru, že jeho neúspěch se ženami není jeho prokletím, ale jen výsledkem nedorozumění. Jeho snaha získat Lauru zpět je přeci jen korunována úspěchem a zdá se, že krize konečně ustupuje... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

d-corso 

všechny recenze uživatele

Nicka Hornbyho příliš nemusím, ale Všechny moje lásky a Fotbalová horečka tvoří jakési mé výjimky, potvrzující pravidlo. Také jde o to, že točení špatných filmů nepatří ke způsobům Stephena Frearse (no tak dobře, Hi-Lo Country byla sračka). Dalším kladem je skvělý výběr herců, a jakože je John Cusack v roli Roba skvělý, Jack Black a Tim Robbins si svoje party doslova užívají a excelují. Jediné, co si dovolím vytknout je, alespoň pro mě, nepochopitelné přenesení příběhu z Londýna do Chicaga. "Cítíte se nedocenění a tak se posmíváte lidem, kteří mají menší znalosti než vy" a "Na čem opravdu záleží je hudba, filmy a knížky, které se vám líbí" inu to jsou zapamatováníhodné a často i velmi pravdivé postřehy. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Všetky moje lásky alebo Sex, dievčatá a čokoľvek. Aj pod týmito dvomi názvami sa skrýva tento zabudnutý klenot tvorcu oscarovej Kráľovnej a Nebezpečných známostí. Rebríčkovaním všetkého možného posadnutý Rob (John Cusack) pracuje v obchode s LP platňami a je tesne po rozchode. Následkom toho sa rozhodne spraviť si Top 5 svojich bývalých priateliek a všetky postupne navštíviť, aby zistil prečo sa s ním rozišli. Adaptácia knihy Nicka Hornbyho je veľmi trefnou sondou do duše tridsiatnika, ktorý nevie, čo zo životom. Veľmi vtipný a miestami dosť horký film, ktorý by si zaslúžil omnoho viac pozornosti, akej sa mu dostáva. Minimálne kvôli skvelým hercom, medzi ktorými prvýkrát výraznejšie zažiaril Jack Black. ()

Reklama

Freemind 

všechny recenze uživatele

Nemastná, neslaná takykomedie, která se urputně snaží být cool a vpoho a ošklivě ji to nevychází. Nevím, která z její poloh byla horší - zda prostředí vinylových geeků (tradičně trapný a slizký Jack Black) nebo nekonečné, ufňukané tirády o vztazích. Tenhle film smrdí devadesátými léty jako VHSky se všemi sezonami "Přátel", kolekce zaprášených flanelek a týpci, co si na technoparty berou fluoreskující kšiltovku a píšťalku. Takové filmy ani za trest. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Příjemně ukecaná, cynická romantika, kráčející v šlépějích klasiky žánru Singles v tom nejlepším slova smyslu. John Cusack možná nepatří k nejcharismatičtějším hercům na světě, ale možná i právě proto mu tuhle roli uťáplého under-achievera budete věřit - taky proto, že v něm velice pravděpodobně uvidíte něco ze sebe. Jinak jsem si upřímně užil všechny aspekty příběhu - Robovu sebepoznávací cestu do své minulosti; chemicky velice uvěřitelný příběh hlavní dvojice i odlehčující epizodky v obchodě s Barrym a Dickem. A nahrávky, samozřejmě... 80% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Predstavujem si, že celý film by na mňa zanechal plne iný a určite lepší dojem, ak by hlavnú rolu neobsadil John Cusack, no niekto menej prehrávajúci a afektovaný. Tento film má však dobrú chémiu, obsah a pasáže, čo stoja za to...atmosféra miestami ako z Allena...no celé to je o Cusackovi a dojem ktorý na mňa urobil mi našepkáva, že toto mu až tak nevyšlo a svoju rolu neustál. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Práva na knihu "High Fidelity" Nicka Hornbyho byla zakoupena za půl milionu dollarů, pod podmínkou, že režisérem filmu bude Mike Newell. (D3VIL)
  • Poté, co se Robovi zjeví Bruce Springsteen, pronese: "Good luck, goodbye". Těmito slovy končí písnička Bruce Sprinsteena – „Bobby Jean“. (HappyTez)
  • Čínská písmena na Robově dresu č. 6 znamenají "Hong Kong". (D3VIL)

Související novinky

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

26.09.2018

Remake kultovního filmu s Johnem Cusackem (Identita) Všechny moje lásky našel hlavní hrdinku. Ztvární ji herečka Zoe Kravitz (Sedmilhářky, Šílený Max: Zběsilá cesta). Projekt se momentálně chystá… (více)

Reklama

Reklama