Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

genetique 

všechny recenze uživatele

Celý film je doplna presiaknutý romantikou, takže tým, ktorí si chcú dopriať milý nápad, pár pekných slov, sladučkých bozkov a vrúcnych objatí, nech sa páči. Pre mňa to bolo ale až príliš umelé, zhýčkané! Všetko ružové, neprirodzené. Tak som si aspoň vychutnal tie omrvinky humoru, ktoré predvádzal najmä skvelý David Hyde Pierce, ktorého som si doteraz mohol vychutnávať len v seriáli 'Frasier'. Ten však nehral hlavnú úlohu, takže aj ja film odstavujem len na vedľajšiu koľaj. 60%. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Eve Ahlert, Dennis Drake .. Příjemné, milé a moc pěkně se na to dívalo. Ta stylizace je úžasná, ikdyž pro někoho možná až kýčovitá. Ewan je coool, Renée a Sarah jsou zase k nakousnutí. Jen ten předvídatelný scénář a to jeho "ona to vlastně celou dobu ví" mi výsledný dojem mírně kazil.. 70%. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem podruhé a pořád jako chlap můžu říct, že se to dá. Pastelové barvy, spousta přehrávání, ale také příjemný humor, herci a skvělá stylizace. Všechno to do sebe zapadá. Jen si nejsem jistý, zda je to určeno opravdu pro slečny. Mé se to nijak zvlášť nelíbilo. Pro ně je to asi moc hravé a vypiplané. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně zklamání. Renée s Ewanem potřebovali asi nutně na nájem, jinak si nedovedu vysvětlit jejich účast v této taškařici. Nenápadité, nevtipné, tvůrci si dali záležet pouze na dobových interiérech, kostýmech a vizážích. A to byl také jediný důvod proč můj palec, připravený od dvou třetin filmu na tlačítku "power", otálel až do konce. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Vyborna "anti" retro romanca s neuveritelnym Ewanom McGregorrom. Obrovska skoda vsak je, ze z tohto napadu nevznikol muzikal. Cely film je preplneny hudbou a uplne sa mi ziadalo, aby namiesto hovorenia herci spievali. A to ani nehovorim o obrovskom hlasovom potenciale McGregora a Renee Z. Titulkova scenka po filme to vsetko len potvrdzuje. Prevelka skoda, ze z toho nebolo viac...potencial tu bol!!!!Skoda, ale aj tak velmi prijemne retro osviezenie...:) 3,5/5* ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Píseň Down with Love", což je anglický název celého filmu, je z repertoáru Judy Garlandové. (Elisebah)
  • Daniel Orlandi navrhl pro tento film více než 100 kostýmů, včetně klobouků, košil a kravat. (Amplifier)
  • René Zellweger a Ewan McGregor se později společně objevili také ve filmu Miss Potter (2006). (skinny)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama