Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stylová hvězdně obsazená kriminálka, pojatá jako korejská variace na hollywoodský koncept známý z Dannyho parťáků se stala nejen hitem letošního roku, ale má namířeno i na první příčku žebříčku divácky nejúspěšnějších korejských filmů všech dob. Skupina profesionálních zlodějů a podvodníků z Koreje má spadeno na diamant v hodnotě dvaceti milionů dolarů, který je uschován v přísně střeženém trezoru vyhlášeného casina na Macau. Ovšem i pokud se akce zdaří, není vůbec jisté, v čích rukách nakonec lup skončí. (Filmasia)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Na tuhle vykrádačku jsem se moc těšil. Čekal jsem kopii Dannyho parťáků a potšilo mě, že tohle s nimi mělo společné jen téma kasina, loupeže a plánů. Zato jsem měl problémy orienotvat se v postavách a jménech – pletli se mi Asiati a místy mi unikal plán i děj. Přesto si myslím, že americké „předloze“ se tenhel kousek nemůže rovnat, ačkoli neurazí, umí pobavit, ale spoučasně býýt vážný – to až natolik, že se nebojí zabíjet hlavní hrdiny. # [videno: monitor, 5.1] # příběh 7 | hudba 6 | humor 2 | akce 6 | napětí 1 | pustil bych si znovu 6 ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

To nejlepší co může korejský blockbuster předvést je zde, krásní mladí lidé, spektakulární kamera, scénář podle mustru (v dobrém slova smyslu). Začínáte-li s korejskou kinematografií, proč nenaskočit na vlak s šikmookou obdobou Clooneyho party chmatáků. Tento velkofilm hraje na jistotu, ale pozornost během líného odpoledne si zaslouží. 70 % ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to celkom zabavna variacia Dannyho parťákov. Technicka stranka je spickova a jednoznacne vládne akcna nahanacka po stene budovy. Celkovo su akcne sceny dokonale prehladne natocene a bezchybne prevedene. Horsie je to s tempom. Je tam prilis vela postav z ktorych ma maloktora zaujala, takze kopa scen ktore sa venuju ich podzapletkam ma dost nudili. Chcelo by to skratit o dobru polhodinu, pretoze v tomto prevedeni je to prilis roztahane. Vysledkom je preto solidna jednohubka, ktora vdaka akcnym scenam stoji za jedno pozretie, ale znova si to uz urcite nepozriem. 6/10. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Oddychova blbinka, ktorej hravost je v spravnom pomere viac uprimna, ako krcovita. Non-unisex heist v azijskom baleni, ovsem s popisom pod ciarou "go global". Panazijske zoskupenie pred i za kamerou vykazuje slusne tmelivo v potrebnych zanrovych ingredienciach. Aj takto specificky nespecifikovane moze vyzerat v sucasnosti (november 2012) komercne najuspesnejsi korejsky flak. 7/10 ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci se šikmýma očima sice nenudí, ale zároveň taky neusadí pořádně do sedačky. Vypadá to všechno velkolepě a "hollywoodsky", ale problém je v tom, že jsou si herci, resp. herečky, dost podobný, takže jsem se chvílema ztrácel, co, kdo, jak, proč?! (není nad to jim všem udělat podobný účesy, aby to bylo jednodušší!). A druhá věc je, že je to zbytečně překombinovaný.. nejdřív se krade to, pak tamto, nakonec jeden okrade druhýho, do toho se zaplete třetí a čtvrtej, no ale ty zase chce okrást támhleten, kterej si na to vezme ještě šestýho atd. Prostě zbytečná složitost a zmatek, který to v mých očích nakonec srazily ze slibných 4* na tři. ()

Galerie (115)

Související novinky

8. Filmasia: Korejské hody s Kim Ki-dukem

8. Filmasia: Korejské hody s Kim Ki-dukem

28.11.2012

Po loňském ročníku Filmasie, který přinesl rekapitulaci tvorby a osobní účast Bonga Joon-hoa (Vzpomínky na vraždu, Matka, Mutant), se letos Filmasia (30.11. - 2.12. 2012) zaměří na dalšího ze… (více)

Reklama

Reklama