Reklama

Reklama

Hamilton: Pokud jde o vaši dceru

  • Česko Hamilton 2: Pokud jde o vaši dceru (více)
Trailer 1

Tajný agent Carl Hamilton mal kedysi svoju rodinu, zničil ju však krutý akt pomsty. Keď unesú jeho sedemročnú krstnú dcéru Natalie, dcéru policajnej riaditeľky Evy Tanguy, všetky bolestivé spomienky v ňom opäť ožijú. Najvyššie vládne kruhy nejavia veľký záujem o vyriešenie prípadu, Hamilton sa tak rozhodne pátrať na vlastnú päsť. Zistí, že Natáliu dal uniesť saudský ropný magnát, presvedčený o vlastnej nedotknuteľnosti. Nepočítal však s agentom Hamiltonom. (RTVS)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Zbytečně uspěchané, navíc po polovině to přijde o tu našlapanost, ale do té doby mi tep pumpoval šílenou rychlostí, souboje, pestrá paleta lokací, skvělej vizuál. Škoda, že bitky jsou natočeny tak příšerně, příliš mnoho střihů a kamera zapříčinila to, že jsem si užil asi dva chvaty. Nejsou téměř zde ani efektivní, okamžité eliminace, naštěstí v závěru akce v tom "hradě", připomíná Splinter cell, a však nepochopil jsem tu část s brokovnicí, kdy Hamilton na sebe zbytečně upozorní. Moc mě nebavilo ani to pátrání, a je to takové bez duše, hodně strojové a samoúčelné. Záporáci o ničem. Jednička byla tedy co se týče levelosti, úplně jinde. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jendotka mi spočiatku prišla lepšia, kvôli širšiemu scenáristickému záberu. Ale aj keď Hamilton 2 vyzerá väčšinu stopáže ako jednohubka o jednom únose a jednej záchrannej akcii, drobnosti okolo hlavnej línie z neho napokon spravia nadpriemerny akčný triler. So sakramentsky sympatickým agentom... a záverečnou pesničkou, akú by Hamiltonovi mohol závidieť Bourne aj Bond... ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Švédské dřevo podruhé. Lehké a pro mnohé i stravitelné, hih hih. Skladné, ale nepříliš trvanlivé. To takhle agentovi SKRUVSTA unesou komodu... pardon, neteř, a ten se vám tak nazlobí, že dá ihned dohromady gerilovou jednotku složenou z jednoho žoldáka a kamarádky a letí znovu do Libanonu, vymačkat islámákům oči z důlků, jelikož zuby jim vykopal v prvním díle. Byla to stejná ftákovina jako předtím, ale pro mě poněkud přímočařejší a atraktivnější story. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Vážení diváci, hlásíme se vám ze Stockholmu s reportáží z právě zhlédnutého mezistátního nepřátelského zápasu. Hned zkraje je třeba konstatovat, že kdo byl po prvním utkání natěšen na další švédský uragán, musel být notně zklamán. Oproti předchozímu mači modrožlutých došlo totiž v jejich hře k řadě podstatných změn. Nejenže domácí na led Globenu vjeli v růžových dresech s buldočí držkou Daniela Craiga na hrudi a britskou vlajkou na zádech, ještě ke všemu dostali od trenéra nějaké prapodivné taktické pokyny, nebo v šatně koštovali koks. Jedině tak si totiž dokážu vysvětlit to, že se v první třetině chovali jako totální hovada. Útočníci permanentně kroužili v ofsajdu, obránci zapomínali puk za vlastní brankou, brankář reagoval na signalizaci hostujícího trenéra a urostlý centr prvního útoku se angažoval pouze zuřivým forčekováním, přičemž to ovšem dost často napálil hlavou do mantinelu. Není proto divu, že soupeř několikrát pohodlně skóroval, i když jeho hráči mnoho talentu také nepobrali. Ve druhé třetině se hra sice mírně vyrovnala a v poslední části to Švédové dotáhli díky diskutabilnímu technickému gólu aspoň na nemastné neslané vítězství, nicméně dojem z předvedené hry zůstává spíše negativní. Jak již napsal kolega komentátor kulyk, i ta trojka je v tomto případě dosti milosrdná. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Být ropným magnátem a mít podporu amerických tajných služeb, tak bych se asi také dožadoval svýho práva zastřelit si koho chci a kdy chci. Kdybych si však stáhl film Hamilton: V zájmu státu s arabskými titulky, tak by mi patrně došlo, že vraždit politiky ve Švédsku je blbost a naštvat Carla Hamiltona únosem jeho kmotřenky není tím nejlepším nápadem z hlediska budoucího si užívání ropných dolarů. Druhý Hamilton zkrátka vsadil na aktuální teroristické téma, neodpustil si rýpnutí na téma americký podpory terorismu a opět tuto reálnou vizi zazdil svou neprůstřelností. Je to škoda, ale kdo má rád satelitní vyhledávání, realistický souboje a trochu toho mučení, ten by s tímto snímkem neměl mít výraznější problém. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo okrem Štokholmu a Londýna aj v španielskych mestách Almeria a Granada. (MikaelSVK)
  • Těsně před pokusem o vraždu palestinského politika je možné vidět, že jeden ze strážců v garáži nosí na krku visačku s logem společnosti Dice. Dice je švédská videoherní společnost, kde režisér Tobias Falk dříve pracoval. (Kritiq)

Reklama

Reklama