Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (370)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Šla jsem do toho s malým očekáváním a tušením, že to bude stejná kravina jako Spring Breakers, ale hle ono mě to docela překvapilo. O Bling Ringu jsem nikdy neslyšela, takže jsem netušila o co půjde, dá se říct, že jsem byla poměrně překvapená vývojem situace. Příjde mi trošku absurdní, že by se do všech těch domů dostali takhle snadlo, ale budiž. Docela to utíkalo a poměrně se mi to i líbilo. 4* ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Země se sice otáčí dokola, ale svět jde do prdele tou nejpřímější cestou. Celkem souhlasím s tématem snímku, dnešní mládež povětšinou JE povrchní, nezodpovědná, bez smysluplných cílů a těžko v budoucnu využitelná, nicméně forma, kterou o této chorobě společnosti Sophia Coppola vypráví, se sama dá shrnout slůvkem povrchní. Postavy jsou ploché a bez vývoje (že by záměrně?), dynamika nulová, stereotypičnost v podobě opakování téhož dokola a dokola ke konci nudí. Děcka v jejím podání jsou fascinovaná světem laciných celebrit, facebooků a různých omamných látek - o to víc je fascinující, že prakticky nesouloží. P.S. Film de facto stojí na sex-appealu Emmy Watson, o němž si je Coppola moc dobře vědoma, a tak nám Hermionu nakrucuje do různých, oku-libých a představivost-týrajících pozic. Ron by čuměl. ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Život jako póza. Hlavní hrdinové Bling Ring jako nesympatičtí fracci, s nimiž se na rozdíl od ostatních filmů Sofie Copolly nemůžeme ztotožnit. A celý film jako vyprázdněný pohled do zhýralé duše dnešního teenagera generace 2.0. Autorský záměr je jasný, ale udivuje mě to, že nejde moc do hloubky, spíše klouže po povrchu a nenačrtává žádná hlubší otázky. Pokud by se jednalo o režijní debut, tak by bezpochyby šlo o chvályhodný výsledek, od zkušené režisérky formátu Copolly bych ale čekal mnohem víc než takhle čitelnou podívanou. Z toho hlediska mi přijdou více sympatické tématicky spřízněné Spring Breakers, jež s diváckými očekáváními a vyobrazením MTV generace zašli přeci jen o kousek dál. P.S. Pro fanoušky Emmy Watson však povinnost. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině. V roce 2013 si odbyly svou kino premiéru dva filmy, které byly cílené na mladé publikum ("o mladých pro mladé"). Prvním z nich byl Spring Breakers, který se strašně snažil podat jakési svědectví o současné (facebookové) generaci. Bohužel k němu napsal scénář někdo, kdo tak nějak žije v jiné realitě a netrefil tak docela hřebíček na hlavičku. A pak je zde právě The Bling Ring. Dokážu si teď představit některé lidi, jak kroutí hlavami říkajíc: "Ale ty filmy jsou úplně o něčem jiném, to se nedá férově srovnat!" Nesouhlasím. Ano, odehrávají se jinde a témata jsou jiná, ale lidé za těmito filmy (Korine x Coppola) chtěli ukázat dnešní generaci jejich pohledem. A zatímco Korine na to šel, podle mého, líbivější cestou pařeb, koz a dubstepu, Sofia natočila další film, kdy cítíte tu prázdnotu, která (bohužel) vystihuje dnešní zmatenou generaci. Média, celebrity, Twitter, Facebook, neskutečná kvanta (mnohdy zbytečných) informací na ně (nás) útočí každým dnem a my jsme zmateni. Byť máme prakticky všechny znalosti, co bychom mohli potřebovat, neznáme sami sebe a tak se snažíme všemožně zapadnout. Snažíme se dělat, co je populární a správné(?) doufajíc, že se přitom najdeme. A objevujeme svět, který, speciálně v dnešní době, nemá pro mladé žádné limity či omezení a vše je… dovoleno? Takhle bych tady mohl pokračovat ještě dlouho, takže to zkusím zkrátit - Korine se mi snažil ukázat něco, co bych měl poznat, tak mi představil svůj malý svět. A ten svět měl jedinou chybu - v tomhle já nežiju a nevím o tom, že by tohle byl můj svět. Ale po skončení tohoto filmu jsem cítil, jako by Sofia natočila film o reálném světě, ve kterém opravdu žiju o lidech, které tak nějak poznávám (a teď nemyslím tu část, že se vloupávají do domů :-)). Má Sofia mi rozumí, abych parafrázoval Mozarta. 100 %. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film, má nějakou myšlenku, vyznění, poslání. Ale má vůbec někdo mimo USA tenhle film vidět? Chceme o tomhle tématu, případně skutečné události vidět film? Ze zvědavosti možná ano, ale pak se třeba já zarazím a řeknu si, mohl jsem v záplavě filmů, které jsem ještě neviděl a čekají na mě, zvolit jinak. Plusově hodnotím hudbu a výkon Emmy Watson. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Hlavní důvod, proč Emma Watson roli Nicki přijala, byl pracovat se Sofií Coppolou, jejíž je velkou fanynkou. Spoluprací s režisérkou si herečka splnila svůj sen. (Michi88)
  • Pro Sofii Coppolu jsou typické krátké scénáře. Scénář k tomu filmu měl pouze 80 stránek. (Weasley)
  • Emmu Watson během filmu zdobilo několik falešných tetování, a to na zádech, levém zápěstí a malíčku pravé ruky. (TheVerczaaa)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama