Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

iampatrik 

všechny recenze uživatele

55% Další variace na teenagerovské uchlastané komedie s minimálním příběhem (teda snaha o jakési moudro vztahu rodiče-děti-životní rozhodování, zde rámcuje děj). Pokud má někdo rád tento typ komedií nebo doma na párty sedí s přáteli (jako televizní kulisa), bude spokojen. Pokud chce někdo vidět tento typ komedie, určitě má mnohem lepší varianty po kterých sáhnout a vůbec nic se nestane, když film v životě neuvidí. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dlouhé roky mi trvalo, než jsem odboural svoji narůstající averzi vůči Milesu Tellerovi. Po takových filmech jako je Našrot se ale snad nikdo nemůže divit mému dřívějšímu přesvědčení. Komedie pro teenagery o nekonečném chlastání člověku nenabídnou téměř vůbec nic. Ty na vlně Prciček, Sexy párty a dalších průkopníků nabízely alespoň na pohled atraktivní obsah. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

"21, BLACKJACK MOTHERFUCKEEER!" Já vím, já vím, já vím. Ale když mě tohle zrovna perfektně sedlo do nálady. Přesně takovýhle typ filmu jsem potřeboval na odreagování. Je to sice dost podobné Projectu-X a nebo Pařbě, ale to vůbec nevadí. Děj není zas až tak uplně pitomý a bezduchý. Všechno se to v podstatě točí kolem Jeffa a jeho nejlepších kamarádů. Mám z toho filmu opravdu dobrý pocit a výbornou náladu a to by přeci mělo být to hlavní, ne? PS: TOWER OF POWER je hodně luxusní nápad! :D ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Film mi docela připoměl Projekt X, u kterého jsem se dost bavil. Je to podobné, rozdíl je v tom, že v "X" se vše odehrávalo na párty v domě a na zahradě, kdežto zde, se jedná o nahánění zkaleného asiata po městě. K tomu si připočtěte moře zážitku a různých událostí při onom nahánění. Za mě 4 hvězdy. Bavil jsem se a užil jsem si to. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Za mě povedená teenage komedie, která cílí na fanoušky o rok staršího úspěšného Projektu X, kde si také zahrál Miles Teller, na kterého absolutně nechápu ten směřovaný hate. Mně jeho komedie vždy sedí a tady tomu není jinak. Samozřejmě, už to není takový kalibr jako již zmíněný Projekt X, ale rozhodně jsem se bavil celou dobu, a tudíž nechápu, proč bych tomu měl dávat špatné hodnocení. Bavilo. Lepší 3* ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)
  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama