Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neměj strach žít, co chceš. Prvním z filmů druhé řady Nevinných lží je komedie o fotbalu i pro ty, co fotbal nebaví. Kryštofovi se nedaří v práci ani v lásce. A tak žije jen pro svou Spartu. Všechno se má radikálně změnit, když nečekaně dostane nabídku, která se nedá odmítnout. Kryštof zapře svoji příslušnost a přijme místo marketingového šéfa Slavie. Co všechno tím ještě ztrácí? V hlavní roli filmu scenáristy Petra Kolečka a režisérky Terezy Vrabelové uvidíme Kryštofa Hádka. (Česká televize)

(více)

Recenze (23)

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ŽENSKÁ PRSA A PŘES NĚ NÁPIS: O TOHLE BYS CHTĚL PŘIJÍT? Onehdá jsem Petra Kolečka viděl u Karla Šípa a docela mě překvapilo, jak říkal, že píše čisté komedie a to vážno se z ní vyloupne "jen tak." On to musí vědět líp, ale tohle mi připadne jako hrozná blbost - tenhle nejlepší díl Nevinných lží je o fotbalu pouze v základních souvislostech, i o tom, že si člověk má zachovat svou integritu, ale hlavně, že převlékání jakýchkoliv kabátů je špatné a že je lepší mít rád víc lidi, než věci a postavení. Vážné a velmi srandovní, takové spojení tady od legendárních Pelíšků často nebylo!! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi vtipná časť a tá hymna "Dej, dej gól Sláááávie" mi bude dlho rezonovať v ušiach. Len stále rozmýšľam, prečo klub fanúšikova volajú Slávie, keď je on vlastne Slavia. ()

claudel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto případě si přišli na své především pánové a to zase spíše jen ti, kteří sledují sport, prožívají fanouškovství a hlásí se k příslušnosti k nějakému klubu. Fandění a sportem nedotčené jedince tenhle díl nemůže absolutně bavit, my ostatní jsme si přišli na své a náramně se pobavili. Kryštof Hádek exceluje a skvěle mu nahrávají Plesl s Májem. Jana Pidrmanová je tradičně sexy a předvede ukázkovou povrchnost v celé kráse. Patrně nejzábavnější díl celého cyklu. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda zabrousila do srdcí Sparty a Slávie, mezi nimiž osciluje hlavní hrdina v podání Kryštofa Hádka. Celé se to točí okolo fotbalu, reklamy, marketingu a ženských vnad. Pro fanoušky fotbalu povinnost. ()

Helmutek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to pořád "jenom" sport, takže v porovnání s jinejma dílama to lidsky samozřejmě takovou sílu nemá. Vedle třeba Horem Pádem je to ale další zčásti realistická a slušná záležitost z fotbalovýho prostředí, i když i tady se faily bohužel najdou (třeba to jednání na Slavii je udělaný fakt strašně). ()

Haniczka 

všechny recenze uživatele

Dobrej filmík. Škoda jen, že hlavní hrdina je sparťan, že obléká ty podivné tři barvy, z nichž o jedné se ani neví, proč tam je. My však víme, co ta žlutá znamená. Kultivované a hezké prostředí Slavie je ovšem zachyceno vkusně a za to patří tvůrcům velký dík. Možná je to až moc uhlazené, ale co bychom chtěli, od televize. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mně je skoro 30, já se nebudu se Spartou dělit o někoho takovýho, jako jsi Ty!" Skvělý Kryštof Hádek v příběhu, kterému nechybí humor a výborně s nadhledem zobrazuje fanatický klubismus fotbalových fanoušků a z něj plynoucí paradoxy. ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě osobně veliké překvapení. Hořce vtipné cvičení o tom, zda je lepší být zásadový a chudý trouba nebo morálně zkažený pracháč. Vše kvůli větší srozumitelnosti naroubované na dilema sparťana se super kšeftem šéfa slávistického marketingu. Čili lehkou a vtipnou formou pojaté jedno z největších dilemat moderní doby. Moc jsem se bavil a tak trochu se v tom poznal, jen jsem ještě nedošel do bodu, kdy mám odvahu stáhnout si ty kalhoty. Trio Hádek-Plesl-Taclík naprosto zdrcující! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro sparťany a slávisty asi pecka, jenže spousta z nás je s fotbalem trochu dál než jen u "tyvoe já tam vyběhnu a zbiju ho!". Hádkovi toho troubu celkem beru, ale Taclíkovi to trvdý jádro nežeru ani ve snu. Příběhově jde o lehkou komedii, která nemá ale pořádný drajv nebo cokoliv, co by ve 3/4 proměnilo tuhle prostinkou blbůstku v něco fajnovýho. Ale Jana Pidrmanová je hot až na půdu, o tom žádná. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Zejména vztahové linky mezi jednotlivými postavami jsou opravdu neuvěřitelně hloupé. Jako vhled do mimořádně významné subkultury v rámci české společnosti ale osvěžující, byť je třeba vše brát s nadsázkou. Úlisnej Plesl je vážně boží. Lepší 3* ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomineme-li fakt, že je naprostý nesmysl, aby se šéf chtěl zbavit svého zaměstnance tím, že mu doslova věnuje luxusní post, pak je to jinak docela zajímavá povídka. Kryštof Hádek se navíc prezentuje naprosto přirozeným a věrohodně ztvárněním postavy, jak je to u něj obvyklé, takže mu lze věřit každé slovo. Je to mimo jiné i téma toho, nakolik jsme schopni se změnit a potlačit svou přirozenost na úkor cílevědomosti či ziskuchtivosti. Právě díky tomu získává Kryštof zpátky přítelkyni i zvýhodněný sociální status. To, že to lze a je to u člověka celkem běžná věc vidíme denně v politice (mj. kupříkladu po revoluci), ve sportu i v dalších odvětvích. Člověk zkrátka umí předstírat, někdo líp, někdo hůř. Každý z nás někdy předstírá, někteří se tím i živí. Otázkou je, zda je to tak možné dělat napořád. Ale jsem si jistý, že i to některým jde perfektně. Nicméně na příkladu sportu a věčné rivalitě Spartě a Slavii to bylo zobrazeno asi nejlépe, i díky kvalitním hercům a reálnému zázemí. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tvl slávisti, ještě toho trochu. Obě herečky Jana Pidrmanová i Vlastina Svátková k nakousnutí. Zkrátka převlíkání kabátů není disciplína pro každého, zvlášť ne pro toho, kdo má srdce. ()

teckax 

všechny recenze uživatele

Sportovní témata já můžu... ale scénáře Kolečka mi přijdou nereálné a totálně mimo realitu. Opět a zase. Škoda, mohlo to být skvělé. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jako antifotbalista, antihokejista a vůbec antisportista jsem to dokoukal jen díky Hádkovi a Pleslovi, které mám rád a kvůli tomu, že na tom bylo po celou dobu vidět, jaká je to kolem těchto sportů od A do Z, od fanoušků přes hráče, sráče a jejich řev a zaslepenost, po příšerný a zbytečný prachy atd., naprostá úchylárna a zbytečnost... Proto vše to nějak nemohu ani nechci hodnotit. Ale Hádek s Pleslem jako obyčejně dobří. ()

Reklama

Reklama