Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Přestože jeho královstvím neustále otřásá zrada a rozbroje, jsou Ragnarovy dobyvatelské touhy pořád neukojené a vede svoje bojovníky na Paříž. (Netflix)

Recenze (49)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, líbí se mi to. Postupně to (sympaticky) přiostřuje (sympaticky, jakože realisticky a tvůrci se s ničím ''neserou'') a v každé epizodě (prakticky) máme hromady násilí, špinavější sex, litry krve a všechno, co z toho dělá sice trochu hůře koukatejnější záležitost pro citlivější diváky, však já jsem absolutně spokojen, protože co se realističnosti týče, tak to zkrátka realistické je (a s žádnou diverzitou se to taky nijak nemaže, tak to prostě v historii bylo). Do toho je to pěkně natočené a neuvěřitelně zahrané. Prostě čumim, takhle má vypadat kinematografie. Jo, líbí se mi to. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší série, během které jsem si říkal, že by ji nejeden díl dokázal úspěšně zakončit. Ale stejně se tím nejlepším možným vrcholem ukázalo postupné dobývání Paříže. K bitvám, postavám a odsýpajícímu příběhu se postupně probojovalo i politikaření, a atraktivita seriálu se tak i nadále zvětšuje. Jen ta práce s jazyky pořád není úplně dodělaná a uhlazená. (Netflix) ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už je viditelně slabší a obsahuje spoustu historických i příběhových chyb. Stále si však udržuje vysoký průměr a dosti dobrou příběhovou linii plnou zásadních zvratů. Což vlastně dokazuje i velice promyšlený závěr, který bezpochyby poslední epizodou zachránil  tím pádem zajistil úctyhodné uzavření této série. Solidní čtyři hvězdy, ale dobrovolně bych si to už asi znovu nepustil. 82% PS: Poslední epizoda bezpochyby rozhodla o hvězdě. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

za mě o dost slabší než druhá série. Zhruba do půlky je tam víc vaty než skutečného děje a nějak mě to politikaření, vzývání bohů a intrikaření moc nebavilo. Ragnar se tu navíc většinu času tváří jako kdyby potřeboval permanentně na velkou a stále si mě nezískal (což u hlavní postavy vnímám jako celkem problém). Dojem se naštěstí zvládne lehce napravit při dobývání Paříže, které je povedené jakkoliv nejde o žádnou epickou velebitvu ala GoT a jede se v komornějším vikingském módu...60% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Třetí série neztratila na skvělosti lautr nic. Ragnar a jeho tým se přijeli kamarádit do Anglie a poté dokonce i do Francie. Díky úžasnému anglickému králi přibylo také nějakých těch intrik a podvodů. Stejně tak přibylo soubojů. Především bych vyzvedl závěrečné obléhání Paříže, které bylo opravdu chuťovkou. Ragnar má vyšší a vyšší cíle a opravdu je nač koukat. Také správně vzrůstá mezináboženské napětí a celé je to prostě super. Už aby tu byla série č. 4! ()

Galerie (144)

Reklama

Reklama