Reklama

Reklama

Výpravná hororová klasika v duchu filmů Armáda temnot a Úsvit mrtvých. Skupina vědců je na Antarktidě přepadena oddílem maskovaných vojáků. Ukáže se, že vědci narazili na nacisty, kteří se po prohrané válce schovali do nitra Země. Znetvořená těla, plná nejrůznějších ran a odkrytého masa, vyráží do boje, aby se pokusila znovu obnovit Třetí říši! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spojení studia Asylum a zombie tématiky ve mně vzbuzovalo obavy ještě před samotnou koupí DVD. Tihle filmoví prznitelé si nikdy nezískali mou oblibu, ale nedokážu prostě (ne)odolat pouštět si neustále jejich další a další filmy. Tenhle typ ujeté leč brakové podívanou občas přinese kýžené ovoce (humorné scény) a tak jsem tomu tu šanci dal. Již samotný úvod mě však přesvědčil, že ani tentokrát se změna k lepšímu nechystá: digitální útok na německou základnu a sniperské umění doktora Mengeleho s obyčejným Lugerem toho byli jen důkazem. To jsem však netušil, že scénáristé se tentokrát úplně zbláznili a ve své fantazii nám nabídnou hodně nevkusnou směsku snad všech žánrů. Pokud někdo očekával klasickou zombie „mordovačku“ jakou nám slibovali na obalu DVD, tak bude asi hodně zklamán. Scénář se totiž zombíků týká jen velmi sporadicky, divák je nucen převážně sledovat experimenty šíleného doktora – což však nebylo díky několika (leč laciným) gore efektům vůbec na škodu. Samozřejmě nesmí chybět ani několik pohledných hereček v čele s Dominique Swain (která se tu nějakým záhadným omylem objevila). Největší bonbónek nevkusu a totální tvůrčí zkaženosti si však pro nás připravili až ve druhé polovině filmu. Zde se totiž děj už zcela oprostil od hororového žánru a začal se tvářit jako céčkové akční scifi s robotickým Vůdcem a UFO v hlavních rolích. Bohužel právě v tuto chvíli již přesáhla trapnost snesitelnou úroveň, kterou jsem byl schopný tolerovat a poté jsem již docela často používal tlačítko rychlého přetáčení. ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Spolu s Turkish Star Wars, asi najväčšia blbosť čo som videl. Mrzí ma že ma ten film nebavil, Asylum inokedy oceniť dokážem, ale akcia opäť zvíťazila nad dejom a dialógmi, takže sa vlastne ani nebolo na čom smiať. Keď tak na efektoch, ale tie mňa osobne nehorázne štvali. Počítačová hra! Nie ako keď sa povie že Resident Evil je počítačová hra, že je to málo filmové; Toto bola doslova počítačová hra, všetky efekty jak z roku dva a ani sa nesnažia vyzerať inak ako počítačovo. Ale to sa dalo čakať. Samozrejme Invazi zombie nácků nejde brať inak ako odpad, ak ale niečo treba vyzdvihnúť, tak ten výsmech. Ono si to totiž robí z Hitlera a nacistov takú ukrutnú prdel... Pre príklad jedna (hororová) scénka: Bývalý pár, on nazi kolaborant, ona obeť. Prizná sa mu že je tehotná a ani sa nenazdá, už leží pripútaná s roztiahnutými nohami a jej ex a doktor Mengele, jej vysavačom (!!!) odoberajú plod. Z neho vyťažia nejaký (asi) extrakt a vpichnú ho do obrovského kovového kotla. Zrazu nepodarený transformer efekt, bum a je tu robo hitler! PS: Dominique Swain je mi ľúto ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Američané přicházejí dr. Mengele!!........ Tak teda na Asylum je to celkem dobré. Čekal jsem, že to nevydržím ani půl hodiny a ono velké překvapení. Krom některých stupidních dialogů a spousty neherců je to slušné. CITÁT - Jste jen náhradní díly......... Je to nejbrutálnější a nejsmutnější film této málo uznávané společnosti. Trochu jsem se bál aby se to nezvrtlo někam do parodie na Saw nebo podobný snímek, ale ne nezvrtlo se to.Pár gore scén, trochu povedené improvizace, dobrá hudba a několik supr nápadů - třeba robot nebo ten létající talíř - vím, je okoukaný, ale sem se docela hodil. Jen to chtělo víc akčních scén a opravdu nějakou známější hereckou tvář, která by ty zombíky oživila. Apropó, kdo zase v české distribuci vymyslel takový název - někdy je to až s podivem, na co našinec nepřijde. CITÁT - Tak to si děláš kozy!!!....... Dobrý snímek, žádná katastrofa a klidně dám těch 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pripravte si kapesníčky, pretože toto vás určite dostane do plaču. Od smiechu, alebo od ľútosti. Aj keď ide o ,,neoriginálny,, snímok, teda o mockbuster filmu IRON SKY, niečo na ňom predsa len je. Tá atmosféra filmov z rokov dávnych, kedy sa na mítingu lacnej filmovej spoločnosti povedalo - ,,Dajme do toho všetko, čo diváci milujú,, pričom vznikli bludy ako napr. SANTA CLAUS CONQUERS THE MARTIANS. Už len názov je výstižný, presne ako v tomto prípade. Neváhať, popri kapesníčkoch aj vychladenú 52ku a ide sa na vec. Čo keď nás náhodou v blízkej budúcnosti obsadia pozostatky Tretej ríše a budú chcieť obsah tohto filmu? ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Nazi zombie doktoři! Invaze létajících talířů ze středu Země! Házení s mozky a obličeji! Fetus odoperovaný vysavačem! CyborgHitler!! Je to hrozně špatné a místy hrozně zábavné, samozřejmě to ale trpí klasickým problémem novodobých videosraček - přepálená délka kterou nedokáží naplnit dostatečnou záplavou švihlých nápadů (hodina je na tyhle kusy tak akorát), a zoufale pitomé používání HD kamer, ve kterých totální lacinost celého filmu jen o to víc vynikne. Kdyby to aspoň před releasem prohnali Instagramem a vydávali jen v DVD kvalitě... hned by ta trashová stylovost a zábavnoust o pár tříd povyrostla. Místy jsem brečel smíchy (stahování z kůže je dokonalé), hodnocení tedy jen velmi orientační. 3/10 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles ve filmových studiích Willow a Asylum a v Santa Claritě. (Terva)
  • Svastiky na „Vrilu“ (létající talíř) se neshodují – jedna je obrácená. (Lajty)
  • Film byl natočen za dvanáct dní. (Terva)

Reklama

Reklama