Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Červenec, Montreal, Kanada. Sophie Malaterre, pětadvacetiletá módní ilustrátorka se připravuje na osamělé léto ve městě. Nemá žádné plány, blízké přátele ani přítele… ale pak se dozví o webové stránce switch.com, pomocí které si lidé vyměňují byty. Sophie potřebuje změnu jako sůl a rozhodne se to vyzkoušet. Konec konců, nemá přece co ztratit! Náhoda tomu chtěla a Sophie najde v nabídce krásný pařížský duplex s výhledem na Eifelovku. První den v novém bytě je absolutně idylický... Jenže další ráno ji čeká kruté probuzení: policie vylomí dveře bytu a nebohá žena se dozví, že sdílí byt s bezhlavou mrtvolou. Není nijak schopná dokázat, že není Bénédicte Serteaux, majitelka bytu. Sophiiny otisky jsou na vražedné zbrani… V Bénédictině pasu je Sophiina fotka. Sophie, zdá se, si nevyměnila jen byt, ale také identitu… (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct, že by mne to vyloženě nebavilo, to ne, jisté kouzlo film měl, i když jsem občas měla pocit, že to vše tvůrci postavili na známém fotbalistovi. Líbilo se mi, jak vše bylo promyšlené do posledního detailu, co se mi ale nelíbilo - celé zpracování. Můžu znát teoreticky celou kámasůtru, ale když budu dřevo, na nikoho to dojem neudělá. A to je kámen úrazu. Ten nápad byl originální, vše dobře promyšleno, ale herci nesympatičtí, nepřesvědčiví a Fréderic je prostě dřevo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

francouzi tenhle styl umí a i Switch je tou pravou klasickou francouzskou detektivkou,která sice recykluje už kolikrát použitý nápad ukradené identity,ale ve výsledku to vůbec nevadí.Trošku škoda,že hlavní hrdinka se v určitých momentech nechová zrovna logicky,stejně jako škoda,že v závěru tvůrci až zbytečně moc kombinují.Eric Cantona každopádně nezklamal a narozdíl třebas od Nevinné tehle kousek spolehlivě zabaví...65% ()

Reklama

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Francuzi to vedia. Nie je to take dobre ako Point Blanc alebo nejaky iny podobny namet, ale treba uznat behat vedia. Ked som sa zahladel do detailov, tak slecna, ktora utekala bola bud extremne chytra alebo ozaj to uz robila. Vziat mobily, zbran, plast, nechat priputat policajta o zubarske kreslo, a hlavne co je zamknut za sebou ordinaciu a pistolou zalomit kluc je ozaj chytre. Kazdopadne to nie je strata casu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Umím být šťastný i bez toho, abych po ránu čučel na Eiffelovo monstrum, takže svůj obstarožní rodinný domek za byteček v Paříži nehodlám vyměnit. Jenže Sophie chtěla přijít na jiné myšlenky a to se jí splnilo. Sice jinak, než si představovala, ale jistou míru zábavy tomu nelze upřít, i když originalitu, překvapení a sex by v tom neodhalil ani inspektor Forgeat. Pro mne to bylo tak na dvě hvězdy, ale jednu vyhaslou hvězdu musím přihodit za bývalého bouřliváka, který však v dresu Manchesteru United dokázal předvádět o něco větší zábavu než ve filmu. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Další blábol vytrysklý z představivosti spisovatele a scenáristy Jeana- Christophe Grangého (díky zručné realizaci a ústřední herecké dvojce byly snesitelné jen Purpurové řeky a díky vizuálu Fantom Paříže). Ještěže se hlavní hrdinka v podání Karine Vanasseové na útěku před policií tak ráda a často koupe... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Celý film bol natočený len za 35 dní. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama