Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Supermana by si podal k snídani, Iron Mana k obědu a večer by naučil Hulka se nerozčilovat. Thorovo kladivo je pro něj jen dětské kladívko. Antický hrdina Herkules strčí všechny své následovníky do kapsy. Přišel na svět jako polobůh – syn vládce bohů Dia a smrtelné ženy -, vybavený nadlidskou silou a odvahou. Už od kolébky je zaslíben velkým činům: podle věštby má svrhnout tyranskou vládu svého nevlastního otce. Herkules ale zprvu o své skutečné identitě a o svém velkém poslání nic netuší. Jediné, po čem touží, je láska krétské princezny Hébé (Gaia Weiss), která byla ovšem z politických důvodů zaslíbena jeho bratrovi. Když ale přijde čas, aby naplnil svůj osud, čeká ho vyhnanství, otroctví, gladiátorské souboje v aréně, a posléze i velkolepá série hrdinských činů, které z něj udělají jednu z největších legend lidské historie. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

JohnnyV

JohnnyV (hodnocení, recenze)

To zas bude píčovina...gladiátorské hry vs. Herkules římský vs. Zeus řecký...Pane bože, kterej imbecil a neználek bájí tohle zase zprasil dohromady.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Zeck

K tomu ti řeknu jen pár věcí.

 

1) I režiséři dělají mraky věcí na kšeft, takže někteří z nich jsou nuceni vybírat z toho, co je jim nabídnuto. I když Záhadu Hory mrtvých nepovažuju za zázrak, je zcela jasně vidět, že je to rychlokvaška na kšeft. Ty jsi zcela evidentně nejlepčí týpek na světě, protože v práci děláš jenom to, co tě baví. Gratuluju.

 

2) Tvá logika je úžasná. Jen se divím, že máš v oblíbených Shyamalana na Rodrigueze. Podle tvých úžasných logických závěrů jsou to totiž sračkáři noplusultra.

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

Harlin se zhoršil. To je fakt. Třeba se už přes ty propadáky, které v minulosti natočil, tímto kouskem dostane zase na výsluní. Hlavně, aby v budoucnosti neobsadil Geenu Davis do hlavní role, ze které chtěl tak vehementně v minulosti dělat hvězdu:-(  "Dlouhý polibek na dobrou noc 2" se už chystá....bohužel:-(

na příspěvěk reagoval Morholt, Morholt

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Jak jsem na to přišel? Subjektivně jsem vyhodnotil Harlina jako neschopného režiséra, jelikož mít za předlohu tohle a zároveň to posrat naprosto na všech frontách, to zase tolik režisérů nedokáže. Naopak, pakliže mají průměrné až sračkoidní filmy na kontě (jako Harlin), právě tyto filmy je dostávají na vrchol, Harlin si s tím ale vytřel prdel. 5 days of war byla rovněž sračka a pokud má jakýkoliv režisér dva filmy s potenciálem a předvede s nimi naprosté hovno, a jestliže to jsou zrovna poslední dva filmy, které natočil, pak já PŘIJDU na to, že je to jeden z nejhorších možných režisérů, kterým Herkulese mohli svěřit. Můj subjektivní názor mi jistě vyvracet nebudeš, že? Díky...

na příspěvěk reagoval Beckett51, vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

Ale já ti přece neříkám, že to tak bude. Jen jsem reagoval na to, co napsal martin1990. Já netvrdím, že to tak MUSÍ bejt. Jen se snažím poukázat na to, o co asi tvůrcům tohohle filmu jde. Už se jim jednou podařilo vypálit rybník favorizovanýmu filmu, tak to logicky zkouší podruhý. Co je na tom tak těžko pochopitelnýho?

na příspěvěk reagoval ywo666

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

Paralelu? Co třeba že ten levnější film může vypálit rybník tomu dražšímu, když přijde před ním? A lidi se na ten druhý a dražší film už nepůjdou podívat buď proto, že 1) před pár měsíci film o Herkulovi viděli a to jim stačilo, nebo 2) je ten první film tak znechutil, že už film s Hertkulem v názvu riskovat nebudou. Myslím, že ta paralela s Olympem vs WHD je celkem jasná.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Stále nevidím paralelu v Herkuloch. Sráč + zlátanina vs. Rock + zatiaľ absencia traileru. Jedna vec sú očakávania, druhá zdravý rozum. Mne príde jasné, WHD prepadol. Kvôli mnohým dôvodom. Rovnako my je jasné Rock porazí Lutza kvalitou aj komerčne. Kľudne sa aj stavím.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

czema

czema (hodnocení, recenze)

sniper18

Souhlasím už podle traileru to vypadá, že si zadělali na pěkně hnusnej chleba.

Jen doufám že s dwaynem johnsonem to bude o něco lepší,protože on bude hlavní pákou filmu.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

Tak to samozřejmě není přiklad na píču. Olympus je film, kterej stál půlku než WHD a na rozdíl WHD nebyl nikde extra propagovanej. Je samozřejmý, že film za 70 milionů s Butlerem, navíc s R přístupností, má teoreticky mnohem míň šancí se prosadit, než všude propagovanej blockbuster režiséra jako Emmerich, kterej točí skoro vždy výhradně výdělečný drahý filmy.Navíc s přístupností PG. Rozhodně z těch dvou nebyl komerčním favoritem Olympus, ale WHD. To, že to dopadlo jinak, je jen důkazem toho, že publikum se občas chová nevyzpytatelně. Už jen to, že Olympus měl premiéru v březnu, zatímco WHD v červnu jasně ukazuje, jak si studia myslela, že si jejich filmy povedou. Olympus je akčňák, WHD je akční blocbuster, od kterýho se čekaly velký zisky. Ty sice nepřišly, ale říkat, že Olympus bylo favoritem je nesmysl. Navíc tu taky hraje roli to, že kdo dřív přijde, ten dřív mele. Lidem, se nechce chodit na dva stejný filmy v rozmezí několika měsíců.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Úplne napiču príklad. Myslím, že nikoho by nenapadlo, že Tatum si dá Butlera ako nátierku na chleba. Zarobilo to drsnejšie s drsnejším hlavným hrdinom. Jedine tí čo sa spoliehali na fanynky Tatuma mohli predpovedať väčší zisk. A tí istí ľudia by sa logicky mali spoliehať na, že Lutz naberie nejaké nadržané vagíny. Čo sa asi nestane.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

martin1990

martin1990 (hodnocení, recenze)

Ja si to nasadenie oboch filmov v jeden rok do kin vysvetlujem tak,že tvorcovia tohto mutanta sa spoliehaju na to,že diváci si zmýlia filmy a pozru si toto.Ine ma nenapada.Rock si dá tohoto šampona z tvajlajtu s prstom v nose.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

EricNor

EricNor (hodnocení, recenze)

Hercules byl syn Dia, tak jistě pobral i nějakou inteligenci a Kellan má jen svaly a podivnej přihlouplej obličej. Nemohli vybrat nějakýho inteligentího svalouše, co umí hrát nebo má aspoň charisma? Připadá mi to jako mix 300, gladiátora a ještě něčeho a asi to bude strašnej komerční průser.

na příspěvěk reagoval JohnnyV

flajsik

flajsik (hodnocení, recenze)

nechápu proč vydávaj takovouhle blbou kopii gladijátora a Immortals bude to propadák ale doufám ze se povede Hercules: The Thracian Wars s Dwaynem Johnsonem nechápu co je napadlo vydávat dva stejné filmy v jeden rok bude to mít stejný efekt jako ve filmech Olympus Has Fallen a White House Down které vyšly 2013 pomalu stejný příběh oba dva oddechové snímky ale v kinech  o proti očekávání propadly proč asi?:)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel flajsik smazal svůj příspěvek.

TomStrom

TomStrom (hodnocení, recenze)

Čichám čichám odpad. S řeckou mytologií to bude mít asi tolik společnýho, jako Kapitán Homokláda, totiž America s druhou světovou válkou. Navíc tak bídnej trailer jsem už hodně dlouho neviděl. I ten neoficiální název dává lecos tušit, ale imho to toho Hercula 3D z roku 2009 nejspíš nepřekoná.

dudel3333

dudel3333 (hodnocení, recenze)

OMG -Kellan Lutz ko Herkules ...........ako vidím podla traileru -užas,stale rovnaky ksicht ala "niekto mi ukradol puding"nieeeee,a trikovo to vyzera na "kamerunsky"film.............hmmm viem na čo isto nepojdem............. na polonaheho chlapa napychaneho steroidmi si pozriem aj v reklame na Gillette a nemusim na to vyhadzovať "love"

majkl44

majkl44 (hodnocení, recenze)

Yangus

Ještě jsem neviděl film, který by se aspoň v základech držel řecké mytologie. Ono z toho vlastně víc než základ asi ani vytěžit nejde. Ale ani to v těch filmech nevidím. Vždycky z toho jsou jen zpatlaná řecká jména a jejich vztahy a pocity k bohům a době, v které žili, taky nesedí.. 

Související novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (více)

Reklama

Reklama