Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Film, je vulgární, má zde zvratkovský humor, je klišovitý. "Na šrot" je přesně o tom, jak se jmenuje. Jeden kluk se tak ožere, že je schopen sežrat tampón, ostatní se ho snaží zachránit, i když podle všeho se na vysokou školu, alespoň jeden z nich, dostal jen čirou náhodou, anebo možná jen věděl, kam investovat. Respektive jeho rodiče o tom měli ponětí. Tak pitomé hrdiny už jsem dlouho neviděl. Mám pocit, že na šrot museli být i scénáristé, kteří si nevěděli rady, a tak se opili, aby se jim lépe psalo. Ráno asi sami koukali, co to všechno napsali, bohužel už neměli dost soudnosti na to, aby to sbalili, vyhodili a dali se na dráhu prodavačů zeleniny. A to jsou tvůrci, co mají na svědomí "Pařby"! Trochu se začínám být toho, co nás čeká v "Pařbě na třetí". Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/05/na-srot-2013-15.html ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Jak je pochcal xD A teď to nemyslím obrazně. Vždy, když se tam objevil Chon, tak to byla prdel. Škoda, že 90% filmu ho jen táhnou a on nedělá vůbec nic. Zbytek herců a celej ten příběh byl totálně na nic. Tohle už jsem viděl miliardakrát a prostě už mě to nebaví. Kdyby to bylo alespoň vtipný, ale ono se tam vlastně vůbec nic nedělo. Upřímně nic jsem od tohoto filmu nečekal a taky jsem nic nedostal. Jen jednoho vtipnýho ťamana, který většinu filmů spí. Nic víc, nic míň. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

"21, BLACKJACK MOTHERFUCKEEER!" Já vím, já vím, já vím. Ale když mě tohle zrovna perfektně sedlo do nálady. Přesně takovýhle typ filmu jsem potřeboval na odreagování. Je to sice dost podobné Projectu-X a nebo Pařbě, ale to vůbec nevadí. Děj není zas až tak uplně pitomý a bezduchý. Všechno se to v podstatě točí kolem Jeffa a jeho nejlepších kamarádů. Mám z toho filmu opravdu dobrý pocit a výbornou náladu a to by přeci mělo být to hlavní, ne? PS: TOWER OF POWER je hodně luxusní nápad! :D ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podprůměrný kousek,který se sice v traileru tváří jako nehorázná jízda,aby pak v reálu byl nevyváženým a vlastně klasicky americkým teen filmem.Pár scén se povedlo,ale zbytek je buď zbytečně natahovaná nuda,nebo již bylo dávno použito jindy a lépe.Pokud budu mít potřebu podobného filmu,sáhnu raději pro Projekt X...50% ()

WillyMarks 

všechny recenze uživatele

No pokud se pojednává o skutečný fakt, že to někdo natáčel s vážným úmyslem, tak opravdu přemýšlím o negramotnosti amerických občanů. No a pokud to mělo opravdu býti tak stupidní, jednoduché, lehkomyslné, bez sebemenší známky inteligence a vážnosti, tak bravo, to se opravdu povedlo. Celý ten koncept "je mi 21" opravdu svědčí o tuposti filmu, jeho postav a příběhu. Občas tam nějaká ta vtipná scéna byla, ale pfff....moc z toho srandy teda nebylo... Kam se tento snímek snažil dostat, to nevím....že by jen chyba člověka, jež dopustil pustit to do kin? Do Projektu X hooooodně daleko... 15% hvězda za hispánský slečny ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)
  • V čase uvedenia snímky do kín bol Justin Chon (Jeff Chang) v skutočnosti o desať rokov starší ako postava, ktorú si zahral. (m.a.t.o.)
  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)

Reklama

Reklama