Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelná nekorektní televizní fraška, plná klišovitých, ale setsakra vtipných a zábavných momentů. Této směti politických, filmových i hudebních narážek již může konkurovat pouze South Park. Mluvící medvěd, který zcela bez jakýchkoli problémů patří do nesourodě sourodé rodinky multikulturně založených rangerů, vůdce parku, jehož nejlepším přítelem je upřímnost v momentech, kdy by člověk radši neznal jeho osobité názory, nezávislý černoch s vlastními ideami o životě, hlavně o tom sexuálním, nová rangerka s hanebnou i úspěšnou minulostí, věčně životem klamaná lesbička/mužatka a hlavně Steve. Ten je jen jeden a na jeho stupidní snaze jít si za svými nemožnými sny stojí má obliba k této kreslené ptákovině. Popravdě díky bohu, že seriál má jen 3. série, jinak bych se musel začít hrabat svědomím, zda chci svůj volný čas obětovat právě tomuto televiznímu zjevení. ()

D.Newman 

všechny recenze uživatele

Nedokážu rozpoznat, jak moc jsem zaujatej tím, že jsem si zkrátka už velmi oblíbil všechny postavy a nebo je to opravdu tak dobré.. Tak či tak, líbí se mi to více než Paradise PD i víc než Griffinovi či Americký táta.. Důležitá věc! Je nutný tomu dát chvíli čas.. Po prvním dílu si říkám.. "Co to je zase za přehnanou trapárnu alá poslední serie Simpsonů.." Druhý díl malinko lepší, ale pořád jsem měl tendenci smazat celou serii co jsem právě stahnul.. No ale zkoukl jsem asi 4 díly a říkám si, že tomu teda ještě dám příště šanci... No a další díly jsou čím dál tím lepší.. 2. a 3. série jsou pecka!!! A Ethel... To je úplně největší animovaná hyperkost...=) ()

Reklama

bohhous22 

všechny recenze uživatele

Srovnání s FG je možný,ale jen stran animace!!! Brickleberry má vypointovanější , přímočařejší a drsnější humor!!! Některý fóry v FG jsou sice krásně absurdní,ale často nevtipný!Brickleberry se nepáře vážně s ničím, ačkoliv se přesně tohle říkalo o FG, první zmíněný vede na plný čáře!!! Další významný plus je počet dílů, nápaditost  a originální vložka již v úvodních titulcích či kadence ( mnohdy humusoidních ) vtipů, stačí se podívat!A to miluju Petera Salámistu a prvních pět sérií FG doslova zbožňuju! Jediné mínus shledávám v Paradise PD, to souvisí spíš s tvůrci! Ačkoliv...Pokud by si tvůrci odpustili několik nekonečných sérií PDP a všechny dobrý fóry nacpali do 4.série Brickleberry,mohl to možná být seriál nejvyššího levelu animo-komediální seriálové tvorby!!! Přesto je to ujetý, vtipný,odvázaný,drzý a na hony vzdálené škatuly NEKOREKTNÍ!!! Perla ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Po třech zhlédnutých epizodách je zaděláno na velmi vysoké hodnocení! Jsem u 9.dílu druhé řady a tak už mohu hodnotit. Zatím v tomto absurdně humorném a nekorektním seriálu vidím dvě vady. Někdy vtipy sklouzávají do trapnosti (ale není jich moc) a těch dobrých fórů je příliš. Tato "inflace" způsobuje to, že než se stačím vychechtat z jedné hlášky, už tu jsou dvě další. Nevylučuji však, že přidám pátou hvězdu, protože je to nakažlivě zábavné. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Pro některé možná až moc kýčovité, pro mě super zábavné, moje dekadentní já úplně zaplesalo ze všech těch absurdit. Shlédnuto asi za 3 dny, bavil jsem se každým dílem, nic se neopakovalo, nevařilo se z vody a 3 série jsou úplně akorát. Agresivita medvíděte mě kolikrát dostávala do kolen. K tomu další postavy, které nebyli vůbec homofobní nebo rasistické, dokresleno graeofílií a tadá máme tu seriál mého vkusu. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Když si Malloy prohlíží závěť, kterou po sobě zanechal Woody, tak je papír v jednom záběru nepopsaný. Později už ale popsaný je. (Duoscop)
  • Začátek seriálu se neobešel bez negativních hodnocení kritiků. Většina z nich tvrdila, že seriál napodobuje animací velmi podobný seriál Griffinovi (od r. 1999). (kery-)
  • Krvavé stopy, které má Steve na obličeji, mění svůj tvar. (Duoscop)

Reklama

Reklama