Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (370)

joehot 

všechny recenze uživatele

Země se sice otáčí dokola, ale svět jde do prdele tou nejpřímější cestou. Celkem souhlasím s tématem snímku, dnešní mládež povětšinou JE povrchní, nezodpovědná, bez smysluplných cílů a těžko v budoucnu využitelná, nicméně forma, kterou o této chorobě společnosti Sophia Coppola vypráví, se sama dá shrnout slůvkem povrchní. Postavy jsou ploché a bez vývoje (že by záměrně?), dynamika nulová, stereotypičnost v podobě opakování téhož dokola a dokola ke konci nudí. Děcka v jejím podání jsou fascinovaná světem laciných celebrit, facebooků a různých omamných látek - o to víc je fascinující, že prakticky nesouloží. P.S. Film de facto stojí na sex-appealu Emmy Watson, o němž si je Coppola moc dobře vědoma, a tak nám Hermionu nakrucuje do různých, oku-libých a představivost-týrajících pozic. Ron by čuměl. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Zbytečně natahované, ale určitě lepší než dost podobné (jen zbraně vystřídaly hadry) Spring Breakers. Celkem spokojenost, sice jde spíš o film, který zabaví mladší publikum a holky hlavně, než aby byl naléhavý jako třeba Třináctka, ale i tak slušnej relax, který mě častěji bavil než prudil (narozdíl od zmíněných SB). Na Coppolu ale překvapení, byla jsem zvyklá, že chce svými filmy něco sdělit, jediné, co sděluje s Bling Ring je "dej si pop corn (nebo něco ostřejšího) a buď v klidu." 60% PS: Farmiga ladies jsou sakra vydařenej klan. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nebudu chodit kolem horké kaše. Otevřete si galerii, podívejte se na druhý obrázek na Emmu Watson (pro negramotné je to ta v růžovém) a zjistíte, proč jsem si tento film pustil. Ta Amerika je stejně zvláštní. Nezamčený auta, nezamčený domy. V Čechách by stačilo, abych si nezamkl kolo, když jdu do hospy a za půl hodiny by bylo fuč. O domech ani nemluvím,v Čechách se zamykaj i pitomý kůlny na dříví. Celkem nenáročný film z prostředí hollywoodské zlaté teen smetánky, kterému moc bodů nepřidá ani to, že je prý podle skutečné události. Jako pohodová tříhvězdová jednohubka s Emmou to ale stačí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Banda fracků vykrádá celebritám šatníky a to prosim dvě třetiny filmu. Jeden barák je hotovej, takže hurá na další. Jinak se nedělo ale vůbec nic. Že to takhle nepůjde do nekonečna je jasný už z textu distributora, takže nikoho hromadná zatýkačka nepřekvapí a nemyslím, že se v tomto případě jedná o spoiler. No a to je vlastně všechno. V zásadě je to o tom, jak lidi kradou a pak je zatknou. I v tý nejbéčkovější kriminálce je okolo i nějaká ta šťáva, ale tady ne. A závěrečný poučení? No když vykrádáte baráky Lindsay Lohan a Paris Hilton, může se z vás stát nakonec i celebrita. No to mi poser záda! 10% ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nemělo titulek "Directed by Sofia Coppola", nikdo by po tomhle unylém doku-dramatu ani neštěknul. Nejbizarnějším aspektem "Bling Ringu" je jeho nerozhodnost a nekoncepčnost. Film očividně chce být velkou varující zprávou o pokřivených hodnotách mládeže, ale ve výsledku paradoxně dává terčům své kritiky přesně to, co by sami chtěli - co by si mohly zpovykaná děcka adorující celebrity přát víc, než biják, kde se ony celebrity opravdu objeví a kde je samotné navíc hraje Emma Watson? ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Claire Julien pochází z Los Angeles a ovládá proto místní přízvuk, se kterým proto mohla během natáčení pomáhat ostatním hercům. (Michi88)
  • Během natáčení filmu byla Emmě Watson ukradena peněženka. (Mrs.Blue)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama