Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V červnu 1942 se po pádu Tobruku chystá seržant Gunn se svým tankem a hrstkou mužů podle rozkazu ustoupit, přestože je téměř obklíčen německými jednotkami a před sebou má pouze rozpálenou saharskou poušť. Cestou narazí na kapitána Holidaye a zbytky jeho zdecimované jednotky. Když se chystají doplnit zásoby vody v opuštěné oáze, zjistí Gunn, že německé jednotky chtějí udělat totéž, a rozhodne se jim v tom zabránit. I když ví, že to je rozhodnutí sebevražedné, se svými devíti muži je odhodlán připravit obranu a pak zdržet nepřítele natolik, aby se odražené jednotky Spojenců dokázaly mezitím vzpamatovat a přeskupit. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Koudy_cz

Koudy_cz (hodnocení, recenze)

Nemáte někdo titulky k anglické TV verzi? Na titulky.com nic není, zřejmě proto, že je to vlastně jen TV release...tak asi to prubnu bez titulek, sice už si to nepamatuju, ale něco se přiučím.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Šindy

Šindy (hodnocení, recenze)

Nevzpomene si někdo náhodou na píseň, kterou měla nova v upoutávce na tento film před lety? Byla kytarová, podle mě celkem známá, ale nevybavím si.. název.. díky..:)

aquarkko

aquarkko (hodnocení, recenze)

Belushi umí nebejt trapnej :) kéž bych tak mohla vidět ostatní příspěvky a mohla napsat komentář

Sir Vagas

Sir Vagas (hodnocení, recenze)

James Belushi převážně jako herec Komedií se zmocní role velitele obstarožního tanku a hledá vodu, až jí najde přiřítí se náckove a voala bitva jako vyšitá až na to ,že nácků je víc a mají větší žížeň :o) jinak 4/5 bez problémů spíše 4,5 na 5* to nemá, ale i tak dobrý válečný film.

ssák

ssák (hodnocení, recenze)

hele lidi co si budem nalhávat film je to parádní ale s realitou to nemá nic společného .

zlabus

zlabus (hodnocení, recenze)

ROFL o tomhle filmu tvrdit, že obsahuje realitu války je vážně vtipné. Budu se smát ještě dlouho.

na příspěvěk reagoval Apolskis

 (hodnocení, recenze)

Ten nejlepsi film co jsem kdy videl, napeti, realita valky, excelentni dilo!!

Reklama

Reklama