Reklama

Reklama

Po městě běží muž, který je pronásledován. Útočiště nachází v taxíku Daniela Moralese. Ten ho velkou rychlostí odváží na letiště. Zde však muž místo do letadla nastupuje do vrtulníku. Daniel se těší, až to všechno bude vyprávět policistovi Emilovi, svému kamarádovi. Žije s přítelkyní Petrou, která se mu již dlouho snaží něco říct. Jenže Emil je posedlý jen gangem loupežných Santů. Daniel má přítelkyni Lilli, s níž žije v garáži. Tento způsob soužití však dívka nezvládá a odchází... Emil s kolegou Alainem zatýkají jednoho podezřelého Santu. Později však zjišťuje, že zatkli svého komisaře Giberta, který také pátral po gangu. Na komisařství přichází reportérka Qiu. Chce něco napsat o práci policie a Gibert ji vychází vstříc. Petra už to nevydrží a přichází za Emilem na komisařství. Oznamuje mu, že pro zaslepenost případem přehlédl, že už je osm měsíců těhotná. Emil je rád. Daniel se probouzí sám. V koupelně nachází těhotenský test. Je pozitivní. Hned spěchá za Lilli. Emil zatím s policejním sborem pronásleduje gang. Bohužel neúspěšně, jejich auto končí v bazénu. Reportérka Qiu si omotává kolem prstu komisaře Giberta a lstí stahuje informace z policejního počítače. A Daniel s Emilem? Sdělují si, že budou oba otcové. Dohodnou se, že budou méně pracovat a více se věnovat svým ženám. To však Emil hned poruší – donutí Daniela sledovat jednoho Santu. Když dojedou do skladiště, Emil udělá chybu a je zajat... (TV Prima)

(více)

Recenze (308)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale přestože kvalita oproti předchozím dílům poklesla, je to pořád docela sranda. Zajímavým jevem je, že ačkoliv francouzštinu nemůžu ani vystát, tak je tenhle film v originále ještě o stupeň lepším než dabovaná verze. K tomu si přičtěte úžasnou Bai Ling, která i přes poměrně vysoký věk ve filmu vypadá fantasticky, výborný soundtrack a máte skvělý film. ()

Ondra16 

všechny recenze uživatele

Je to blbý? Ano. Je to slátanina? Ano. Je to opakující se? Ano. Je to však zábávný? Ano, ano, ano. Film přímo stvořený k relaxaci. Nemusíte se na něj soustředit a už vůbec ho rozebírat. Prostě se necháváte unášet na dlouhé vlně rychlých kol. Ideální pro vygumování hlavy a zahození všech starostí (kromě prázdné nádrže škodovky stojící v garáží). ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Hans DJ Kore a DJ Skalp: 1. Making Off (Generiq) - Dadoo ,2. Qu'est-C'Tu Fous Cette Nuit? - Humphrey ,3. Match Nul - Kayliah ,4. Les Rues De Ma Vie - Booba ,5. Plus Vite Que Jamais - Lara ,6. Where's Yours At? - Pharrell Williams ,7. 10 Minutes Chrono - 113 ,8. Vivres Sans Ca - Diam's ,9. Gotta Drive - Lara ,10. Tarif C - Oxmo Puccino ,11. L'Allumange - Willy Denzey ,12. J'accelere - Pit Baccardi ,13. Profite - Costello ,14. Laissez-Nous Vivre - Corneille ,15. P'tte Soeur - Leslie ,16. Trouble - Intouchable ,17. Find My Way - N.E.R.D. ,18. Love - Lynnsha ,19. Du Spy Dans Pair - Doc Gyneco , ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tento film poměrně zklamal všechny příznivce série filmů Taxi. Prvních 10 minut sice slibuje úžasnou a vtipnou podívanou, jenomže odchodem Sylvestera Stalloneho ze scény, skončil i celý dobrý film. Skoro všechny vtipné situace jsou okopírované z předchozích dílů, tudíž postrádají originalitu a z Taxi 3 se stává zbytečné pokračování. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování se super rychlým taxíkem z Marseille. Po prvním díle, který byl něčím novým a zároveň skvělou akční komedií, a po druhém díle, který nezůstal překvapivě za prvním a byl snad ještě akčnější, je trojka trošku slabší. Pořád se ale na to dá koukat, neztrácí zábavu, ale přece jenom mi to přišlo, že těží právě jen z prvních dílů. Nicméně slunnou Francii zde vystřídaly Alpy a právě děj odehrávající se na sněhu mi přišel jako dobrý nápad, který film skvěle osvěžil. Herci jako vždy skvěle baví, ale jak říkám, celkově se to točí pořád jen okolo chytání zločinců a někdy mi přišlo, že jsme to viděli už v minulých dílech. Přesto i trojka sem tam potěší a pro ty, co mají rádi tuto sérii, to nemusí být vůbec žádný průser, ba naopak. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (18)

  • Ve scéně, kdy je policejní sbor v komisařově kanceláři, se vteřinová ručička na hodinách nepohybuje. Hodiny jsou jen zastaveny na čase "za pět minut dvanáct", který byl do scény potřeba. (MiraSKS)
  • Mená, ktoré sa objavia na výsledkovej tabuli v lyžiarskom stredisku, patria niektorým členom štábu. (m.a.t.o.)
  • Když je Daniel (Samy Naceri) s Émilienem (Frédéric Diefenthal) na horách, Daniel dává autu místo pneumatik pásy. Když ale dojedou k chatě a Émilien se zaboří do sněhu, je možné vidět, že auto má pneumatiky. V dalším záběru jsou pak opět pásy. (G3niu5)

Reklama

Reklama