Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Červenec, Montreal, Kanada. Sophie Malaterre, pětadvacetiletá módní ilustrátorka se připravuje na osamělé léto ve městě. Nemá žádné plány, blízké přátele ani přítele… ale pak se dozví o webové stránce switch.com, pomocí které si lidé vyměňují byty. Sophie potřebuje změnu jako sůl a rozhodne se to vyzkoušet. Konec konců, nemá přece co ztratit! Náhoda tomu chtěla a Sophie najde v nabídce krásný pařížský duplex s výhledem na Eifelovku. První den v novém bytě je absolutně idylický... Jenže další ráno ji čeká kruté probuzení: policie vylomí dveře bytu a nebohá žena se dozví, že sdílí byt s bezhlavou mrtvolou. Není nijak schopná dokázat, že není Bénédicte Serteaux, majitelka bytu. Sophiiny otisky jsou na vražedné zbrani… V Bénédictině pasu je Sophiina fotka. Sophie, zdá se, si nevyměnila jen byt, ale také identitu… (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice ohrané téma o záměně identit, ale mě se to líbilo. Jednak byla hlavní představitelka, Karine Vanasse, neskutečně sympatickou osobou a druhak jsem byl chvilkami na vážkách, jestli vůbec o nějakou změnu identity jde. Závěr se pak sice mohl zdát poněkud překombinovaný, ale mě do zvoleného rámce docela zapadal. A hlavně vyšetřujícím policistou byl Eric Cantona, geniální fotbalista a nyní i solidní herec. Celkově spokojenost. 75% ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Francuzi to vedia. Nie je to take dobre ako Point Blanc alebo nejaky iny podobny namet, ale treba uznat behat vedia. Ked som sa zahladel do detailov, tak slecna, ktora utekala bola bud extremne chytra alebo ozaj to uz robila. Vziat mobily, zbran, plast, nechat priputat policajta o zubarske kreslo, a hlavne co je zamknut za sebou ordinaciu a pistolou zalomit kluc je ozaj chytre. Kazdopadne to nie je strata casu. ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Tupě najivní mladá husa mě překvapila, a fakt dost názorně ukázala jaxe v tomto světě dá z totálně najivní husy udělat totálně tupá kráva. Svič překonal nejhorší obavy, že to bude sračka. Je to sračka, na kterou se však dá zírat, a navíc bych to odporůčal jako poviněškolní film, páč by to mohlo odstrašit dnešní lehce pomatenej svět bezduše swičovat. Za všechno může nuda, hovnoconapráci, a pocit že je všechno děsně snadný. Jo jo, chybovat je lidské, odpouštět je božské. Kdo to řek? Asi bůh. Největší frajer všech dob. Jenže tý krávě ze Swiče fakt odpustit nejde. Takže jebat prdel pouštní srně by bylo asi prospěšnější, než svičnout Swič. Nevíte co je pouštní srna ? :-) No to ste pěkně f prdeli. Takže vám nezbejvá, než si skousnout tento Swišť. Skouknout. Sorry. ()

dragosta 

všechny recenze uživatele

Jako nebylo to špatné. Hrdinka by teda z fleku mohla dělat tajnýho agenta se super bojovýma schopnostma...kdo by to byl do ní na začátku řekl,že..? Co v mých očích ale strhává body je příčina toho všeho, co se děje a že je naprosto nereálné, aby to "zloduch" řešil takhle a vystavoval se tak zbytečnému nebezpečí..Pravda, bez toho bychom se neměli těch 99 minut na co dívat..=oD Takže 3 a kousek* ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Podle zaběhnutýho,zaprášenýho scénáře natočenej film,kterej se taky dost vleče.Navíc u některejch scén sem jen kroutil hlavou.Dcera volá matce,ať vyzvedne v jejím bytě doklady,načež ji upozorní,ať je opatrná,ale ona před domem vytáhne obrovskej kvér,a začne se chovat jako rambo.Na konci filmu pak klišovitá scéna s pistolí a ležící vražedkyní,ale protože ještě nemůže bejt konec,frajerka uteče jak kráva oknem,a situace nevyužije..I přes tyhle dvě debilní situace,a ještě několik minikravin,je film celkem vklidu skouknutelne.50%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Celý film bol natočený len za 35 dní. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama