Reklama

Reklama

Agent 47 (Rupert Friend) není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Agent 47 je elitním a dokonalým zabijákem, který byl pomocí genetických experimentů vyšlechtěn jako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadcházejícím cílem je korporace, která má v úmyslu zmocnit se vytvořeného genu a pomocí něj vytvořit armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i vlastnosti agenta 47. Uspěje? Nebo se stane její kořistí a zdrojem další zkázy? Ve svém osamělém boji se 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, která je schopná zodpovědět většinu otázek týkajících se jeho původu a zároveň střeží tajemství umožňující odhalit a především zničit nepřátelskou spikleneckou korporaci. Vše směřuje k závěrečné epické bitvě, v níž proti nim stojí v čele armády protivníků lstivý John Smith (Zachary Quinto). (CinemArt)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Já bych věděl, ale z rozpočtem nula nula hovno a ve dvou lidech to jde těžko. Můžeš si v tom zahrát jestli chceš a mi tě zarolujeme do koberce a svrhneme ze svahu za ty tvoje kecy :-))) Bereš?

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

ááá pán dělá v tv tak tomu rozumí no jistě :-))) vole dej mi ty 2 mega a natočím tisíckrát lepší film než ten debil Frazier bude to nacpaný akcí a Gary se tam bude řezat a střílet a ne si hrát na herce, když to nedává. Každej by to natočil líp. Frazier je nula a ty si pozér, asi ti vydloubnu voko a ukážu ti ho :-)))))

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

Já myslím, že tyhle filmy nemají jinou ambici než prostě krátkodobě pobavit. Nevím, co je na tom zlýho. Ale evidentně plno lidí čeká další klasiku, na kterou budou opakovaně čumět dalších 30 let.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wáca: Ty už jsi zapomněl, cos s POCISEM natočil?:)) Panu Frazierovi se omluv a zeptej se ho, jak natočit film, ve kterým bude hrát alespoň ten Gary Daniels:)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Jenom mě fascinuje, že na ty filmy furt kouká, když je 90% jistota, že to jak říkáš sprdne pod černou zem, protože přelomový akčňáky už se dneska holt netočí :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Mal si pravdu. Uznávam. Čakal som že tie fuilmy budú horšie. Na jednu stranu nech si dajú tvorcovia trailerov facku, lebo ma tak nanajvýš odradili. Na druhú stranu znížili moje očakávania tak, že oba filmy prijal pozitívne.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Lacike je kverulant. Pokiaľ nevidí prelomový akčný film tak ho zvozí pod čiernu zem. Toto bol proste klasický priemer dnešnej doby. Zameranie na vizuál. Spomalovačky. Bojové umenia zanikajú. Teraz každý používa ten istý stunt koktail hand-to-hand combatu. Začal to Bourne. Ak nie začal, tak preslávil. Potom prišiel Neeson, Cruise, Kórejci a množstvo ostatných. Rýchle pohyby rukami. Zneškodňovacie techniky. Každému namiešajú trochu BJJ, wing chun, krav maga, MMA, jeet kune do, eskrima. Ako pozerá sa na to dobre. Ale nie furt. Páčili sa mi časy, keď jeden robil karate, druhý thajský box, tretí taekwondo, švrtý jiujitsu, Seagal dával aikido, Lateef capoeiru. Jet li Kung fu. Teraz sa to strašne unifikuje aj v športe aj v filme.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

Já to tvrdím furt. Prostě filmy k pivu a brambůrkům. Koukni, pobav se a zapomeň:) Ale lidi to řešej vážně, jako kdyby probírali holokaust:))

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

No nevím za mě jednoznačně lepší Hitman. Už kvůli akčnímu hrdinovy, kterýmu jsem to věřil a je tu navrch můj oblíbenec Thomas Kretschmann, takže já mám jasno. Lacike ti napíše, že jsou to dvě stejný sračky :-)

na příspěvěk reagoval ywo666, Lacike

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

A teraz čo bolo horšie. Transporter refueled alebo Hitman? Hamletovská otázka. POdľa mňa obidva filmy na jedno kopyto, ale lepšie ako som čakal. Bol som pripravený na mega humus a dostal som priemerné akčné filmy, ktoré neponúkajú nič extra, ale nie sú zas úplne hrozné. Akčný divák, je už asi príliš presmradený.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, vegetol.mp, Prometheus69

Al90

Al90 (hodnocení, recenze)

Sleduji pouze zatim prvni pul hodinu filmu a kdybych mel hodnotit jiz ted,tak davam za tri,ale cekam jeste vice naslapane akce a jeste vic naslapanejsi konec tak snad nebudu zklaman a pujdu s hodnocenim vyse :)) A taky doufam ze zazni ,,hitmanovska,, Ave Maria :))

 

PS: na Agentovi 47 jsem stravil detstvi :))

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Prometheus69

čo mi cenzuruje?? Si už úplne dopletený xD , pozri si svoju odpoveď - 26.11.2015 13:21 - na moju otázku že kto ju zastrelí... Ja som nechybil,ale ty (:

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Mukade

A trvalo mi to 3 vteřiny přesně... XD

One HIT shot...

Ale zase se musím omluvit... nesejme jí 47... možná tě to trochu zmátlo.

Jo a tady je ten ZBYTEK..  Tak mě napadá? co ty používáš za prohlížeč? :D

V tomto případě chybí též značná část... scéna z těmi meči, nebo co je.. pač klasické Wakizaši a Kozaši se tomu věru moc nepodobá. ... ta scéna je o mnoho delší, v nihž potká ještě několik Hit holek, prakticky to jde přes celou vozovnu... i venku se melou. Ten původní film je vážně hodně osekanej! :D

na příspěvěk reagoval Mukade

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Mukade

Ne nerobím.. ok tak já ti to najdu... jako že smola, ale já už DVD přehrávač ani dvdčka nemám už asi 10 let? :D

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Já Hitmana toho herního ani moc nehrál... mě to moc nechytlo.

Takže po docela průměrném Hitmanovy z 2007 ... mi tohle přišlo jako Shakepereovské dílo alá, Equlibrium! :D

Hlavní hrdina není moc člověk spíš nadčlověk... ostatně, jeho oponenti nejsou taky zrovna normální, když tedy pominu podřadné komando průměrně vycvičených chodících  nekrologů. 8)

Související novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (více)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (více)

Reklama

Reklama