Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Příběh není opravdu o nic lepší než jednotlivé díly seriálu. Ale to bývá obecnej problém, se kterým se potýkali i Simpsonovi a další. Je to oddychovka, pokud na to bude klást umělecké nároky, tak to můžete celé strhat. Ale jako relax je to perfektní, vtipná a lehká jednohubka. Veronika stále vtipná a hlášky se povedly. Jen pevně doufám, že nebude Veronika po dvaceti letech, hehe. ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si pustil film a musím s nadšením říct, že se dostavila ta nejsilnější nostalgie za posledních několik let a hned jsem si vybavil celí seriál a i díky tomu jsem si to celé moc užil. Kristen Bell byla naprosto skvělá a moc bych si přál další pokračování. Kdyby to celé byl tak trošku delší pilot k novým Veroničiným dobrodružstvím tak bych se vůbec nezlobil protože potenciál by tam rozhodně byl a ne malí. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

My name is Veronica. And I'm an addict. Jakoby to bylo včera, když jsem se dozvěděla tu úžasnou zprávu, že fanoušci zaplatili film a tak se konečně dočkám zakončení jednoho z nejoblíbenějších seriálů. A už je to tu. Co si budeme nalhávat, film je zkrátka rozloučením pro fanoušky, protože finále třetí řady bylo - mírně řečeno - velice neuspokojivé. Především pro milovníky LoVe. Bez znalosti seriálu každopádně NEMÁ CENU na tenhle film koukat, protože na něj navazuje a dost často i odkazuje (Our story is epic.). Jsem moc ráda, že se sešlo takové množství stejných herců a neudělali z VM hloupost, která až na hlavní hrdinku nemá se seriálem nic společného (momentálně se mi jako dobrý příklad špatného pokračování vybavuje jen Skins). Veronica Mars zůstala stejná, ba dokonce film působí jako další epizoda. Tak autentické to je. Je to příjemná nostalgie. Veronica stále ostrá jako břitva, Logan opět obviněn z vraždy přítelkyně, Dick jako "dick", zkorumpovaný Neptune, fórky mezi Keithem a Ver. Zkrátka něco, co mi chybělo u podivné třetí řady. Co si budeme povídat, není to film roku, nepřinesl nic nového, nestalo se nic šokujícího, děj byl předvídatelný.V podstatě to na mě působí jako "dejme fandům to co chtějí, když si to zaplatili". Ale nestěžuji si. Jen doufám, že Veronica Mars odejde z plátna důstojně a nebudou nás zahlcovat dalšími filmy. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Kristen Bell se vrací jako Veronica Mars! Její nejikoničtější role a hlavně moje nejoblíbenější. Pořád vzpomínám, jak jsem na střední škole spěchal domů, abych si na Primě mohl pustit seriál. Každopádně nějak takhle by se měli dělat slavné comebacky a hezké sladké tečky za seriály. Ronnie je totiž zpět se vším všudy! Tedy zpočátku ne. Ze soukromého očka je právnička ve Velkém jablku, má vážný vztah a shání důležitou práci. Když se ozve Logan (Jason Dohring), že potřebuje pomoc, tak Marsovka nelení, všechno nechává za sebou a vrací se domů, aby ještě jednou se setkala se svojí minulostí. Pravda, i přes nostalgickou vlnu příběh není kdovíjak složitý. Detektivní zápletka s vraždou, ale funguje dobře. Veronika vymění oblek za tašku přes rameno a vzhůru k focení špatných lidí. Skvělý je, že se opět vidíme se starou partou. Nejvíc potěší Dohring a Ryan Hansen. Obecně vzato jsem spokojený. Řekl bych, že se mi dostal delší dvojdíl seriálu, přesně tak jak si ho pamatuju. I když by se mohl scénář ještě více vypilovat, tak i přesto jsem si film užil. Z nostalgie navíc přimhouřím jedno očko. Bell je totiž stále skvělá. A vidět jí opět v roli Veroniky je tak trochu splněný sen. Navíc si myslím, že film si užijí i ti, co seriál neznají. (75 %) ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Mírně obtloustlá Kristen Bell, která bývávala kočka se teď už do filmů moc nehodí. Zvlášť s jejím hereckým supertalentem. Scénář snad ani nebudu komentova, "Hi I am Veronica and I am dependent. " Jo ještě tam z ní udělali kurvu, ale co to se k ní možná i hodí. Takže pokud se chcete podívat na neobyčejně posranej film, jste u toho pravého 2* ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Natáčanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Na začátku filmu hraje muž na ulici v New Yorku píseň "We Used To Be Friends" od Dandy Warhols. Tato skladba sloužila jako opening k původnímu seriálu. (BlackJoanna)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama