Reklama

Reklama

Čerstvé maso

(seriál)
  • Velká Británie Fresh Meat
Velká Británie, (2011–2016), 19 h 44 min (Minutáž: 36–42 min)

Hrají:

Zawe Ashton, Greg McHugh, Kimberley Nixon, Charlotte Ritchie, Joe Thomas, Jack Whitehall, Tony Gardner, Jelka van Houten, Sophie Wu, Robert Webb (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(30)

Obsahy(1)

JP, Kingsley, Josie, Howard, Vod a Oregon jsou studenti prvního ročníku na vysoké. Daleko od domova a na začátku své cesty k dospělosti musí najít sami sebe a zjistit, kdo skutečně jsou. Od prvního setkání jsou jejich životy plné střetů, pochybení, podivných zážitků i otřesného chování. Všeho, co je tak povědomé každému z nás. Všem, kteří jsme si museli vyšlapat svou cestu z dospívání k dospělosti. (CBS)

(více)

Recenze uživatele Zik2 k tomuto seriálu (1)

Čerstvé maso (2011) 

Seriálů na téma „parta podivných mladých lidí, co tak trochu nezvládají svoje životy“, je hodně, zvlášť v britské produkci. Ale Fresh Meat se podařilo vytvořit originální postavy (zejména Vod a Howarda), které si člověk zapamatuje a po čase začne mít rád (kromě Jossie teda, Jossie je prostě jenom kráva). Stejně tak děj, který narozdíl od jiných podobných seriálů se netočí jenom kolem sexu. Nadto je opravdu skvěle natočený, jak co do kamery, tak hudby. ()

Reklama

Reklama