Reklama

Reklama

Výpravná hororová klasika v duchu filmů Armáda temnot a Úsvit mrtvých. Skupina vědců je na Antarktidě přepadena oddílem maskovaných vojáků. Ukáže se, že vědci narazili na nacisty, kteří se po prohrané válce schovali do nitra Země. Znetvořená těla, plná nejrůznějších ran a odkrytého masa, vyráží do boje, aby se pokusila znovu obnovit Třetí říši! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

HAL 

všechny recenze uživatele

Nazi zombie doktoři! Invaze létajících talířů ze středu Země! Házení s mozky a obličeji! Fetus odoperovaný vysavačem! CyborgHitler!! Je to hrozně špatné a místy hrozně zábavné, samozřejmě to ale trpí klasickým problémem novodobých videosraček - přepálená délka kterou nedokáží naplnit dostatečnou záplavou švihlých nápadů (hodina je na tyhle kusy tak akorát), a zoufale pitomé používání HD kamer, ve kterých totální lacinost celého filmu jen o to víc vynikne. Kdyby to aspoň před releasem prohnali Instagramem a vydávali jen v DVD kvalitě... hned by ta trashová stylovost a zábavnoust o pár tříd povyrostla. Místy jsem brečel smíchy (stahování z kůže je dokonalé), hodnocení tedy jen velmi orientační. 3/10 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Těžkotonážní debilita se směšnými triky a nemilosrdný likvidátor mozkových buněk, anebo grandiosní zábava, při které si pohodový a nezakomplexovaný divák užije srandy kopec? Samozřejmě že to druhé! Velkolepá pitomost, srovnatelná s geniálními Birdemicy nebo Sharknady. Už úvodní scéna, ve které zavilý kruťák MUDr.Mengele střílí panzerfaustem, mě dostala do kolen. A to, co následovalo potom, mě několikrát položilo na lopatky, takovou jízdu jsem fakt nečekal. Líbilo se mi to minimálně stejně jako Iron Sky, ačkoliv ten měl lepší herce i mnohem působivější a propracovanější vizuál. Bohužel nakonec pár amerických untermenschů opět překazí náckům jejich smělé plány a žádná německá světovláda se opět nekoná. Režie Němcům nedopřeje ani zničení nějakých pitomých Falklandských ostrovů. Rád bych jednou konečně viděl nějaký podobný pokleslý biják, na jehož konci povstane z trosek po celosvětovém ragnaröku Das Vierte Reich a zavládne světu... Na to ale ještě asi pár dekád žádný rejža nebude mít koule. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zdalipak by náckové ocenili, že jejich odkaz přežívá v mnohých filmových příbězích. Ale asi by je naštvalo, že mnohé z těch mnohých filmových přběhl stojí za starou bačkoru. Protože jedna dobrá maska, jedna vaše oblíbená herečka a dost zábavné digitální efekty ještě dobrý film neudělají. Je obrovská škoda, že se tyto filmy (společně třeba s Iron Sky) koncentrují hlavně na ty nácky a jakousi futuretro šedivou sterilní stylizaci a myslí si, že to stačí. Nestačí. Nestačí dokonce ani fakt, že tvůrcům evidentně nevadí, že se smějete tomu filmu, ne s filmem. Ale jo, ocenil bych, kromě Dominique, gesta robotického Ády. Ta byla vystihnuta docela dobře. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Úplná blbosť, ale na druhej strane aj pokus o originalitu a zmysel pre humor treba oceniť. A v druhej polovici filmu som sa bavil viac než dosť. Nemŕtvi fašisti, experimenty na znovuoživenie mŕtvych, nejaké to poctivé gore ako sťahovanie kože z tváre či vyberanie mozgu, takže pre nenáročných fajn. Potom sa tam objavil robot (tam som tak vyprskol smiechom ako už dlho nie, veď pochopíte), dokonca aj vesmírna loď! Takže vzápätí sa horor zmení na sci-fi akčák. Efekty strašné, čo sa aj dalo čakať, ale aspoň je to sranda. ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Spolu s Turkish Star Wars, asi najväčšia blbosť čo som videl. Mrzí ma že ma ten film nebavil, Asylum inokedy oceniť dokážem, ale akcia opäť zvíťazila nad dejom a dialógmi, takže sa vlastne ani nebolo na čom smiať. Keď tak na efektoch, ale tie mňa osobne nehorázne štvali. Počítačová hra! Nie ako keď sa povie že Resident Evil je počítačová hra, že je to málo filmové; Toto bola doslova počítačová hra, všetky efekty jak z roku dva a ani sa nesnažia vyzerať inak ako počítačovo. Ale to sa dalo čakať. Samozrejme Invazi zombie nácků nejde brať inak ako odpad, ak ale niečo treba vyzdvihnúť, tak ten výsmech. Ono si to totiž robí z Hitlera a nacistov takú ukrutnú prdel... Pre príklad jedna (hororová) scénka: Bývalý pár, on nazi kolaborant, ona obeť. Prizná sa mu že je tehotná a ani sa nenazdá, už leží pripútaná s roztiahnutými nohami a jej ex a doktor Mengele, jej vysavačom (!!!) odoberajú plod. Z neho vyťažia nejaký (asi) extrakt a vpichnú ho do obrovského kovového kotla. Zrazu nepodarený transformer efekt, bum a je tu robo hitler! PS: Dominique Swain je mi ľúto ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles ve filmových studiích Willow a Asylum a v Santa Claritě. (Terva)
  • Film byl natočen za dvanáct dní. (Terva)

Reklama

Reklama